Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 kwie 2008, 22:18

hej...nareszcie sie udalo mi wejsc na tt...Maya odleciala...tatus razem z nią!bylismy w tesco po pampersy i matko kupa smiechu z ta moja corcią :-D :ico_haha_01: ...biegala miedzy regalami i gonila male dzieci,dorosli pekali ze smiechu bo ostatnio cwiczy nowy rodzaj usmiechu-wietrzy gorne zęby :ico_haha_01: ...miny przesmieszne a ta tak sie do ludzi szczerzy hihihi...jak dopadla cytryny to w szoku bylismy jak daleko je wyrzucila :ico_szoking: ...na rekach sie nie daje nosic,a w wozku sklepowym tez nuda tylko biegac po sklepie chce....a my za nią bo szybka sie zrobila ostatnio...ogolnie tak sie smialismy ze szok ale smiech to zdrowie :-D :ico_brawa_01: ....na koniec poglaskala pieska i polizal ja w reke to az pisknela z wrazenia i caly czas luf łuf robila na niego hihihi...
dzien zlecial nawet a pogoda w kratke byla.....moze jutro bedzie lepiej to beda szaszlyki z grilla na obiad bo dzis mialy byc ale pogoda nie dopisala :ico_zly:

kupujemy teraz te pampersy majtkowe i sa super do chodzenia a dzis wzielam tescowej produkcji bo na pierwszy rzut oka sa identyczne a tansze o 2f wiec sie oplaca...

Kamizela
...katar wrrrrrrrrrrr....szybko sie z nim uporajcie...podluz malemu cos pod glowke do spania to latwiej mu splynie w nocy....a z prezentami to u nas tez bez szalu tylko musialam poprostu zaplanowac co kupic i za czyje pieniadze :-D ....poprostu na lato potrzeby Mayci troche urosną i zmienia sie zainteresowania wiec tak czy siak kupilibysmy jej te rzeczy...a tak bedzie okazja-roczek :ico_oczko:
w kazdym badz razie,mam juz plan teraz tylko mu sprostac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 22:19

O, jak tu dziś pusto...
i dobrze, bo nie mam zlaegłości...

Krystek biedny ma zdrapkę nie lada! ale...do wesela się zagoi!

Ewcik no to w sumie się ciesz, bo jest na Twoje, no to teraz oby dalej jakoś poszło.

Lady a moja bratanica też dostała na roczek laptopa i bardzo się fajnie nim bawi! więc może kazde dziecko jest inne...ja myślę, że dla Mayci ten laptop to będzie super zabawka!

Jagódka piaskownicę zamykaną polecam...Najpierw się wkurzałam, że przecież po co, że można samemu zrobić. Ale teście postanowili kupić i się zgodziłam. I dobrze, bo mój mąż by pewnie nie zbił tych kilku desek przez następne 10lat, a tak za tydzień stanie piaskownica z prawdziwego zdarzenia!

Glizduniu ależ u nas też są fajne baseniki! my właśnie kupiliśmy dla J siostrzenicy taki
http://www.allegro.pl/item353838531_bas ... 57407.html
A Hance do piłeczek kupiłam taki normalny, do wody, ale w domu będzie do piłeczek, a latem na podwórko go dostanie z wodą.

Ja po pracy się nabiegałam po sklepach...głównie takie jedzeniowe sprawy, dla nas, na weekend i dla Hanki. Kupiłam jej też cieniutkie czapeczki wiązane, bo łajza mała wszystkie inne zdejmuje...i apaszki wreszcie dostałam dla niej na szyjkę. I butki fajowe widziałam z gufo, chyba jutro ją weźmiemy na zakupy, cena max 40zł, więc moim zdaniem ok. A butki na prawdę świetne, miękka podeszwa, ale stabilne i ładne.
Zarezerwowaliśmy pokój z aneksem na wakacje...ale 60zł od osoby...i szukam dalej, może coś lepszego znajdę. No i znów wkurza mnie J, bo on tylko siedzi i czeka aż coś załatwię...mam dość........

I zamówiliśmy Hance tort...taki
http://www.sowa-cukiernia.com.pl/ i jak?

To lecę, na razie

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 22:20

glizdunia takiego laptopa do nauki kształtów itp to u siebie nie widziałam, ten co my kupilismy był bodajze od 5 lat..dla mnie taki zabawki sa marnowaniem kasy bo on zamiast uczyc sie literek i cyferek woli grac na razie w gry dla dzieci :ico_noniewiem: ja przypuszczam ze Mila do nauki tez pierwsza nie bedzie wiec jeszcze poczekam

a dzis zaczela wołac cos w rodzaju " hejo " bo zawsze powtarzamy na powitanie " hejo" tak jak w Teletubisiach i ona dzis do mojej mamy przez okno pomachała i powiedziała " hejo" :-D
a :-D poza tym mamy zeba, w koncu :ico_brawa_01: no i oczywiscie jak ja chciałam postukac czy to faktycznie zab to sie Mila nie dała, a jak moja mama wzieła łyzeczke to od razu brzdekneło :ico_haha_01: no i mama sobie " przywłaszczyła" znalezisko :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 kwie 2008, 22:24

Zborra...fajniusi ten basenik...szukalam po necie i nie widzialam takich hmmm bo glupia na allgro nie weszlam :ico_puknij: :ico_oczko: ....ale chyba i tak kupimy u nas...zobacze jeszcze...a torcik ktory dokladnie bo strona glowna sie wyswietla tylko??

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 22:24

No Lady znalezisko pierwsza klasa!!! tylko muszę Cię zmartwić...bo u nas zwyczaj, że za 1ząbek znaleziony się należy suknia! to wydatek masz :-D

Glizdunia ależ ta Wasza Maycia mądra!!! :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-28, 22:24 ]
z dziecięcych tort krówka :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 kwie 2008, 22:25

Lady...GRATULACJE za pierwszego zębulca!!!!no to posypia sie skarbki teraz...no swietnie za hejo...super sie slyszy co?brawa dla MIli!!!!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 22:27

kurna zbora dobrze ze o torcie wspomniałas, bo ja juz mam naerwa z tego powodu, bo sie dowiedzialam ze ktos, ale nie wiem jeszcze kto, ma zamiar dac na prezent Mili tort no i co teraz, moze ja chcialam jakis własnie taki ładny specjalny i co nonono..bo przeciez dwa torty to sie mija z celem..bez sensu..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 kwie 2008, 22:28

Zborra...mmmmniam...swietny!!!!a z czym w srodku,znaczy sie o jakim smaku???ja bym w tym wypadku Pszczolkę Maję wziela hihihi

[ Dodano: 2008-04-28, 22:29 ]
Lady...faktycznie bezsensu...a juz Ci powiedziano ze masz nie kupowac?bo szkoda nie?...a jakby komus nie wypalolo to zostaniesz bez tortu czy jak?

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 22:31

zborra za zeba moja mama od razu zgarneła bomboniere i załoze sie juz ja zpałaszowała, bo ona jest łasa na łakocie :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 22:35

kamizela, patrycja - piekne wiosenne zdjecia!!!

zbora no tak my na urlop, taki właściwie w polowe... bo ja to i owszem urlop, ale artur to 1 góra 2 dni to w pracy bedzie...

dzisiaj mam nocke, jutro wracam do domu, pakowanko i wyjezdzamy... a niocka zapowiada mi sie ciezko... teraz są jeszcze goscie na pubie - nie wiadomo o ktorej pojda do pokoju a na dodatek mam wyjazd kolo 3.30 w nocy, wiec lipa - nicic z drzemki... :(

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”