Ja znowu tak późno i znowu na chwilke i jak zwykle chce mi się spać , no ja to po prostu daremna jestem
Uwaga odpowiadam na pytania , mam nadzieje że niczego nie zapomne
1, Nad karnacją pracuję (czyt. solar raz w tygodniu (czasem dwa))
2,Ten pan obok mojego męża to przyjaciel, a zdjecie braciszka wkleje wam jak tylko znajde coś fajnego, ale naprawde nie wiem co wy w nim widzicie.
3, Woda w basenie ciepełko, nie wiem dokladnie ile miała stopni ale czułam się prawie jak w wannie, basen był normlany ,ogólnodostępny a my siedzieliśmy po prostu w brodziku dla dzieci.
4, Olek miał założoną pieluszke specjalnie do wody, ja w sklepie wyczaiłam tylko Hugies do 14kg potem są od 14kg wzwyż Paczka kosztuje ok 20z i jest tam 12 pieluch , nie mam pojęcia czy z innych firm można dostać takie pieluchy
5,W wodzie siedzieliśmy ok 30min a potem jeszcze ok 5 min w jacuzzi ale woda naprawde była cieplutka i obserwowałam czy Olusiowi nie jest zimno żebyście sobie nie pomyślały że ja jakaś postrzelona jestem :D
Zmykam bo jeszcze Olkowi zupke gotuje na jutro , śniadanie do pracy trzeba przygotować i kuchnie ogarnąć.
W najbliższym czasie chyba częściej będe tu zaglądać bo dziś dowiedziałam się że teściowa ma problemy ze zdrowiem (zdarzyły jej się ostatnio omdlenia) , troche nieodpowiedzialna kobieta bo nic mi nie powiedziala z przecież zostaje całe 9 godzin z Olusiem, dopóki nie pójdzie do lekarza i nie dowie sie co jej jest to ja będe unikała zostawiania małego z nią, nigdy nie wiadomo co może się stać (strach pomyśleć) Więc nie pozostaje mi nic innego jak brac wolne w te dni w które moja mama jest w pracy , szefu może mieć pretensje ale mam to gdzieś dla mnie dziecko jest najważniejsze.
[ Dodano: 2008-04-28, 21:40 ]
KOlorowych snow !!