Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 kwie 2008, 20:30

witam wieczorkiem,
oj Aniu biedactwo, na pocieszenie :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: tak na poprawe humorku :-D
a u nas dzis pogoda przesliczna :-D wiec ja szalałam bo wyciagnełam maluchowi juz basenik taki z bajerami i miesnie cwiczyłam pompka do materaca :-D ale maluch zadowolony :-D
pózniej postanowiłam wykosic troche rabarbaru i tak wyszły mi na ciasteczka i kompocik, jak ktos lubi to zapraszam :-D

foteczki macie przesliczne, ja jak znajde jutro chwilke to wkleje nasze foteczki z niedzielnej wycieczki :-D bo jak słoneczko zaswieciło to odrazu wszyscy na spacerki wybywaja i foteczki robią :-D

Violu mam nadizje ze uda wam sie nocleg gdzies znależc a jak nie to moze przyejedziecie do mnie ja wygonie rodzine z domku i jakos sie pomiescimy na materacykach wszytskie :-D i bedzie mozna świetowac cała nocke :ico_zdrowko:

Basiu fryzurka super, a ja cos sie nie moge do fryzjera wybrac ale troszke mi tez szkoda scinac bo juz strasznie długie :-D
a z tymi facetami to tak jzu jest :ico_noniewiem: mój to tez sie przychodzi co chwile cos pytac i niby je zawsze o tej samej godzinie ale i tak jak bym mu nie przypomniała to pewnie by zapomniał go nakarmic :ico_noniewiem:

Justynko oczywiscie ogromne :ico_brawa_01: za nocki,a ty zdradź nam tajmenice co dosypujesz do mleczka ze śpi do 9 :-D

[ Dodano: 2008-04-28, 21:39 ]
no maluszke juz poszedl spac wiec ma chwilke foteczki wgrac :-D

jak te pranie mamusiu sie robi
Obrazek
Obrazek

Obrazek

tak się robi porządki
Obrazek

nudy przy tym jedzeniu
Obrazek

Obrazek

wyprawa do ogródeczka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

a to foteczki z wycieczki z Czech
Obrazek

najlepiej z dziadkami :-D
Obrazek

oczywiscie wieksza czesc wycieczki na barana u tatusia :-D
Obrazek
Obrazek

no troszke was zasypałam foteczkiami :-D

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

28 kwie 2008, 21:50

witam
Aniu nie martqw się samochodzikiem......... Ważne że ty jesteś cała!
Basiu ładnie ci w nowej fryzurce :ico_brawa_01: ale nie wiem może to tylko wrażenie że jesteś szczuplejsza niż na zdjęciu w avatarku :ico_noniewiem:
Ula Madziorka Viola zdjęcia bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muszę się pochwalić że z dwóch kroczków zrobiło się pół pokoju :-D :-D :-D :-D i pomyśleć że jeszcze niedawno Natalka w brzuchu siedziała :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :-D :-D

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

28 kwie 2008, 21:50

Hej
No ale zdiecia super.Pogoda super wiec i zdiecia nam sie klika :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Basiu fryzura swietna .Ladnie wygladasz
Violu swietna z Was rodzina
Madziorka taki ladniutki ten Twoj Leos
Ula a jak patrze na Pawelka to widze tez moja urwisice :ico_oczko:
Anula to dla Ciebie na pocieszenie :ico_tort: moze nie bedzie tak zle :ico_tort:

U nas sie pogoda troszke zepsula ale wczoraj jak moi poszli na basenik leglam sie na tarasie i teraz mam spieczona twarz.Ale nic nie narzekam bo pochlaniam te promienie slonca jak gabka tak juz na nie dlugo czekalam :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-04-28, 21:52 ]
Brawa dla Natalki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

małolata
Śmigam już bez trzymanki po forumku

28 kwie 2008, 22:12

Piękne foteczki!!! I śliczne dzieciątka! Violu super buciki malutkiej! Nawet o podeszwy zadbali :ico_haha_02: Proszę o więcej zdjęć uśmiechniętej Milenki! Bo przepięknie wygląda :ico_brawa_01:

Aniu, Abegano ma rację. Ważne że Tobie nic się nie stało, a samochód można kupić nowy, a życia już nie wrócisz!

Abegano, no to super! GRATULACJE!!! Jeślibyś miała taką możliwość, to zamieść chociaż krótki filmik! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A ja się muszę pochwalić, że moja mama wyczaiła dzisiaj malutkiego zębolka u Kubusia! Górna lewa jedynka! Z tej okazji stawiam torcika :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Teraz to ja już wiem dlaczego ostatnio nie chciał myć ząbków!

I od razu moje pytanko: myjecie ząbki maleństwom? Bo ja znalazłam ostatnio (w Tesco chyba) super szczoteczkę z colgate lub blendamed i pastę do zębów i co wieczór delikatnie szorujemy te malutkie perełeczki :-D

Awatar użytkownika
Aagaa
maniakogadacz
maniakogadacz

28 kwie 2008, 22:40

Ho ho moje drogie
Ula podeslalabys nam trochu kamieni z ogrodeczka bo widac ze pyszne :-D a ten Wasz Pawelek to ma taki rzesiska ze hoho + panny za nim sznurem murem i czym tam jeszcze tylko :-)
a my dzis bylismy w pisakownicy ... to ostatnio ulubiona zabawa Kubunia.... przychodzimy do domu a ten wypluwa mi kamienia takiego czarnucha ... :ico_szoking: dobrze ze nie polknal!!! ale kiedy on go sobie do buzi wlozyl to za Chiny nie wiem :ico_sorki:
Anulaf dobrze ze Tobie sie nic nie stalo... a autko ciach bach sie wyklepie poklepie i sladu nie bedzie :-)

ALE WAM FAJNIE ZE SIE SPOTKACIE TEGO 3 MAJA :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-28, 22:42 ]
O Malolata... gratulujemy zebolka ...ja ciagle zapominam o szczotkowaniu tych Kubuniowych pereleczek... tez mamy taka fajowa szczoteczke

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2008, 22:42

haj dziewczyny

u nas pogoda... nieprzewidywalna hehe
rano razem z dwoma kumpelami i ich pociechami ruszylysmy na zajecia z rytmiki hehe jakies 20min drogie piechota.. a taki nas grad napadl ze szok hehe normalnie wialo, walilo. w butach mialam kaluze hehe
ale oczywiscie za chwile slonce , przyjemnie itd
typowa angielska pogoda hehe
na zajeciach dzieciakom sie bardzo podobalo hehe
choc byly najmlodsze
lelek wlazl pod taki material ktory rozzciagnelismy w kolku i siedzial tam jak w namiocie
on lubi takie klimaty bo tatus mu w domu namiot "buduje" hehe
no a poza tym najbardziej podobaly mu sie dzwoneczki hehe
ale do bebna tez sie przymierzal
i podspiewywal sobie do taktu hehe

potem do jednej z kumpel poslzysmy na kawke hehe
adas skonczyl wczesniej wiec jak dotarlam do domu to on zaraz za mna
szybko pochlonelismy rosol i pojechalismy do miasta
do tk maxu glownie
walize zakupic na podroz, i takie tam duperele przy okazji hihi
potem na obiado kolacje ,
i do znajomych podrzucic bagaze bo jada autem do polski i nam conieco zabiora hehe i dotarlismy wlasnie
lelkowi adam zrobil dzien dziecka bo zasnal w aucie o swej stalej porze i tak mocno , ze zal bylo nam go budzic hihi

dobra ide bo obiecalam adamowi ze przymierze te boskie stringi ktore mi zakupil :ico_wstydzioch:
dobranoc :ico_spanko:

pare fotek z wczoraj probowalam wkleic ale fotosik nawala

agaa
dzieki za komplementy :ico_wstydzioch: pewnie na fotkach nie widac jak czas mnie juz posunął hihi
lelek oczywiscie mocno interesuje sie moja bizuteria dlatego kolczyki zakladam glownie na wyjscie , wtedy kiedy spedza czas zwykle w wozku hehe

basiu
tak oczywiscie nowy wozeczek uzywamy na codzien hehe
a z ciebie niezla forumowa maniaczka skoro nawet na urlopie codziennie jestes na tt hihi
sprzatanko sobie daruje
przeciez masz wypoczywac nie? hihi

małolata u nas dopiero wychodzi pierwszy zabek wiec nie myjemy ale pewnie na dniach zaczniemy ta nasza malenka pereleczke szczotkowac hehe

ula za foteczki :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:

Ania zeby ten dzien szybko minal... a kosmetyke autka pewnie ubezp pokryje
takze glowa do gory, nic strasznego sie nie stalo

papa

małolata

28 kwie 2008, 23:00

Madziorka, ale to nawet od pierwszego ząbka można przecież :ico_oczko: Ja mam manię na tym punkcie, tym bardziej że nauczyłam Kubunia tuż po szczotkowaniu, że mówię "pokaż jak pięknie pachnie" i wącham jego usteczka, a on rozdziawia gębolka i mi chucha :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

28 kwie 2008, 23:06

Violu mam nadizje ze uda wam sie nocleg gdzies znależc a jak nie to moze przyejedziecie do mnie ja wygonie rodzine z domku i jakos sie pomiescimy na materacykach wszytskie i bedzie mozna świetowac cała nocke

dzieki Ula... jak narazie w hotelach nie ma wolnych pokoi... :ico_olaboga:
A ja się muszę pochwalić, że moja mama wyczaiła dzisiaj malutkiego zębolka u Kubusia! Górna lewa jedynka! Z tej okazji stawiam torcika Teraz to ja już wiem dlaczego ostatnio nie chciał myć ząbków!
dla Kubusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Ula zdjęcia suuuuper!!!!!!!!!!! no, no, no... rosnie mi zięciunio :-D :-D :-D :-D

Anulaf...mam nadzieję, że samochodzik nie jest bardzo uszkodzony....
nie martw się....
jutro będzie dużo lepszy dzień :ico_oczko:

dla Natalii za pierwsze kroczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
rzeczywiście czas pędzi jak szlony.................. :ico_olaboga:
dopiero co nasze maluchy w brzuszkach siedziały...a tu juz dreptają... :-D
Piękne foteczki!!! I śliczne dzieciątka! Violu super buciki malutkiej! Nawet o podeszwy zadbali Proszę o więcej zdjęć uśmiechniętej Milenki! Bo przepięknie wygląda
dzieki Madziu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2008, 08:58

Dzieki kobitki za pocieszenie! :ico_sorki: Mezus bardzo sie wczoraj denerwowal, bo auto mi fajne wyszukal i miesiac temu po nie jechal bardzo daleko (800mk) bo byla fajna okazja, auto nie nowe ale bylo w super stanie! A z ubezpieczeniem to sie nie oplaca, bo znizke sie potem traci, a i tak czesc naprawy na nasz koszt! Chyba cos nieoficjalnie trzeba bedzie poszukac, a i tak bedzie drogo! Tutaj takie naprawy sa bardzo drogie (pewno z tysiac euro... oficjalnie to jeszcze wiecej...) Ja to bylm tego nie naprawiala, ale maz lubi ladne auta... a teraz zero kasy... coz zobaczymy...

Fajne zdjecia rozrabiakow powklejalyscie! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super urwiski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Chyba tylko moja taka grzeczniutka :-D
A wasze spotkanko to juz tuz tuz!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 kwie 2008, 10:13

No witam z rana, ja juz normalnie godzinki odliczam do naszego spotkanka :-D mam nadzije ze pogoda dopisze i bedziemy mogły sobie na podwóreczku posiedziec z maluchami :-D
a mnie dzis odwiedza kolezanka z brzuszkiem wiec musze sie namacac bo podobno to przyspiesza :ico_ciezarowka: :-D

oczywiscie ogromne :ico_brawa_01: dla Natalki :-D nas jzu pomału zaczyna sie puszcac wiec pewnie niedługo tez ruszy na podbój świata :-D

oj Aniu no z kasa to zawsze ciezko a moze przyjedz do polski tu naprawy tansze i odrazu na spotkanko nasze wpadniesz :-D

Violu mam nadzije ze znajdziesz w koncu jakis nocleg :-) a jak nie to bedziemy świetowac cała nocke :-)

My tez myjemy zabeczki zawsze rano ale na razie bez pasty :-D

Małolatko oczywiscie wielkie brawa :ico_brawa_01: za zebolka :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”