Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 12:37

NOWA, my wizyte mamy w ten sam dzien :ico_haha_02: ja z jednej strony nie moge sie doczekac a z drugiej mam stracha ze znów bede plamić po badaniu no i w ogole jak tam ta moja szyja sie trzyma :ico_oczko: ale pocieszam sie że w sumie z każdym dniem nasze dzieciaki wieksze i bliżej do terminu.
siunia, ja ostatnio to sie tak ogoliłam że nogi mam w paski- kawałek ogolony ,kawałek nie. ale mam to w nosie, na szczeście jakies jasniejsze te włosy i wolniej rosna. :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-04-29, 12:41 ]
wypiłam kawe i sie tak dosłodziłam nutella że ble.... jaka stara taka głupia jestem :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

29 kwie 2008, 12:42

Marta26,
hej :ico_haha_02:
wątek nam zniknął i cieżko złapać Was kobietki :ico_oczko:
jak sie czujesz,jak maleństwo mocn bryka w brzuszku u mamy

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

29 kwie 2008, 12:44

sie tak dosłodziłam nutella
A ja się zajadam lodami :-D :-D :-D

Ja z nogami jeszcze daje darę :ico_oczko: , tam na dole gorzej, też muszę lusterka używac :ico_haha_01: , przed pójściem do szpitala chyba poproszę m., żeby mnie tam ogolił :ico_haha_02:
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2008, 12:47 przez NOWA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 12:47

22540MONIKA, własnie juz pisałam beatka i leonka, tragedia z tym watkiem...

[ Dodano: 2008-04-29, 12:49 ]
najgorsze jest to że ten watek zniknął bez sladu, nie ma nawet jak wejdziesz sobie na twoje czy moje posty napisane :ico_olaboga: Leonka zgłosi to gdzies ale jak ze szkoły wróci.
Dzidzia bardziej sie przeciąga niż kopie chyba jej tam baaardzo ciasno :ico_noniewiem:
A ty Monisiu jak tam?

[ Dodano: 2008-04-29, 12:50 ]
NOWA, oj ja chyba nie dam m. maszynki do ręki żeby tam maltretował, chyba że elektryczną :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-04-29, 12:53 ]
kurcze mylsałam że kawa mnie jakoś pobudzi a czuje sie po niej jakby mnie ktos walnął młotkiem w głowe :ico_szoking: miałam sie brac za prasowanie a tak strasznie mi sie nie che. w ogóle nic mi sie nie chce :ico_olaboga: kto mi chate posprzata przed długim weekendem? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
umyłam jeden poikój mopem dziś i wyczyn to dla mnie nie lada. a gdzie tam reszta :ico_noniewiem:
w czwartek mozna robic no nie, tzn. sprzątac, prać itp.? bo juz mam plan jak mojego m. zagonie do roboty w czwartek... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
NOWA

29 kwie 2008, 12:59

Marta26, mój m. ma piątek wolny, także super :ico_brawa_01: , też mam juz duzo planów co do niego i wolnego :ico_oczko: . Mamy dużo pracy na ogródku, a poza tym, pewnie do mycia okien go zagonie.
No i grilla tez planujemy, juz nie moge się doczekac :-)

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 13:01

NOWA, mój m. może w piatek robić ale jakby co to do południa no a potem znajomi na grilka przyjadą. :-D
widziałam że o ktg pytałaś, ja mysle że to od gina zalezy i od tego co tam widzi u ciezarnej.
a swoja droga to strasznie dawno sie na tt nowe dzieciątko nie urodziło ,nie?

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

29 kwie 2008, 13:11

oj moje drogie, chwilka nieobecności i lenistwa a tu tyle postów :ico_olaboga: :ico_haha_01:

my w czwartek jedziemy z moimi rodzicami na działkę, mój m. kucharz już kombinuje czym nas nakarmi, tata w siódmym niebie,mama nie może się doczekać a ja myślę tylko o dobrze podsmażonej kiełbasie :-D :ico_brawa_01:

strasznie mi się chce dzisiaj pić :ico_olaboga:
zaraz pozmywam i zabiorę się za obiad potem szkoła rodzenia i może jakiś film wieczorem, w końcu jutro już środa i potem czwartek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_sorki:

myślałam żeby jakieś kwiatki posadzić na działce, takie malutkie, ale nie mam za bardzo pomysłu. Maciejki to się teraz sadzi? mnie w sumie to się tylko te marzą :-D

Awatar użytkownika
NOWA

29 kwie 2008, 13:13

Marta26, :ico_oczko: tak pytałam o KTG, ciekawa jestem, czy moja gin ma sprzęt do tego, bo w sumie jak ja pójde w połowie maja to juz chyba ostatnia moja wizyta będzie (akurat będzie zaczynał sie 38 t.), zwłaszcza, że ona cos mówiła, że pod koniec maja wyjeżdza :ico_olaboga: Ciekawe, czy da mi juz skiertowanie do szpitala.
Kurcze jakoś w głowie mi się nie mieści, ze to już niedługo :ico_olaboga:

widzę, ze macie podobne weekendowe plany do naszych. Oby tylko pogoda dopisała :ico_sorki:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 13:13

Marta26, mi sie nudzi moge wpasc pomoc sprztac :-D :-D :-D
Ale tak smiesznie ze po badaniach plamisz.

I wez tu zobacz jaki sposob lepszy na badania ciazy.
Tak ostsnio sie zastanawialam nad tym.
Bo w polsce co wizyta krocze badaja czy rozwarcia nie ma i jaka szylka, tu w sumie nikt ci nie zaglada .
I wy rodzicie normalnie i my , wiec chyba te badania szyjek az tak bardzo niezbedne nie sa.
Tak mi sie wydaje. Tylko wy znacie stan szyjki i rozwarcia a ja np moge se chodzic z rozwarciem i o tym nie wiedziec,
ale moze i lepiej bo jak czlowiek wie to sie zamartwia a jak nie wie to normalnie funkcjonuje. :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
NOWA

29 kwie 2008, 13:15

janoszka, ja to się na kwiatkach za bardzo nie znam :ico_noniewiem:
Ja bedę sadzic, ale w doniczkach na parapety, chyba pelargonie :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”