Witajcie kochane!
Mezulek moj juz wrocil do nas w niedziele pod wieczor wiec nie zagladalam za bardzo bo przegadalismy caly wieczor i wczorajszy dzien bo mial wolne
A z szyjka to bedzie problem,nie stac mnie w chwili obecnej na polskiego ginekologa bo bierze 80 euro za wizyte i tyle tez za usg jakiekolwiek,wiec nie ma kto tego skontrolowac,pozostalo mi sie modlic by bylo wzystko ok
emalia w takim razie mocno trzymam za ciebie kciuki
Ale powiem ci ze ta Irlandia coraz bardziaj mnie wkurza i to ze wszystko tu tak dziwnie sie odbywa,co to wogole za opieka nad kobieta w ciazy

w Pl idziesz w ciazy na zwolnienie i od razu masz kase a tu zawsze problem z tymi skladkami wiecznie im za malo,teraz tesciowej znajoma jest w ciazy pracuje 2 lata a od dluzszego czasu w Beyrn'sie czy jakos tak chodzi mi o sklep z zabawkami,wozkami itp.Jest ogromny i poszla z tego wzgledu na zwolnienie ze za ciezko bo dadza jej np regal i musi sie nim zajmowac tzn.wchodzic po drabinie i ukladac.No i oczywiscie problem ze zwolnieniem bo musi z Pl jakies papiery z Zusu dostarczyc jakby to mialo jakies znaczenie i nie beda jej placic musi czekac

rzeczywiscie kobiety w ciazy sa tu baaaardzoooo chronione
Emalia ja nie wiem sama zaczynam sie bac o ciebie i malenstwo nie powinnac tak sie przemeczac obijaj sie dyskretnie przeciez widac ze masz brzusio i ma prawo byc ci ciezko
Slicznie ci sie dzidzia na suwaczku zmienila
martuchafrost, to ty tez nie mialas przyjemnej i lekkiej pracy wiem jak to jest zajmowac sie starsza osoba bo pomagalam mojej mamie przy lezacej babci kiedy mama byla w pracy do czasu kiedy nie wyjechalam tutaj i to naprawde ciezke zajecie
A jeszcze w ciazy przenosic?Ja z Dawidkiem w ciazy wystarczylo ze ja sadzalam z pozycji lezacej to juz czulam ze za ciezkie zajecie a wogole nie powinnam tego robic bo mialam odgorny zakaz ale co trzeba bylo
Fryzurke troszke slabo widac ale obciecie fajne tylko pasemka sie chowaja moze jednak twoj mezczyzna sprobuje pstryknac
ale chociaz mialam ta mozliwosc byc z Wiki te 3 lata wychowawczego i nieoddalabym ich zanic wswiecie
ja tez dokladnie tak samo
Monika z ta praca to widzisz niby dostalam ale umowy jeszcze nie mam i poszalam ostatnio zobaczyc ta restauracje to wszystko jest jeszcze w rozsypce pracuja ciezko wiec sobie mysle ze sami nie wiedza dokladnie ktorego dnia otworza dlatego nie ma narazie wiadomosci od nich
Zdrowiejcie nam szybciutko!
Mnie tez gardlo boli od 2 dni i katar mam z Dawidkiem
ivkaJ, Patryczek sliczniutki

Rzeczywicie Wiki to nasza jedyna panienka na watku
Milego dnia wam zycze bo chyba bedzie zdecydowanie ladniejszy od wczorajszego