Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 14:11

Tak ostsnio sobie postanowilam ze jak urodze to na jakis czas albo wogole zrezygnuje z tt,
Teraz jeszcze z wami posiedze bo musze wam pokazac dzidzie jak urodze i koniecznie musze wasze malenstwa poogladac.
Chyba juz za dlugo na forum jestem(1,5roku), wiec bede miala odwyk.

[ Dodano: 2008-04-29, 14:12 ]
Marta26, no chyba lepiej teraz unikac wirusow

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 14:13

siunia, no co Ty, przecież nie musisz zagladac codziennie jak masz potrzebe oderwania sie of\d tego ale nie rezygnuj z nas tak całkiem :ico_nienie: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 kwie 2008, 14:19

Marta26, mnie to na blogu bedziecie podgladac, ale to juz postanowione ze po porodzie napewno na jakis czas zrezugnuje, chyba musze tak calkiem odpoczac , zeby znow miec wielki zapal do pisania

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

29 kwie 2008, 14:21

właśnie też chciałam zapytać o pranie, ale widzę że koleżanka mnie uprzedziła :ico_sorki: :-D

a co do wirusów to tak z innej beczki strasznie się ostatnio ucieszyłam bo się okazało , że kolega kóry jest przedstawicielem medycznym (z mojej grupy na studiach) da nam 3 potrzebne dawki na rota za darmo :ico_sorki: i super bo w hurtowniach kosztują po 200 parę złotych (jedna dawka) :ico_olaboga: :ico_haha_01:

a ze szkoły rodzenia dziś rezygnuję. posprzątam trochę, pozmywam i się kładę bo plecy dziś nie dadzą mi spokoju i nie wytrzymałabym tam :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

29 kwie 2008, 15:10

Dzieki dziewczyny :ico_sorki: i co ja bym bez Was zrobiła :ico_oczko:

Właśnie skończyłam segregowac rzeczy do prania :-) , tak byłam zaabsorbowana, że godziny nie zauważyłam :ico_szoking: :-) a tu trzeba obiadek zjeśc przecież :ico_oczko:

Wyszły mi 4 kupki do prania, z czego 1 chyba ręcznie, bo taka najbardziej kolorowa i boję sie, żeby nie pofarbowało. a i zauważyłam, że większośc rzeczy mam żółtych, beżowych :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-04-29, 15:13 ]
siunia, szkoda, że tak postanowiłaś :ico_placzek: , mam nadzieję, że to tylko chwilowa przerwa będzie :-) i szybko do nas zatęsknisz.
Ja póki co to nie wyobrażam sobie przestac tu z Wami pisac, normalnie uzalezniłam się chyba :ico_haha_01:

Idę obiadek robic (dziś karkóweczka z grilla+frytki+ogóreczek kiszony :-) )

Awatar użytkownika
murdemille

29 kwie 2008, 15:17

NOWA, :-D
nie chciałabym się wpraszać na obiad, ale chętnie bym coś takiego zjadła :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

29 kwie 2008, 20:21

NOWA, :-D
nie chciałabym się wpraszać na obiad, ale chętnie bym coś takiego zjadła :ico_brawa_01:
Zapraszam, zapraszam :-D

No ja juz wróciłam ze szkoły, byłam sama, bo m. dziś na jakies spotkanie wyjechał i właśnie na niego czekam, mamy iśc do sąsiada na tego grilla :-)

Wpadne jutro

Buziaki :-)

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2008, 06:57

Cześć!
U mnie nocka dzisiaj super, nie wstawałam ani razu :-) Remont trwa :ico_olaboga: A wczoraj byłam na wizycie i okazało się że mam rozwarcie na 1 cm i gin powiedział, że pewnie w ciągu 3 tygodni urodzę :ico_szoking: Od niedzieli mam się już nie oszczędzać, wiec od poniedziałku zaczynam sprzątanie :ico_brawa_01: Powiedział też że główka niziutko, wiec już się nie dziwię, że wczoraj ganiałam co godzina do kibelka :ico_oczko:
A dzisiaj od rana czuję ucisk na pęcherzu, wrażenia jakby mnie pęcherz bolał po przetrzymaniu moczu. Acha i moja koleżanka urodziła wczoraj 2 dziecko w expresowym tempie super - oby i nam się tak udało. Acha i 1 jadę chyba porodówkę zwiedzać z położną :-)

Nowa ja tradycyjnie proszę o sprawozdanie ze SZR :ico_sorki:

Siunia ja teraz odpoczywam od tt przez remont, ale jakoś tak po dłuższym czasie wiem, że wiele osób chce odpocząć od for internetowych no ale trudno będzie bez Ciebie, bo zawsze jakaś wprawiona mamusia by się przydała, a tak myślę co to będzie u nas za panika jak nasze niuńki dostaną np pierwsze gorączki :ico_oczko:

Lulu_ to odpoczywaj i korzystaj ze świeżego powietrza na wsi ile sie tylko da.

Marta mam nadzieję, że paluszek już nie boli :ico_oczko: I oczywiście że Twój Łobuziak brzuch się uspokoił troszkę.

No zmykam, życzę miłego dnia wszystkim :-D

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

30 kwie 2008, 08:10

Witam!!
Jestem na nogach już ponad 1,5 godz. Mały budzi mnie ostatnio między ok 6, a potem spać nie mogę. A miałam nadzieję, że wyśpię się przed porodem :ico_oczko:

Powariowali z mieszkaniami w Warszawie. 2 - pokojowego nie można wynająć za mniej niż 1500zł + opłaty i to zazwyczaj jakaś nora na obrzeżach :ico_olaboga: Dopiero od 2000 coś normalnego oferują :ico_noniewiem: Musimy chyba poczekać do końca roku akademickiego może wtedy coś się uda złapać :ico_puknij:

siunia, ale wrócisz do nas :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ???????

spinka, Ty majówką chcesz zostać :ico_nienie: ???? Musisz wytrzymać co najmniej 4 tygodnie i 1 dzień :ico_oczko:
Pochwal się jakimś zdjęciem z brzusiem :ico_sorki:

Marta26, co po 25.04 z Twoim drzewkiem? Podlewanie jeszcze ma sens czy ono już większe nie urośnie????

Wyjeżdżam dziś o 15 i nie będzie mnie na tt przez kilka dni, więc wszystkim życzę pięknej słonecznej pogody, miłego weekendu :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2008, 10:11

Hej , ide zaraz kawke zrobić i drożdzówke zjem, znajdzie sie ktoś kto potowarzyszy?
Co do drzewka to chyba rosnie, ale głowy uciąc nie dam :ico_oczko:
Paluch jakoś sie zalepił tylko wczoraj umycie włosów to była tortura, ale sama jestem sobie winna :ico_puknij: próbowałam dziś wymyślić w co sie na tego piatkowego grila ubiore i w nic sie nie mieszcze. jedna sukienka pasuje w brzuchu ale powyzej juz nie :ico_olaboga: ale postanowiłam że ja ubiorę a na to rozpinana bluzke i nie bedzie widac że w cyckach za mała :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”