obyMoże do jutra urodzi się jakiś śliczny dzieciaczekKolorowych snów

no to ktora pierwsza? ciekawe ktory dzidzius poczuje maj

-ano ciekaweno to ktora pierwsza? ciekawe ktory dzidzius poczuje maj?
Z Zuzanką czop też mi odszedł,a urodziłam 2 tyg. później... skoro Zulci czop odchodzi to moze kto ,wie przywitamy Julcie pierwsza??
Super pomysł Emilkoa wlasnie tak sobie myslalam i dobrze by bylo jakby kazda z was przeslala swoje nr telefonow (ja poprosze na domowy i komorke jak mozna)-no i jak takowe macie na mojego priva a ja skompletuje te numerki i kazdej z was taki zestawik przesle-to nam ulatwi w kontaktowaniu sie jak i relacjach po za komputerkiem np.szpitalku
![]()
Nie ma sprawy,jutro się meldujęa jesli chodzi o nasze meldunki, to chyba najlepiej aby od jutra codziennie do poludnia kazda z nas meldowala sie na wateczku, choc krociutko- ze jestco wy na to?
-ciesze sie i tak wiec czekam na wasze numerki a pozniej ta stworzona baze numerkow kazdej z was przesle ,lacznie z moim oczywiscieSuper pomysł Emilko![]()
-nie ma problemu,tak czy siak dobrze miec tez ten numer telefonu,roznie to bywa,nie raz dziewczynki moga nie miec dostepu do neta z roznych powodow i wtedy taki sms jest jak znalazlnajlepiej aby od jutra codziennie do poludnia kazda z nas meldowala sie na wateczku, choc krociutko- ze jestco wy na to?
-no wlasnie,tez jestem zaciekawionachodzi mi o to czy sama zauwazylas czy lekarka?
Monisiu jak szykowałam się do ginki,to zauważyłam na wkładce dużo takiej bursztynowej galaretki,a dr to potwierdziła podczas badania.I tylehej Zulciujak to z tym twoim czopem, bo pytalam wczesniej ale chyba nie doczytalas? chodzi mi o to czy sama zauwazylas czy lekarka?
-prawdaod jutra majnie moge uwierzyc
NASZ miesiac
![]()
![]()
![]()
ale zlecialo
-hm... dobrze wiedziec,przy pierwszej ciazy przegapilam ten moment -a moze nie zwrocilam uwagi na to,nie wiem to bylo tak dawnoak szykowałam się do ginki,to zauważyłam na wkładce dużo takiej bursztynowej galaretki,a dr to potwierdziła podczas badania
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość