kasia udanego odpoczynku
anita ja Tosi już od miesiąca daje taka jajeczniczke na masełku, zaczelo sie od tego, ze jak ja jadłam to tak się na mnie patrzyła, ze dałam jej spróbować i jej zasmakowało, a że nic jej nie jest to jej daje, oczywiście z rozsądkiem, zresztą ona to nigdy nie miała mega apetytuwięc zje tak moze z pół jajeczka i już jej się nudzi.
karolina z tym i spodniami sprzed ciązy to cię rozumiem, jestem zła bo dzis się wazyłam i przytyłam kg nawet nie wiem kiedy, ale mam takie mało regularne zycie, że i jedzenie jest małod zdrowe i zazwyczaj w biedu. To penwie te zakichane precelki w przerwie między zajęciami.
Musze się pochwalić, że Tosia dzisaj zaczeła sama siadać, oczywiście na chwilke i zaraz jest bęc, ale się sama podciaga, wiem że dla was to żadna nowosc ale dla mnie mega postęp
Bylismy dzisiaj w Jeffsie na obiadku bo mnie naszło na steka, a Tośce tak się tam podobało, że buzia jej się nie zamykała, normalnie tak się wydzierała, żeby ja wszyscy słyszeli, a jak sie ktoś zaczynał nią interesować do uśmiech od ucha do ucha

Wogóle wdała się chyba w mame bo uwielbia łązić po sklepach, ja tak dla zabawy daje jej do wyboru kolory ubranek jak jej coś kupuje, i ona łapie za te które chce, za pewne niewiele z tego rozumie, ale dla mnie to już przedsmak matczyno-córkowych wypadów zakupowo ciuchowych
Co do ząbków, ja mam przyjaciółke dentystke, która zaopatrzyła Tosie w trzy szczoteczki w zalezności od etapu uzebienia i w pasty specjalnie dla bobasów. Co prawda na razie przemywam jej wodą i to nieregularnie bo mi się zapomina. Dzis w dzieńdobry tvn mówił o tym zwidkowski, ponoć jak jest mało zabków to nawet można gazikiem wodą przemywać.
My jutro jedziemy na ognisko do znajomych, a potem na wieś tak ze wrócimy dopero w niedziele. Życze wam więc kochane udanego długiego weekendu!