- no problemJa również. Tylko do kogo pisać z porodówki? Wszystkie możemy tam w tym samym czasie wylądować

a co do wspolnego wyladowania to nie mam takowych przeczuc

bedziemy blisko z datami,ale nie sadze,ze razem

-spaceruje ,albo ktosik ja nawiedzilCiekawe,gdzie Monisia

Koniecznie się pochwal Emilkoa zapomnialam wam dodac,ze wczoraj przyszla zamowiona karuzelka z Tiny Love -sliczna jest ,a dzis lozeczko przyszlo,ale nas nie bylo i dopiero odbierzemy je we wtorek-jak tylko moj M. skreci je i karuzelke to odrazu zrobie wam foteczke
 Strasznie lubię oglądać wyprawkę maluszka
 Strasznie lubię oglądać wyprawkę maluszka  Czekam z niecierpliwością na foteczki
 Czekam z niecierpliwością na foteczki 

... najpierw tak opadlam z sil ze lezalam na kanapie a moj synek mi nie przeszkadzal...
 ... najpierw tak opadlam z sil ze lezalam na kanapie a moj synek mi nie przeszkadzal...  wiec korzystalam
 wiec korzystalam  (bolalo mnie podbrzusze...tak ciagle, mocno...
 (bolalo mnie podbrzusze...tak ciagle, mocno...  i w ogole slabiutka bylam)
 i w ogole slabiutka bylam) to caly domek wysprzatalam
 to caly domek wysprzatalam  pranka porobilam, jeszcze tylko wode musze rybce wymienic, ale to potem...
 pranka porobilam, jeszcze tylko wode musze rybce wymienic, ale to potem... 
-no to super,bo juz sie matwilysmy,ze moze na porodowke jedzieszjestem kochane, jestem

..

-ale kto wie majac takie stany wachania twojego samopoczucia to tez moze byc dla ciebie lada chwila i przec bedziesz kochana. najpierw tak opadlam z sil ze lezalam na kanapie a moj synek mi nie przeszkadzal...wiec korzystalam
(bolalo mnie podbrzusze...tak ciagle, mocno...
i w ogole slabiutka bylam)
a pozniej jak" powera" dostalamto caly domek wysprzatalam
pranka porobilam, jeszcze tylko wode musze rybce wymienic, ale to potem...

mam nadzieje ze nikt mi do sluchawki nie bedzie sapal wieczorami
 mam nadzieje ze nikt mi do sluchawki nie bedzie sapal wieczorami  
 oby-ale kto wie majac takie stany wachania twojego samopoczucia to tez moze byc dla ciebie lada chwila i przec bedziesz kochana
 oby
 oby   jeszcze dzisiaj
 jeszcze dzisiaj  

mi tez[ Dodano: 2008-05-01, 19:17 ]
kurcze ale marzy mi sie taka kapiel z babelkami i do tego po niej masażyk calego ciałka
 tak bardzo bym sie chciala powylegiwac w pachnacej piance
 tak bardzo bym sie chciala powylegiwac w pachnacej piance   

-postaram sie tego nie zrobic ,choc przypadkiem jesli bede sobie folgowac z moim M i komorka wybierze numerek do ciebie to sapanie bedzie nie kotrolowane i nie celowe hehezaryzykuje i podaje wam tutaj moj numer domowymam nadzieje ze nikt mi do sluchawki nie bedzie sapal wieczorami

-nie ma sprawy ,a wy juz macie wszystko??Emilko, jak bedziesz juz miala komplecik, to rob fotki i chwal sie wypraweczka
dziekuje Emilko za baze numerow telefonow... juz spisalam i w razie czego sprobuje sie z wami kontaktowac

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość