dziendoberek
ja mialam problemy z komputerem, miliony wirusow i mulil mi tak ze nic zrobic nie moglam!!!
ale juz ok, opanowalam go
Domi wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! PIeknie razem wygladacie
faktyycznie pusteczki na tt, chyab przez pogode..u nas tez ladna bylo od kilku dni ale wietrzycho jaK nad morzem.. majowy weekend przesiedzimy w domu, bo gdzie niby ruszyc sie mamy
T przyjezdza za tydzien wiec juz siedze jak na szpilach
Witam ja po pracy dziś wolne ale sobota i niedziela znów
Nocka w miarę ale zapodałam czopek Wiborkol to taki na stany nerwowe u niemowląt
Wszystkim udanego wikędu i pogody .
Ja dziś do fryzjera ale mam cykora chce sie ściąc a boję się że jak łoś będe wyglądała
Hej dziewczynki Dawno mnie nie było a tu tyle pięknych foteczek Domi gratulacje - ślicznie razem wygladacie Mnóstwo szczęścia na nowej drodze życia :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
U nas piękna pogoda dzisiaj bo wczoraj było tak sobie a jak się utrzymie do jutra to idziemy do ZOO
hej
dawno mnie nie było domi śliczne zdjęcia
od 3 dni boli mnie gardło i dziś kubuś też zaczyna smarkać oby nie się nie rozwinęło więcej wczoraj grillowaliśmy
a dziś rano zmarła moja prababcia [*][*][*] miała 88 lat nie chrowała w ogóle do marca tego roku miała zapalenie płuc była w szpitalu i jak z niego wyszła dalej była słaba po tygodniu wróciła na oddział dla przewlekle chorych i od tego czasu była raz lepiej raz gorzej ,od kilku dni jednak gorzej i odeszła dziś , tak mi przykro ale cóż wierzę że tam w niebie będzie miał lepiej