Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

02 maja 2008, 22:10

Jeszcze jest szansa na oglądanie to może zaczekam z tym spaniem :-D :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2008, 22:11

Kocurka, wklejaj
Jeszcze jest szansa na oglądanie to może zaczekam z tym spaniem
:ico_zly: fotosik nawala :ico_zly:

[ Dodano: 2008-05-02, 22:13 ]
Ufff, zadziałał :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-05-02, 22:17 ]
Oto focie z dzisiejszego spacerku

Obrazek
Obrazek
Obrazek
A to nam sprytnie M. zrobił
Obrazek
Moje wygłodzone dziecię :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

02 maja 2008, 22:24

Kocurka super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: najbardziej podoba mi sie to 2 i 3 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: swietnie ci w krótkich włoskach.

Juz lecę spać,bużka.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 maja 2008, 22:28

Kicia10, dzięki, dzięki! A dziś na moich włoskach (wieczorem) pojawił się nowy kolorek. Miał być bordo,ale nie wiem, co wyszło- jutro sie przyjrzę :-D

[ Dodano: 2008-05-02, 22:58 ]
http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=491115
To chyba nie o żadnej z Was :ico_oczko:

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

03 maja 2008, 09:13

Ja dzis pierwsza.W nocy mały dostał wysokiej gorączki.Oprócz tego nie ma innych objawów.Tylko cały czas pchy rączki do buzi.Daje mu pracetamol w syropku i musi mu być naprawdę źle bo nigdy tego nie chce pić a dzis ładnie otwiera buźkę i pije.Boję sie że to może być trzydniówka.Obdzwoniłam juz wszystkich znajomych którzy mają małe dziecko i wszyscy mówia to samo.Dzwoniłam tez do naszej pediatry.Ona przyjmuje w przychodni ale że dzis jest świeto przychodnia jest nieczynna.Ona tez powiedziała że to może sie nakładać ząbkowanie z trzydniówką.Kazała zwalać temperaturę i jak sie nie poprawi w poniedziałek do niej .Mam nadzieje że to przejdzie ,a jak sie dzis nic nie poprawi to dzwonie po inego pediatrę.Najgorsze jest to że nie mogę jechać na pogotowie bo nie mam książeczki ubezpieczeniowej.Misiek zawiózł ją do podbicia do mnie do pracy a szefowa jeszcze nie raczyła jej podbić i do poniedziałku sklep jest zamknięty. :ico_olaboga: Normalnie piękny weekend :ico_placzek:

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

03 maja 2008, 09:26

Dziewczynki Eska, Gosia i Eve super zdjęcia, dziciaczki i wy pieknie wygladacie.
Moze sie powtorze ale szkoda ze razem wszystkie sie nie mozemy spotkac.
Ja mam troche daleko do katowic, choc studiowalam przez 2 lata w katowicach i bardzo milo wspominam ten czas.
My wczoraj u tesciow ale nie zrobilismy zdjatek zadnych.
Dzisiaj ma przyjechac siostra cioteczna marcina z dzieciakami, dominik jest starszy od misia o 3 m-ce zobaczymy jak beda sie razem bawic, z tego spotkania napewno beda zdjecia :)

Zmykam suszyc glowe i robic sie na ewę :) czyli malować :)

A mialam wam powiedziec ze kupilam młodemu paste do zabkow taka dla dziciaczkow od 6 do 24 m-ca do tego byla szczoteczka na palec taka silikonowa, misio daje sobie na razie myc te swoje 4 zabki :-D

no zmykam do przeczytania :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-05-03, 09:28 ]
W nocy mały dostał wysokiej gorączki.
ula jak jest powyzej 38 to mozesz mu czopek podac, szybciej zadziała. Ja daje malemu Efferalgan a ostatnio kupilam nurofen tez w czopkach i tez na misia szybko dziala. A do lekarza i tak bym pobiegla, zawsze mozesz na pogotowie podskoczyc.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2008, 10:38

ulamisiula, no pięknie się Wam sobota zaczęła! Biedne te dzieciaczki,że się tak męczyć muszą :ico_placzek:

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

03 maja 2008, 11:07

W nocy mały dostał wysokiej gorączki
no moj mial wczoraj niewiele ponad 38st i dalam mu nurofen w syropie po tym mu spadla, a dzis rano 37,5st ale na taki stan podgoraczkowy nic mu nie daje bo dzieciaczki chyba z reguly maja wyzsza cieplote ciala od doroslego.
Mam nadzieje ze Beniowi tez szybko minie.

to my dzis stawiamy
SZYMON konczy 8 miechów :ico_brawa_01:
Obrazek Obrazek Obrazek

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2008, 11:09

Trzymam kciuki za Benia aby szybciutko minelo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

03 maja 2008, 11:53

Witajcie, mój dzisiejszy dzień zaczął się o 6 rano, Lena miała zatwardzenie. KONIEC Z KASZKAMI RYZOWYMI. Od dziś daję jej kaszkę kukurydzianą. Biedna tak płakała jak robiła tą kupkę, dałam jej troszkę mydełka do pupy i zaraz zrobiła dużego bobka twardego jak beton. Tak się namęczyła, szkoda mi jej było.
Mam nadzieję że Beniowi przejdzie szybko.
:ico_urodzinki: :ico_urodzinki: STO LAT DLA SZYMONA!!! :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
EVE a skąd ty masz takie fajne emotikony?
Wczoraj nie dałam rady wycisnąć cokolwiek z aparatu bo nie miałam neta, ale dziś jeszcze kilka kotek wysyłam.
SZYMEK CZYTA KSIĄŻKĘ
Obrazek
OLO JEST MISTRZEM W JEDZENIU BISZKOPCIKÓW
Obrazek
ZALOTNE SPOJRZENIE LENY W STRONĘ OLKA:)
Obrazek
OJ CO BY TO BYŁO GDYBY EVE MIAŁA BLIŹNIAKI:)
Obrazek
EWA I NASZE DZIECI
Obrazek
OSTANIE CHWILE....
Obrazek
I NA KONIEC LENKA
Obrazek
A i dziewczyny, nie przejmujcie się że nic dla Lenki nie miałyście, nam było przyjemnie że chłopcy mają pamiątkę po naszym spotkaniu:) ESKA ja też mam kilka takich książeczek, Lenka lubi je oglądać.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2008, 23:51 przez gosiaperelka, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”