Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

02 maja 2008, 22:34

A karmisz jeszcze czy już przestałaś, że już @ dostałaś?
@ Dostałam w niedzielę i do tej pory karmiłam wyłacznie piersią, ale niestety w tym tygodniu nastąpił kryzys. Starałam się ratować sytuację ale w końcu żal mi się zrobiło dzieiciak, bo zamiast coraz więcej to coraz mniej i przed 2 godzinami dostał wreszcie butlę. :ico_placzek: Mam nadzieję, że nie będę musiała całkiem rezygnować z karmienia.
A tak przyglądam się wózkowi i trochę przypomina mi ten, który ja kupiłam. Jak się Twój nazywa?
Safari Travel, firmy anmar. Coraz bardziej mnie wkurza. A jako spacerówka jest do d.... Muszę kupić drugi. Myślałam nad chico ct 04.

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

02 maja 2008, 22:49

kilolek a do kiedy chcesz karmić Kubusia? Zaczął więcej jeść czy za mało zrobiło Ci się pokarmu po prostu?
Bardzo maleńko jadł w ostatnich dniach, nie wiem czy to przez zęby czy nastroju po prostu nie miał i zmniejszyło mi się znacznie przez to. Na początku planowałam karmić 6 miesięcy (czyli jeszcze tydzień :-D ) ale potem doszłam do wniosku, że może do roku mi się uda (póki nie zacznie chodzić. Ale chyba jednak się nie uda. Z drugiej strony Kubuś to wielgaśny chłop i już mi się ne bardzo na kolanach mieści, ale zawsze to przyjemność dla obojga no i wygoda. Możę teraz jak popróbuje butli to przekona się też do innego jedzenia. Od tygodnia próbuję go zachęcić do stałego menu, bezskutecznie niestety.

lidziasc
Wodzu
Wodzu

03 maja 2008, 08:38

witam z poranna kawa...

zgadnijcie gdzie jest moj maz??

zaraz przyjedzie po mnie i pysie kumpela i jedziemy na dzialke potem nasi mezowie wedkarze do nas dojada i bedziemy grillowac

pogoda sliczna oby sie utrzymala

widze ze tematy wozkowe i pokarmowe sie zaczely hihi

ja pierwszy wozek mialam wielofunkcyjny tako--ale wielki i ciezki byl.jako gleboki-super ale w roli spacerowki to porazka :ico_noniewiem:
potem kupilam sobie baby dream--pony taka fajna spacerowka ale byla jasno zielona i szybko mi sie brudzila.
potem nietrafny wybor--coneco uzywany kupiony na allegro szybko sie rozwalil

i na sam koniec kupilam tani wozek firmy "pikolo" taka parasolka nie rozkladana na calkiem plasko tylko na uchyl-ale dominika juz byla duza i nie spala na polku.
najfajniejszy wozek z wysztstkich jakie mialam.lekki skretny dobrze sie prowadzi i taniutki byl :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 maja 2008, 10:43

No ja szukam czegoś mniejszego (lżejszego) niż spacerówka z wielofumkcyjnego. Chociaż jestem z mojego zadowolona, ale wolałabym coś zgrabniejszego. No i zastanawiałam się nad coneco,ale lidziasc, coś nie zadowolona z niego, więc wolę się uczyć na przykładzie innych. Poza tym on nie ma tego pokrowca na nóżki, a to chyba może się przydać. Ale musimy też kupić nowy fotelik do auta, to chodząc po sklepach będę testować wózki.
A reszta dziewczynek- czym jeżdżą Wasze Bączki?

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 maja 2008, 14:35

kocura fotki super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Hekkate, nawet ze daje mi odsapnac narazie to tylko je i spi :-D wstaje tak co 2 lub 3 godzinki na jedzenie a w nocy nawet 4 przespi.czasem to go juz sama budze i probuje czyms zajac bo mi nudno jak tak dlugo spi :ico_puknij: (pozniej bede chciala zeby tak spal hehe) co do wozkow to zrezygnowalam z gondolki i chce taki(dopiero w pon jedziemy po niego)http://www.allegro.pl/item351271453_028 ... ys0zl.html
ten niebieski :ico_haha_01: rozklada sie spanko na plasko to akurat dobre dla takiego maluszka ,a nad lzejsza spacerowka pomyslimy pozniej :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-05-03, 14:36 ]
http://www.allegro.pl/item351271453_028 ... ys0zl.html

lidziasc
Wodzu
Wodzu

03 maja 2008, 23:30

Obrazek

latawce dmuchawce...

Obrazek

zamiłowania po tatusiu???
oby nie :ico_noniewiem:

Obrazek

kacperek w wozeczku pysi :ico_haha_01:

Obrazek

pysia i jej nowa lekko krzywa grzyweczka :ico_oczko:

Obrazek

a no i ten nowy fotelik z tesco--b fajny jest identiko jak graco bo porownywalam tylko nie ma tych wysuwanych szufladek na picie :-D

Obrazek

Słodkie sny na działce

Obrazek

Obrazek

taaaaaaaaaaka ryba seby :ico_oczko:

Obrazek

karpik--ok 3kg :-D

zmykam juz do spania

strasznie was zazdjeciowalam ale wpadlam w trans fotkowy :ico_oczko:
No i zastanawiałam się nad coneco,ale lidziasc, coś nie zadowolona z niego,
coneco jest dobra firma ale ja ciulowo trafilam jest ich firmy wozek solar i jeszcze jeden podobny ale mniejszy <nie pamietam w tej chwili nazwy ale kumpela go ma to napisze przy okazji> i sa super

przy zakupie wozka dla wiekszego skarba zwracajcie uwage na:
kolor bo dziecko brudzi--butami jak chodzi,chrupkami soczkiem itd
super gdy pałak jest latwo odpinany i ofoliowany
by ofoliowany byl tez podnózek

a ta oslonka na wozku sprawdza sie jak dziecko jest male,potem owijasz kocykiem w zimie bo tak "palanci" szyja ze gumki nie chca sie zapiac jak na podesciku sa nozki :ico_puknij:
wiec albo przypinasz tylko na gorze a dołem powiewa albo owijasz kocem i masz z glowy
chyba nie zbyt jasno to opisalam ?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

04 maja 2008, 20:32

jasno, jasno :ico_haha_02:

No muszę się Wam pochwali - mam nowy wózeczek!!
Weszłam do skleu chicco tylko po to żeby obejrzeć tak zachwalany ct04 (niestety nie byo i już ma nie być) ale babka od razu zaczęła mi pokazywać enjoy evolution i rzeczywiście fantastyczny mi się wydał. Zanim ja się skończyłam zachwycać to teściowa już zapłaciła :-D hahaha a najlepsze jest to, że ja nie miałam zamiaru go kupować, bo uważałam, że jest za drogi dla mnie :ico_haha_01: i tym sposobem mam nowy wózek. Wygląda tak http://allegro.pl/item357...ory_nowosc.html (zielony) Na stelażu można zamontować sam fotelik (akurat taki jak mam :ico_haha_02: Już wypróbowany.

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 maja 2008, 21:17

kilolek, to masz bardzo zdecydopwaną teściową :ico_brawa_01: Ale pewno zakochana w Kubusiu i dla niego by wszystko kupiła. Fajna instytucja z babć!
A mnie się nie otwiera ten wózeczek, a strasznie jestem ciekawa (przedmiot przeniesiony do archiwum).

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

04 maja 2008, 21:30

Fajnie mam, nie?! :ico_haha_02: trochę mi głupio bo tyle kasy wydała

może ten się otworzy http://allegro.pl/item351190971_chicco_ ... 8_hit.html tylko tu jest trzyfunkcyjny a ja mam samą spacerówkę (no i fotelik wcześniej kupiony)

lidziasc
Wodzu
Wodzu

05 maja 2008, 08:30

kilolek, fajny ten wozeczek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

stawiam kawke.

dzis ide do przedszkola dowiedziec sie co z tym przyjeciem dominisi :ico_noniewiem:

trzymajcie kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Kącik dla rodziców”