witajcie!!!!! ja mam córke Emilie-Zofie ..a obecnie jestem na topie..dla dziewczynki;Lea,Helenka,Maja,Zuzia,sofija, dla chlopca-Marcel,Kuba(odpada u siostry jest kubus)ale mi sie podoba,Hubert,Milan tez bardzo ladne...Antoś,i na ta chwile to tyle..a ja mam jeszcze duzo czasu wiec pewnie duzo sie zmieni..:)
Nasz synus najprawdopodobniej bedzie nazywal sie Oskarek, tak ustalilsmy wstepnie, jedyne imie ktore podoba sie mezowi z wszytskich moich typow, no trudno bedzie Oskarek- tez ladnie
Pati85, Oskar to śliczne imię,ja miałam mieć Oskarka lub Kubusia
Ja mam dwie córeńki Julię i Zuzię.Może są to imiona dosyć popularne,ale dla mnie brzmią najpiękniej
Pati85, ja tez myslalam o Oskarze lub Kacprze.. ale w koncu zdecydowalam sie na Jaspera a to z tego wzgledu, ze nie mieszkam w Polsce, moj partner nie jest Polakiem i potrzebowalismy imienia, ktore brzmialoby ok w obu jezykach (polski i angielski). Ponadto zalezalo mi na czyms oryginalnym, ale nie z kosmosu.. no i w gre wchodzilo imie, z zapisywaniem ktorego nie byloby problemow (tu gdzie mieszkamy kazdy dobrze zapisze to imie). Mam nadzieje, ze juz mi sie nie odmieni, bo podoba mi sie to imie... Pozdrawiam wszystkie ciezarowki