ale popisałyscie, było co poczytac tylko nie wiem czy wszystko zapamiętałam. My mielismy dzis udana pogode, bylismy na długim spacerku a po drodze zaliczylismy plac zabaw.
Co do wczorajszego wieczoru to był baaardzo miły obiecaliśmy sobie ze niedługo zaplanujemy jakies wyjscie tylko we dwoje, poprosimy moją mamę o zaopiekowanie się maluchami a sami gdzies wyskoczymy
Mariola, Marcia gratuluje pierwszego ząbka Mariola fajne zdjęcia w podpisie
Sabi dokładnie, dobrze ze doszłas z jakiego powodu był ten płacz i ze Maja w koncu zadowolonaMyślałam,że dłużej ją pokarmię cycem,no ale co zrobic.Najważniejsze,żeby dzidzia była zadowolona
Jola śliczne zdjęcie w avatarku Co do krzyków Mirusia moze rzeczywiście jakieś choróbsko go biezrze a moze to trema przed jutrzejszymi chrzcinami??? Powodzenia jutro i czekamy na fotki
Justyna fajne zdjęcie Gabrysia w podpisie
mi tez sie tak raz zdarzyło i tez szybko przemyłam i przeszło ale byłam na siebie zła bo to przeciez strasznie szczypieA przy kąpieli... jak spłukiwałam mu główkę to mi skapnęło z nadgarstka na jego czółko i mu do oczka wpłynęła kropelka z mydłem-normalnie jak głupek jakiś, jak można się tak zagapić Boże jak mój maluszek krzyczał, d
Gosia ale Twój Pawełek fajnie trzyma główkę. I taki duzy sie wydaje
Renia fajnie ze nie musicie leżec w szpitalu, dobrze ze Arturkowi przeszła biegunka. Oby wszystko szło juz w dobrym kierunku
Goonia, zdrówka dla Karolka
[ Dodano: 2008-05-03, 22:08 ]
I nie wiem co jeszcze miałam napisac.
Moje szkraby juz spią, Maciek gapi sie w telewizor a ja nadrabiam zaległosci na tt
Jutro jak bedzie podgoda idziemy z dzieciaczkami na łąkę, Patryk uwielbia szalec na łąkach, Martynie to pewnie jeszcze obojętne jest, aby sobie pospac na dworze
[ Dodano: 2008-05-03, 23:37 ]
Widze ze pustka wieczorem. Ja uciekam juz spac. Dobranoc