Cześć
Nie było mnie kilka dni bo ostatnio strasznie dużo mam na głowie i nie miałam czasu napisać na TT, ale już nadrabiam zaległości
Przyjęcie urodziniowe udało nam się, chociaz pogoda nie dopisała, bo padał taki przelotny deszcz, no ale w sumie fajnie było

. Zaraz wkleje zdjęcia.
Dziękujemy wam za życzenia i pamięć jesteście KOCHANE :ico_buziaczki_big:
MAJUTKOWI i OLEŃCE składamy spóźnione, ale bardzo szczere życzenia urodzinowe
Wszystkim dzieciaczką, które skończyły 13-miesięcy dajemy dużegooo buziaka.
ANTOŚKU KOCHANY
Patrz idzie smok krok za krokiem, krok... Niesie Ci życzenia na Twój Pierwszy rok. Wszystiego najjjjjjlllleppppszego
AGI - ślicznusia ta moja synowa, Ty też super wyglądasz, a tarcik smakowicie wyglądał
KOLKA - czekam z niecierpliwością na foteczki Julci i duże brawa za spanie

Mój syno śpi od 20.00 do 7.00, ale czasem z 5 razy się obudzi w nocy

a w dzień ma dwie drzemiki średnio po 1,5 godziny.
CARO -

dla mężusia za naleśniki, mój to w życiu by nie umiał zrobić, ja mam w domu mięsożernego faceta

i nic mącznego nie umie przyrządzić. Mdłości i zachcianki to świetny znak, tak ma być, bo w tedy wiadomo że fasolka rośnie w brzuszku

, a i trzymam kciuki za dziewuszkę.
KATRIN - kupiłaś te buciki dla Antośka? Życzę udanego przyjęcia urodzinowego.
MRÓWECZKA - ja też mam w domu dzieciaka pełnego energii, który wszędzie włazi, wszystko dotyka, z Eryśkiem śmiało mogą sobie łapki podać

Nie wiem skąd bierze tyle energii, ja przy nim wysiadam i po całym dniu biegania za nim mam dość.
Pokaż nam zdjęcia z Zoo, a fotka w opisie świetna.
SYLA - jak Nicolka się czuje? Mam nadzieję, że już wam to choróbsko przeszło.
A jak tam wasz piesek, możesz pokazać jakieś nowe fotki z nim, tak wogóle to masz pieska czy suczkę? Ja choruję na takiego psiaka od dawna
DELICJA - udanego odpoczynku u rodziców :ico_buziaczki_big:
Tyle na razie pamiętam, dzisiaj cały dzień w domku siedzimy bo pogoda fatalna, a i jakiś katar nam się przyplątał

idę po młodego bo się obudził, a później wklejam zdjęcia.