aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2008, 09:28

Hejka
Ja już po długim weekendzie w pracy bleee. Atmosfera jak zwykle do bani.
Dobrze że w weekend można było trochę odpocząć. Całe 4 dni byłam u mojej kochanej babci w górach. Wyciągnęłam kuzynkę do kina na "nie kłam kochanie" i śmieszne było hi hi
Dobra wiadomość po tym wolnym że od 1 czerwca zmieniam pracę :ico_brawa_01: Nareszcie :-D na stanowisku kierowniczym pensja super :-D służbowe autko, od 8-16 i praca też w terenie - myślę że super.
A poza tym wybrałam sobie działkę pod budowę naszego domku tylko teraz czekam, bo wujek ma mi się zorientować ile ona kosztuje. Wiecie jak to na wsi ludzie muszą pomyśleć ile chcą :ico_oczko:
Dzieciaki są zdrowe więc wszystko kula się do przodu

edit ja mam dokładnie taki sam wózek tylko czerwono żółty i jestem z niego bardzo zadowolona. Łatwo się go czyści, po złożeniu jest mały, i nie ciężki (12,5 kg), buda jest wystarczająco szeroka że nawet przy większym wietrze maluszek ma cieplutko. Ja go oceniam na plus

Fotki super wszystkie razem i każdej z osobna :ico_brawa_01:

Hekkate nam też ciężko ostatnio się dogadać z mężem, ale w ten weekend przeprowadziliśmy ostrą dyskusję i myślę ze jakiś czas będzie spokój :ico_oczko: Każdy powiedział czego oczekuje i tego mamy się trzymać - czas pokaże :-)

lidzia trzymam kciuki za Dominisi przedszkole!!

Awatar użytkownika
lala
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

05 maja 2008, 09:48

Witam was dziewczyny po długiej nieobecności - prawie cały tydzień spędziliśmy na wsi . jeden dzień byliśmy w parku jurajskim w bałtowie. oto fotkiObrazek
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek byliśmy tez w krakowie w aqua parkuObrazek
ObrazekObrazek
Obrazek[ sorrki za jakośc ,ale telefonem były robione

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

05 maja 2008, 09:58

Lala, super fotki

lidziasc
Wodzu
Wodzu

05 maja 2008, 11:06

lala, super fotki
a gdzie ten baltow jest??fajowy ten park :ico_brawa_01:

aga0406, no to super ze szykuja sie zmiany :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

boziu ale ci zazdroszcze dzialeczki i domku.
to moje wielkie marzenie
nawet taka malusia dzialeczka na ogrodach dzialkowych z mala pakamera i kibelkiem :ico_oczko:

uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!1

pysia od wrzesnia bedzie przedszkolanaka przyjeli ja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 maja 2008, 11:33

lidzia gratulacje!!! Dominisia przedszkolaczek super!!!

lidziasc
Wodzu
Wodzu

05 maja 2008, 12:50

aga0406, ciesze sie bardzo ale pozniej beda nerwy czy jej sie spodoba chodzenie do przedszkola :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2008, 19:09

A ja jestem dziś mega wk.... :ico_zly: Normalnie szkoda słów. Muszę szukać nowej pracy, bo już nie daję rady. Znowu dostałam umowę na zastępstwo. A przed nią miałam na czas określony. A dziewczyna, która przyszła po mnie i najpierw zastępowała jedną koleżankę, a później mnie dostała normalną i to na cały etat, a ja na 3/4. Normalnie jakby mnie chcieli ukarać za to,że mam Zuzię. Nie dość,że ja mam dłuższy staż w firmie. W dodatku mam to zastępstwo za koleżankę, z którą jako z jedyną się kumpluję z pracy (teraz jest w ciąży), więc jak wrćói to ja out. Ona też jest wkurzona. Bo obie nie lubimy tej nowej i miałyśmy nadzieję,że jak wróci to ona sobie pójdzie, a tu kiszka. Pieprzona ulubienica szefowej. Może to i zgodne z KP, ale w rzeczywistości świństwo i tyle. Zupełnie straciłam motywację do pracy. Zawsze mówiłam,że bez sensu szukać pracy na cały etat, gdzie mi zapłacą mniej niż teraz na 3/4. Ale zmieniłam dziś zdanie. Szukam pracy, nawet mniej płatnej,ale spokojniejszej. Tym bardziej,że moja szefowa jest beznadziejna. Powiedziałam jej,że liczyłam znowu na normalną umowę i że w takim razie chyba powinnam zacząć szukać nowej. A ona,że różnie mo że być, bla bla bla.... I wyjątkowo dziś miła była, a ja - normalnie wyć mi się chciało. ale pieprzę to wszystko. Myślałam,że niedługo powiem,że już nie karmię, ale w tej sytuacji wykorzystam na maksa tą możliwość i pokomplikuję im życie. U nas to jest problem z wychodzeniem wcześniej, bo przyjmujemy wpłaty pieniężne w biurze, no i ja kasetkę zdaję wcześniej i trochę się robi zamieszanie. Ale teraz mnie to wali. Czasem zdarza się,że jestem z 15 minut dłużej,ale teraz będę bardzo skrupulatna. Ja nie mogę mieć nadgodzin, ale wiem,że szefowa to wypisuje sobie wszystko z dokładnością do 15 minut.
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
No i się wyżaliłam. Ale wcale mi nie lepiej :ico_placzek:

lidziasc
Wodzu
Wodzu

05 maja 2008, 21:21

Kocura Bura, a na jak dlugo dali ci ta umowe??
moze warto tez sie :ico_ciezarowka: zaciazyc??
zeby swiadczenia szly i lata pracy??
a jak nie to szukaj czegos nowego
naprawde szkoda sie meczyc psychicznie

i zachowali sie nie w porzadku :ico_zly:

swinie

zmykam do spania bo moja krolewna marudzi za tatusiem i troszku sie potulimy a jutro na 7 do pracy :ico_spanko:

papa

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 maja 2008, 22:02

Kocura Bura, a na jak dlugo dali ci ta umowe??
umowę mam na czas usprawiedliwionej nieobecności NN... Czyli gdzieś do końca grudnia napewno, bo ona rodzi w lipcu.
Na mnie na drugiego bobasa jeszcze za wcześnie. Ale nowej pracy szukam nie ma co.

aga0406
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 maja 2008, 08:16

Hejka
U nas dzisiaj mega pochmurnie i deszcz leje :ico_zly:

Mój Wojtek wczoraj pobił wszelkie rekordy w niegrzeczności. Nie dosyć ze bolała mnie głowa na maksa i leżałam w wyrku bo ciężko było sie podnieść, to moi synkowie po prostu oszaleli. Wojtek wysypywał na podłogę wszystko co było możliwe: paluszki, orzeszki, chrupki, razem z Radkiem urządzali jakieś dzikie pogonie, a na koniec Wojtek wysypał mi w kuchni to duże opakowanie Nesquików na podłogę i zrzucił talerz z bananem na kafelki tak że się potłukł :ico_olaboga: :ico_placzek: Normalnie usiadłam i z bezsilności się poryczałam :ico_placzek:
a miałam tak ładnie wysprzątane i wieczorem znów musiałam to robić :ico_zly:
Normalnie diabeł wstąpił w moje dzieciaki :ico_olaboga:

Dzisiaj zamierzam sobie to odbić i ruszam na zakupy :-D

Kocura Bura tak to teraz jest w tych zakładach pracy. Jak nie masz protekcji to nawet jak dobrze pracujesz to tego nikt nie widzi. Szukaj pracy na pewno będzie lepsza trzymam kciuki!!!
A kłótnie najczęściej z prozaicznych rzeczy i z braku cierpliwości.
no właśnie u nas tak samo z tych najbłachszych rzeczy robi się największe zamieszanie.

Wróć do „Kącik dla rodziców”