Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

06 maja 2008, 10:14

Hej :ico_ciezarowka:

No u mnie też pogoda do nonono, a nastawiałam się na piękne słoneczko :ico_olaboga:
M. dzisiaj wyjechał wcześnie rano na szkolenie do Warszawy, kudre znów późno wróci i sama bedę musiała na SzR pójśc :ico_zly:
ktora to zamawiala zielonego x-landera?
Z tego co pamiętam to spinka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2008, 11:52

Witajcie.

Ja dopiero co dom ogarnelam, wczoraj nie chcialo mi sie zmywac po obiedzie i za to dzis sterta garow :ico_olaboga:

Na podworku sloneczko i cieplusio , narazie 20 stop w cieniu i ciagle temp rosnie.

U mnie nocki juz slabo ( to samo bylo jak bylam w ciazy z Milanem) , o 20 czuje sie zmeczona, a jak ide spac o 24 to odechciewa mi sie spac i praktycznie nie spie, jestem na etapie czuwania.

No my w piatek pewnie na reszte zakupow, no i w weekend ciuszki popiore.
Ja chyba jakos nieostroznie rozek Milana wczesniej pralam bo taki jakis brzydki jest.
wlasnie w dzien dobry tvn mowia o ubrankach dla niemowlat :-D
:-) i co tam ciekawego mowili?? :ico_oczko:

lulu_, no to naprawde rano wstalas :ico_szoking:

U mnie duzo slonca wiech chetnie sie podziele
Obrazek Obrazek

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

06 maja 2008, 12:30

Dzien dobry :ico_ciezarowka: !!!

U mnie kolejny piekny dzionek, choc ja znowu sama z psiakiem.
Maly dostal wlasnie pysznego lodzika w ramach drugiego sniadanka i podskakuje sobie w brzuszku.
Ja tez musze sie zabrac za pranko, tylko musze jechac do sklepu po proszek.
A na dzisiaj w planach mam sprzatanie, odkurzanie i obiadek dla meza.
Od samego rana wisze tez na telefonie, bo za miesiac-niecaly-wyprowadzamy sie do wlasnego domku!!!!Alez sie ciesze!Trzymajcie kciuki, aby wszystko poszlo dobrze :ico_olaboga:

Za dwa dni wraca z wakacji w Polsce moja szwagierka,ktora obarczylam cala lista zakupow typowo polskich produktow dla niemowlat, wiec czekam z niecierpliwieniem.
A moja siostra ma wyslac mi paczke z rozkiem i innymi duperelkami, wiec tez nie moge sie doczekac.
milego dnia!

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2008, 12:56

Witajcie :ico_ciezarowka:
wpadłam się przywitać i napić się :ico_kawa:
Majka mi zasnęła, wiec mam chwilunie dla siebie. ostatnio tak dobrze się czułam, a dzis rano wstac nie mogłam :( boli mnie całe krocze (nawet po porodzie mnie tak nie bolało) i brzuch i do tego codziennie nad ranem mam skurcze łydek, że z bólu sie zwijam i wieczorami łydki całe spuchniete :( no a w piatek ide jeszcze raz na glukoze tym razem 75 g -mam nadzieje, ze wyniki beda ok :)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2008, 13:08

Od samego rana wisze tez na telefonie, bo za miesiac-niecaly-wyprowadzamy sie do wlasnego domku!!!!Alez sie ciesze!Trzymajcie kciuki, aby wszystko poszlo dobrze :ico_olaboga:
trzymamy trzymamy kciuki :-)

mojamaja.corcia, witaj.
Mnie tez krocze o wiele bardziej boli niz po porodzie, nie wiem moze dlatego ze przy dzieciaczkach naszych sie troche nagimnastykujemy.
Na szczescie nie laia mnie skurcze lydek, bo to masakra, kiedys mnie lapaly i nienawidzilam tego.
Fajnie ze Maja ci tak spi w poludnie, u mnie Milan chyba juz se odpuscil spania popoludniowe, no ale za to jak kladziemy go po 21, to wstajemy po 9 albo kolo 10.
Smiesznie ze tak na koniec cie na glukoze wysylaja, ma to jeszcze jakis sens w ostanim miesiacu ciazy, czy to inaczej sie rodzi jak cos wydzie??

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2008, 13:18

siunia, ja już mialam glukoze miesiąc temu i złe wyniki i teraz przed wizyta musze powtórzyć :(
Fajnie ze Maja ci tak spi w poludnie, u mnie Milan chyba juz se odpuscil spania popoludniowe, no ale za to jak kladziemy go po 21, to wstajemy po 9 albo kolo 10.
ona nie zawsze spi... ja jej pozwalam napozniej o 13 zasnąć, bo jak pozniej zrobi sobie drzemkę, to wieczorem nie che isc spać tylko do polnocy by latała, a jak pospi sobie godz. lub dwie w poludnie to wieczorem idzie spac o 8 i rano to roznie wstaje ok. 6-7 codziennie! a jak nie spi w dzień to potrafi zasnać już na noc po 17 :) i spi do samego rana :)

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2008, 13:24

mojamaja.corcia, no to u nas z milana pobodkami raczej regularne (pozne) :ico_haha_01:
Moje dziecko jak wstanie o 7 czy 8 rano to jest takie niewyspane ze caly czas marudzi, a i dla mnie lepiej ze tak dlugo spi.
Jak byl matuki to z rana caly czas go przy cycu trzymalam dopoki sama ssie niewyspalam i chyba mu juz tak zostalo. :ico_oczko:

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2008, 13:25

siunia, to masz fajnie... mi się czasami marzy, żeby Maja pospała chociaż do 8... co jej się zdarzyło tylko ze 2-3 razy :)

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 maja 2008, 13:43

oj sorki ja tak z opoznieniem pisze bo milan w majtkach gania, a ja oczywiscie nie dopilnowalam i nasikal mi na krzeslo, wiec musialam pranie od razu nastawic.

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

06 maja 2008, 13:46

Witam Wasss!!! :-D :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2008-05-06, 13:51 ]
Kurcze za szybko dodałam tego posta :ico_sorki: :ico_oczko:
u nas wszystko OK, siedzimy sobie w dwupaku jeszcze, choc blagam niunie zeby juz za 2/3 tygodnie wyszla, bo brzuch nie rosnie zbyt szybko juz, a ona owszem i czuje kazdy jej nawet najmniejszy ruch :-D
dzis napisze e-maila do mojej poloznej co tam z tymi rzeczami do szpitala i czy moge po prosatu na okres po porodzie zabrac rozpinana do pasa polówkę i szorty bawelniane. bo nie mam zamiaru latac w tych workach a do porodu jakas tam koszuline wygrzebalam choc jest blekitno rozowa co mnie strasznie razi :-D
a teraz lody smietankowe o smaku KRÓWKI :ico_brawa_01: potem maly spacer, pranko, musze wyczyscic szczurowi klatke i zabrac sie za obiadek.

pogoda w Lodzi fantastyczna,nie za goraco ale jest sloneczko. :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”