Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 kwie 2008, 20:15

edulita, na pewno ja tez ciągle wierze że jakoś to będzie i w końcu położę sie we własnym łóżku we własnym domku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

05 maja 2008, 21:54

czesc kobitki
co tam u Was nie ma mczaus do Was zagladac ani czytc :( Macius juz smiga sam wiec zajmuje mi duzo czasu na majowce bylismy nad morzem byla srednia pogoda ale generalnie bylo super
a co tam u Was jak zyjecie mamnadzieje ze u Was wsyztsko wporzadku :)
pozdrawiam Was serdecznie i goraco :) i Wsze dzieciaczki caluje

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 maja 2008, 00:00

karolina24, zalatana kobietko wpadaj do nas częściej no u nas trochę sie ruszyło z kredytem mamy zdolność na 250 tys znaleźliśmy mieszkanko za 240 tys jutro idziemy oglądać...no i jak wszystko będzie oki to ruszamy z kredytem na razie sie nie ciesze żeby nie zapeszać :ico_oczko: no ale trochę humorek mam lepszy :ico_oczko: Trzymajcie mocno kciuki :ico_sorki: żeby się udało :ico_sorki:
edulita, a jak tam u ciebie sprawy sie maja???

Awatar użytkownika
edulita

06 maja 2008, 10:33

Paulinko - trzymam za was kciuki u nas wczoraj złożyliśmy wniosek i będziemy czekać ponad tydzień na decyzje boje się myśleć jak wyjdzie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-05-06, 10:34 ]
Karolinko- biegaj biegaj za synusiem nie ma lepszego treningu :ico_brawa_01: dla Maciusia za samodzielność

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 maja 2008, 13:05

edulita, no właśnie a decyzja przychodzi wcześniej niż sam kredyt czy dostaje sie decyzje i odrazu kredyt jak to jest????

Awatar użytkownika
karolina24

06 maja 2008, 13:53

Paulina82, trzymam kciuki za pomyslne rozwiazanie sprawy zeby bylo ok :)
Edulita dzieki za brawa :) ucaluj swoja coreczke
u nas dzis piekne slonce ja wlasnie zjadlam sniadanko salatke wiosenna( jajko, rzodkiew, szczypiorek smietanka i sol hmmm malina) obzarlam sie i odpczywam
rano bylismy na zakupch kupilismy dwie kurteczki ciepla i chlodniejsza, bluze , sweterek, dwie czpaeczki i koszulke i 500peklo :( szok norlanie szok :(
ale nic to trzeba sie cieszyc
ja wczoraj przesadzilam wszytskie kwiatki w doniczki jednego koloru i dzis sie patrze i podizwiam :) ale ja zwariowana baba
lece bo jade jak Macio sie obudzi karmie go zupka i jade do mamci na kawke :0
buziaki dla Was postaram sie czesciej bywac chociaz to trudne teraz dlam nie buziaki

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2008, 21:56

Np a tu znowu cisza :ico_nienie:
niestety z kredytem musimy poczekać jeszcze rok bo okazało sie że E musi mieć umowę wstecz przynajmniej na rok w jednym zakładzie :ico_noniewiem: no a on ma dopiero 5 misiecy :ico_placzek: trochę mi smutno bo tak sie cieszyłam ze już możemy szukać mieszkanka no i pojawił sie kolejny problem bo nie możemy tu kolejnej zimy spędzić no i chyba wrócimy do moich rodziców na około 7 miesięcy :ico_placzek: co mi sie wcale nie uśmiecha no ale są i plusy trochę możemy zaoszczędzić sianka w tym czasie bo u rodziców nie będziemy tyle płacić no ale i tak nie chce mi sie tam wracać :ico_noniewiem: ciasno i wogóle moi rodzice to dziwni ludzie ....no ale chyba nie mamy wyjścia :ico_placzek:
A co tam u Was?

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

10 maja 2008, 22:45

Cześć dziewczynki no szkoda że Wam sie nie dudało z tymi kredytami...no ale cóż trzeba czekać...
A co u mnie to pisze regularnie na rozmówkach.
A tak w skrócie to od pon zaczynam prace, Antos radzi sobie coraz lepiej w przedszkolu, jest dzielny, ma już swoja ukochaną panią. Płacze coraz mniej.
Ja będe opracować od 8.30 do 14.30. Jeszcze szef mi poszedł na reje pod tym wzgledem ze mogę zaczynać pół godziny pózniej, bo tu przedszkola są czynne od 8.A wiadomo że najpierw musze odporowadzić Antolka.

Awatar użytkownika
Paulina82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 maja 2008, 11:54

Maggie, no to super :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-05-20, 19:04 ]
Co tam u Was dziewczynki?????? :-D

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

21 maja 2008, 08:58

Cześć dziewczynki
A ja mam znowu dylemat i nie wiem co robić....
Fajnie mi się tam pracuje, cieszy mnie ta praca i to że spotykam się z ludzmi, teraz już znajomymi, ale niewiem czy nie powinnam jeszcze zostać z Antolkiem w domu...martwi mnie ogromnie to że on w prtzedszkolu nie śpi ani nie chce jeść obiadków...myslę że przez ten tydzień co chodził to się osłabił przez zmęczenie i nie jedzenie o norm,alnych porach...do tego nawał jakiś bakterii....i choroba gotowa.
jest mi z tym żle....nie wiem co robić czy zrezygnować z tej pracy...i jeszcze poczekać z pół roku, rok....(choć będzie mi szkoda...) ALE ANTOŚ JEST DLA MNIE NAJWAŻNIEJSZY!
Czy wstrzymać się z decyzją i poczekać dać mu czas,żeby się przyzwyczaił, zaaklimatyzował.

Poza tym Antoś chory...ma kaszell , katar, kicha...gorączkla już przeszła...
Jutro może pojedziemy na farmę....jest organizowana wycieczka....z jednych zajęć na które kiedyś chodziłam z Antolkiem. Jedziemy autokarem...no nic, zobaczymy jak antoś bedzie się czuł...a ja od poniedziałku jestem na zwolnieniu,....na szcz eście mam wyrozumiałego szefa.

Wróć do „Kącik dla rodziców”