my nawet po 20 minut czekamynawet czekamy 10 minut i nic..
kochane nie ma się co martwic, dziecko karmione piersią, nie musi odbijać po karmieniu - jak nie odbija to znaczy że się dobrze zassał i nie "połkną" w trakcie jedzenia dużo powietrza, za to przy butli powinno odbijać, choć i tez nie zawsze się to zdarza.a nawet sie zdaża ze jak dajego do odbicia to tego nie robi... nawet czekamy 10 minut i nic... to chyba tez nie jest dobrze??!!
hahah dzięki a to smieszne dla mnie bo jeszcze biorąc pod uwagę mój wzrost to ciagle ludzie myślą,że ja nastolatka i nawet teraz na porodówce dziwnie na mnie patrzyły i jedna druga pytały czy ja już pełnoletniaAntoś śliczny (jak jego imię ), a Ty wyglądasz jak nastolatka, czego Ci zazdroszczę.
Szew nawet spoko ,w jednym miejscu zrobił się tylko taki wałeczewk, to się nazywa bliznowiec, potem potraktuję go cepanem, po Emi miałam na całej ranie.Ale zgrubienie masz pod szwem?pod spodem po bokach w środku jak ucisnę to sa zgrubienia bo tam sa konce szwów.Mnie natomiast boli,tzn sczypie skóra nad szwem.Po całym dniu nie moge się do niej dotknąć.Emma a jak twój szew? Mój taki jest nabrzmiały, trochę swędzi ale nie boli, tylko to zgrubienie mnie wkurza, czy to jakoś się rozejdzie?
Poprostu trzeba dac rade, nie ma innego wyjsacia,oprócz tego mam na głowię firmę chłopa tzn rachunki,przelewy itepe.Najgorsze są ranki jak trzeba mlesio zrobić i przebrac jednoczesnie dwójkę i wieczorne kąpanie.Dobrze że moja mama po pracy zakupy zrobi bo na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie zakupów z dwójkąEmma podziwiam Cię jak dajesz sobie radę.
Ja muszę się wyspać, nic tak sie nie liczy a maluje się tylko jak wychodzę a że wychodzę rzadko to wiecznie wyglądam jakbym dopiero z łóżka wstałaJa nawet umalowana po domu chodzę, i nawet pazury mam umalowane i zawsze fryz zrobiony, jakoś te chwilkę musze dla siebie wygospodarowac. Choć prawie wogóle nie sypiam.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości