Pogoda reeeeeeeeeeeeewelka!!! U nas już teraz z rańca słoneczko na maksa zapodaje!!!
Idąc do pracy pomyślałam sobie, że gdybym jeszcze do szkoły chodziła to pewnie dzisiaj byłyby wagary
W sobotę byliśmy z dzieciakami w Figlolandii i kurczę Wojtuś boi się tych kulek w basenikach

w ogóle nie chciał tam sie bawić

Interesowały go tylko te zabaweczki na pieniążki co sie bujają i grają - nie wiem jak się to nazywa więc wkleję po południu filmiki to zobaczycie. Na tych zabaweczkach to normalnie pełnia szczęścia
Wczoraj byliśmy też na spacerku troszkę lżej był ubrany Wojtaszek i od razu mu się lepiej maszerowało, a dzieci jak zaczepia
Zaczynamy też już przymiarki do budowy Naszego domku

szukamy działeczki, projekciki też przeglądamy, no i zobaczymy moze w przyszłym roku na wiosnę wystartujemy z budową?
Kocura
dla Zuzuinki na 5 miesiączków!!!! Piękne foteczki a widoczki pozazdrościć!!! Ja to mam tylko widoczki jak do babci w góry pojadę a tak to widoki kopalniane i blokowe hihi
Madziorka Leonek po prostu cudowny

Ja nie wiem jak ty od Leosia yte wszystkie baby odpędzisz, bo z niego ciacho będzie niesamowite haha i te uśmieszki zabójcze!!
kilolek Kubuś=Tatuś

Super, że mogłaś wyjść i choć troszke się rozerwać, ja też jestem do niczego i strasznie się złoszczę jak nie możemy gdzieś wyskoczyć choćby w weekend, bo w tygodniu marne szanse - brak czasu
[ Dodano: 2008-02-25, 08:13 ]
Przyłączam się do kawki