Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

07 maja 2008, 15:03

Witajcie moje drogie :ico_ciezarowka: !!!

Ja dziś cichutko bo długo spałam to raz (w nocy wstawałam na siku chyba z 9 razy jeśli dobrze policzyłam i koło 6 to już mi się płakać chciało bo mało co przez to spałam, więc odrobiłam to potem do 11 :-D ),potem posiedziałam na balkonie, bo pogoda śliczna tylko wiaterek taki 'wredny' :ico_oczko:
teraz ogarnęłam kuchnię, czekam na M. zrobimy mały spacer z psem i obiadek, zupa warzywna! :-D moja ulubiona,

prócz tego dziś zajęłam się sobą, pokolorowałam włosy bo już straszne odrosty miałam, teraz robię paznokcie i czas potem zabrać się w końcu do tej nauki :ico_sorki:

zawsze jak mam się do niej zabierać, to zadziwiająco chce mi się spać :-D :-D

życzę Wam dziś dużo słonka, zdrówka i uśmiechu :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-05-07, 15:06 ]
a i położna mi odpisała, że klapeczki zmywalne koniecznie, skarpety rowniez, szorty jesli mi wygodniej to mam zabrac zamiast koszuli, bo lepiej chronią krocze wg niej, a do tego pod koniec maja mamy zrobic KTG :-D

a we wtorek na usg ide, zobaczymy czy tam czasem siusiak nie wyrósł :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Tuska

07 maja 2008, 15:20

prawie mi psa przejechal samochod :ico_olaboga: malo zawalu nie dostalam, debil nie slucha mnie, juz chyba go ze smyczy nie spuszcze bo malo tam nie umarlam ze strachu :ico_placzek:

a tak to spacerek milutki, tylko upal straaaszny, zmeczylam sie i jeszcze musialam gnojka wykapac jak przyszlam bo sie w czyms wytarzal i smierdzial :ico_noniewiem: :ico_zly:

Awatar użytkownika
murdemille

07 maja 2008, 15:36

Tuska, :ico_olaboga: dobrze ze wszystko OK! I ze nic sie nie stalo pewnie sie strachu najadłaś :ico_noniewiem: dlatego wlasnie ja swojego nigdy nie spuszczam ze smyczy. To przybłęda i raz już by nam uciekł. A poza tym jest głupol i wszczyna bójki :-D

a my juz po spacerze z pieskiem też i zabieram się za zupkę warzywną :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-05-07, 15:37 ]
a w ogóle to mój m. dostał już zwrot z podatku i zła jestem, bo też chce! Miałam tam ładną sumkę która zaraz bym wydała :-D
ostatnio mam straszną jazdę na polóweczki dla Hani :ico_brawa_01: :-D
takiiiee maluuutkie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

07 maja 2008, 16:07

Hej i ja wpadłam na chwilę zobaczyc co się dzieje :-)

Ja spędzam dzionek na polku, korzystam z pogody, opalamy się troszkę no i uczymy. Dzidzia chyba zadowolona, bo bryka na całego (tak się wyciąga, że cały brzuch mnie boli :-) ). Kupiłam dwa sliczne drzewka przed drzwi wejsciowe, jeszcze tylko kwiatki na parapety posadzic i będzie super :ico_brawa_01:

janoszka, z ta nauką myslałam, że tylko ja tak mam :-D , a jak sie uczę to w ogóle skupic się nie mogę, cały czas myslę o dzidzi :ico_oczko:
A ja mam USG w środę :-)

Tuska, to się zdenerwowałaś :ico_olaboga: , ja mam dobrze, bo w poblizu mam pola i spokojnie tam młodą mogę spuscic ze smyczy :ico_oczko:

Siunia to lato na całego :ico_brawa_01: pamiętaj, zeby się kremikiem nasmarowac :ico_oczko:
A Milanek na fotce super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2008, 22:39

cos tt nie odpalalo

no my az dzis musielismy sie schowac od sloneczka, normalnie tylko troche pobylam, a juz ramiona twarz opalone, Milan dzis strasznie maurdzil mi i plakal, ten basenik dam mi chwile odpoczynku, wychodza mu te ostsnie zeby piatki, jeden sie przebil,jeszcze tylko 3, ale nic mu nie pasowalo, co chwila plakal i histeryzowal.

Tuska, dobrze ze pieskowi nic nie jest, ja to tez chyab zawal na mejscu bym miala, bo juz 1 pieska mi samochod potracil, ja to taka straszna milosniczka pieskow jestem, ale narazie dalam sobie na luz, najpierw dzieci odchowal a potem napewno bedzie jakis pasiaczek :-)

NOWA, to koniecznie foteczki podworka porob i swojej suni z bliska , bo ja to lubie psiaczki ogladac.

janoszka, a ja we wtorek wizyte kontrolna, hihi, oby oby nie wyskoczyl tam na usg zaden siuraczek :ico_haha_01: , no i najwazniejsze ze we wtorek bedzie juz moja siostra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

u nas tu w niedziele i poniedzialek swieto i dni wolne od pracy :-D

a ja oczywisci ogladam you can dance.
Aha i zrobilam wpisik na bloga jak chcecie zapraszam tam troche wiecej foteczek z dzis.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2008, 23:10

hej!
prócz tego dziś zajęłam się sobą, pokolorowałam włosy bo już straszne odrosty miałam, teraz robię paznokcie i czas potem zabrać się w końcu do tej nauki :ico_sorki:
Ja wczoraj byłam u fryzjera, obcięłam się, potem w domu włosy farbnęłam ..jest ok!

Od jutro zaczynam czerwcowe 36 tc ..no a za dwa dni majowe 38 tc ... Ale ten czas leci ..

No i to będzie kolejna ciężka noc :ico_noniewiem: Wojtuś dopiero zasnął, ma całkiem zawalony nosek, a jak tylko podchodzimy z SPOELKIEM to jest histeria i tak wrzeszczy że aż się zanosi ..no i nie mozemy odciągnąć, aż się cały pręży .. Tak mi szkoda mojego dzieciątka... Furka mu w nosku ...a serce mnie boli jak on tak krzyczy i się męczy ..

Dobranoc!

[ Dodano: 2008-05-07, 23:11 ]
wychodza mu te ostsnie zeby piatki, jeden sie przebil,jeszcze tylko 3, ale nic mu nie pasowalo, co chwila plakal i histeryzowal.
Współczuje, widze, żnie ja sama w histerii dziecka... eh ..a jak będzie ich dwoje :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2008, 23:16

Małgorzatka, no czasem dzieci jak aniolki, ale jak cos boli bo histerie jakich malo, no niby nas to wykancza, ale zdajemy sobie sparwe jak to dreczy dzieci i szkoda nam naszych cierpiacych maluszkow.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 maja 2008, 23:31

siunia Masz racje, eh, gdybym mogła to bym wzięła to wszytsko na siebie byle oszczędzić moje słonko ale się nie da ... Serce mamy jest naprawde miękkie .. Teraz jak mam swoje dziecko to wiem dlaczego mama tak sie o nas martwiła, często nie spała w nocy czuwając przy nas, tak się zamartwiała kiedy byliśmy chorzy .. Teraz to wiem, wcześniej na nią narezkałam, że jest przewrażliwiona ..ale teraz nie uważam juz tak, bo wiem co to znaczy być mamą .. KOCHAM CIĘ MAMUSIU !!!!!!!!!!!!!!!

DOBRANOC!

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

08 maja 2008, 08:28

Witam!!
Mi też wczoraj tt nie działał :ico_zly:
Byłam na wizycie u mojej ginki - wszystko OK poza tym, że mój synek zmienił pozycję i teraz siedzi sobie w poprzek :ico_noniewiem: Musimy czekać, żeby znowu się przekręcił, bo tak to cc będzie konieczne. Na szczęście mamy jeszcze dużo czasu, a zdarza się że dzień przed zaplanowanym cc dzieciaczki potrafią się przekręcić.
Na początku ciąży chciałam nawet mieć cc, ale teraz zdecydowanie wolę rodzić naturalnie :ico_sorki:

siunia, Milan wygląda na bardzo radosne dziecko, na każdym zdjęciu jest pięknie uśmiechnięty :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

08 maja 2008, 09:24

Hej :ico_ciezarowka:

My już od 8 na nogach i już po śniadanku, strasznie wcześnie się budzę (a wczoraj poszłam spac grubo po you can dance :ico_oczko: ) jakos dospac nie mogę :ico_noniewiem:
Ale najwazniejsze, że wyspana jestem :-)
Pogoda znów nieciekawa, także dziś werandowanie raczej odpada :ico_noniewiem:

A ja czuję sie bardzo dobrze więc skorzystam i chałupkę trochę ogarnę, no a potem do nauki :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-05-08, 09:32 ]
siunia, a cóz to za święto macie, że wolne??? super :ico_brawa_01:
A kwiatkami oczywiście jak tylko będą wisiec nie omieszkam się pochwalic i futrzaka mojego tez pokaże :-D

Lulu_ to Twój synek ruchliwy strasznie :ico_oczko: , a ile już waży???. Co do porodu to ja tez na poczatku byłam za cc, ale teraz wolałabym naturalnie rodzic.
Jak tam Twój siostrzeniec, jest poprawa?

Małgorzatka, siunia, podziwiam Was, podwójne mamusie :ico_brawa_01: Ja to bym się raczej świadomie na taką róznicę wieku między dzieciaczkami nie zdecydowała.

A gdzie reszta tik-takóweczek :ico_noniewiem: meldowac się :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”