Witajcie dziewczyny, Dominisia, nie gniewaj się ze tak powiedziałam o Jasiu, że dużo śpi. Ale hm... jak teraz mi naświetliłaś harmonogram snu to stwierdziłam że nie różni się od Lenki, bo w sumie lena też śpi 3-4 godz w ciągu dnia. I też ma dwie lub trzy drzemki.
Dziś czytałam NOWY schemat żywienia niemowląt karmionych sztucznie, który dostałam od swojego lekarza i tam pisze że w 8m-cu
3xmleko modyfikowane (w tym z dodatkiem kaszki bezglutenowej lub glutenowej 6g/100ml)
1x zupa jarzynowa z dodatkiem 1/2 żółtka co drugi dzień+ gotowane mięso codziennie.
kaszka na mleku modyfikowanym lub deser mleczno-owocowy
przecier owocowy lub sok (najlepiej przecierowy) nie wiecej niz 150ml
no to w sumie tak wyglada schemat żywienia naszych dzieci. Pisze tam że ryby podajemy dopiero w 12 m-cu bo mogą uczulać, a pieczyw(niewielkie ilości), biszkopty i miśkopty dopiero w 10m-cu.
Ja lence dałam pare biszkptow ale wole poczekać, niech je te chrupki narazie.
Jest w sklepach fajna kaszka kukurydziano-ryżowa, śniadaniowa, wieloowocowa ale po 9m-cu. Ciesze sie ze cos takiego zrobili bo te wszystkie mleczne niestety u nas odpadają ze względu na skazę.
No i jezeli pojde do sadu pracy to mam szanse wygrac. Dzisiaj chce isc na rozmowe do dyr. zobaczymy co mi powie.
TRZYMAM KCIUKI, myślę że dyrektorka rozważy zarzuty, bo kto by chciał mieć na głowie sąd pracy, no a z drugiej strony mam nadzieję że ci nie będzie uprzykszała teraz życia za to że walczysz o to co ci się należy. Ale niektórzy pracodawcy nie lubią takich pracowników, wolą takich co na wszystko się zgadzają. Można się zgadzać jak nie uwłacza to naszej godności i naszych praw. WIĘC WALCZ, jesteśmy z tobą:)
Hej dziewczyny, nie moglam tu wczoraj wejsc
Ja też wczoraj nie umiałam się dostać na tt
latam po domu, wszystko chce sprzatnac zeby zostawic domek czysciutki dopiero uporalam sie z sypialnia, wanienka na stelazu i przewijak poszly na strych zostalo tylko lozeczko, umylam okno, podlogi itp.
No to dziś jesteś jak PĘDZIWIATR, no w końcu zostawiasz domek na (może nawet) kilka lat. Będzie wam ktoś doglądał wasze lokum? bo ktoś kwiatki musi podlewać:)
JUTRO WYJAZD!!!!!!!!!!!!!!
Ale powiało grozą, już jutro, Ja też czułam się dziwnie jak to przeczytałam, jutro zaczynacie nowy rozdział w waszym zyciu. Życzę Wam DUZZZOOO SZCZĘŚCIA.
dałam małemu o 23 mleczko i wypił 60 ml i może dlatego spał tak ładnie
No ja Lence też daję przed moim pójściem spać i też ładnie śpi.
ale po pracy solarium, potem fryzjer, potem zrobie sobie paznokcie.
No no, ESKA mąż cię nie pozna. Ale popieram, kobieta powinna dbać o siebie, ja też lubię takie zabiegi kosmetyczne, czuję się wtedy atrakcyjniejsza, mam lepsze samopoczucie.