karmic łyzeczka--kup kaszki i podawaj mu zagęszczone
lub spróbuj inny smoczek-taki ksztaltem zblizony do sutka.
czy to grozna infekcja?/co mu jest??dostal antybiotyk czy obeszlo sie?mamy infekcję przewodu pokarmowego
tylko probiotyki i jakieś homeopatyczne. Moja teoria jest taka, że to z brudu!! Od lizania podłogiczy to grozna infekcja?/co mu jest??dostal antybiotyk czy obeszlo sie?
ale wiesz mowia ze dobrze jak dziecko sobie "liżnie" czasem podloge itd... sa dzieci ktorych mamusie odparzaja non stop butelki smoczki jak spadna na podloge itd a potem dziecko ciagle chore bo wiecznie bylo pod kloszem a bakterie sa wszedzieMoja teoria jest taka, że to z brudu!! Od lizania podłogi
Bebilon Pepti. Nie mam za bardzo wyboru, bo jest uczulony na mleko. Wolno mu jeszcze tylko Nutramigen, ale on jest na prawdę ohydny i koszmarnie capi.A jakie mleko podajesz? Może smak mu nie odpowiada?
no bosko hahahamały smyk wziął babci grzebień, poszedł do łazienki (drzwi były nie domknięte) i zaczął tym grzebieniem mieszać wodę w sedesie.
Mój synek dziś swoją ksiązke wrzucil do sedesu ,a kiedyś chcial wrzucić pilota w ostatniej chwili mu zabrałam. A Propos łazienki kiedyś zabral z sedesu kostke i się schował. MOJEMU mężowi wydalo się to podejrzane poszedl za nim , patrzy a maly zabiera sie do konsumowania owej kostki.a jak się zbulwersowal jak mu ojciec ją zabrałwziął babci grzebień, poszedł do łazienki (drzwi były nie domknięte) i zaczął tym grzebieniem mieszać wodę w sedesie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość