Witam!
Widze wszystkie wakacyjnie, wyjazdowo, majowkowo i leniwie
U mnie tez za okienkiem przygrzew sloneczko.. Ale poki co siedze jeszcze w pizamie. Dezorganizacja totalna. Wsytd. Glupia baba ze mnie.No ale chłopa nie ma.. to ktoma mnie do pionu postawic?
Czytam was codziennie.. Ale u mnie wiczna bieganina ipadam totalnie na pysk. Brzydko. Ale prawda. Wczoraj mialam kryzys psychiczny i ryczałam jak bobr. Ale dzis juz lepiej. Tesknie za Duzym.Jak cholera. Mamy ciagle kontakt, ale wiadomo - to nie to samo. Ma juz zaklepany urlopna 6 czerwca-do16. Zeby idealnie pojechac na wesele do kuzyna, do Kołobrzegu,a pozniej urzadzic Miskowy roczek. Bedzie garden - party. Umoich dziadkow w ogrodzie - w Sopocie. BEdzie grill, torcik w ksztalcie tygryska..Lekkie drinki bezalkoholowe i kolorowe gadzety. Mam nadzieje ze pogoda pieknie dopisze i wszyscy beda zadowoleni
Szykuje tez wielka urodzinowa imprezke niespodzianke dla Duzego.. Na plazy- z wielkim ognichem i znajomymi sprzed lat.
Ojj.. Zapowiada sie, ze bedziemy wykonczeni po tym urlopie
Ja dogadzam sobie troszke- z racji tesknoty i nudy. I przekopalam swoja szafe, robiac porzadki. Znalazlam kilka starych, fajnych ciuszkow.. Ale polowe wyrzucilam. No i uzupelniam- nowymi
Ciagle trafiam na okazje na allegro, wiec nie zaluje sobie
Wczoraj bylam na solarce- zeby ladnie opalic sie do wesela.. I spieklam sie na raczka. Dekold mnie swedzi, tylek piecze.. I tak wlasnie koncza sie moje starania bycia piekna
Imasz baboplacek.
Wklejam jeszcze foteczki z ostatnich dni i lece-jedziemy na starowke na kawe
[ Dodano: 2008-05-09, 12:19 ]
A tu juz majstrujemy- ciagle rozprogramowuje tuner hihi
Uwielbia taplac sie w wodzie
Tu - pomagal wyprac swoja obsiusiana garderobe
A! Nauczylam Misia robic TULI TULI-jest przeslodki. Przytula wtedy swojego misia i robi najslodsza minke na swiecie
Nagrywalam telefonem
:
http://youtube.com/watch?v=q3opbV07alQ