Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 maja 2008, 22:07

witanko

Jutro mam egzminy więc ide sie połżyc już spać, pozdrawiam, dobranoc!

Awatar użytkownika
Tuska
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

09 maja 2008, 09:39

zgadzam sie z siunia, przerabane z ta nauka, na pewno wam sie juz nie chce. ja dlatego czekalam z dzieckiem az skoncze i dobrze zrobilam biorac pod uwage moje lezenie :ico_sorki:

dzis sloneczko, wiec zabieram sie za pranie dalsze.

aaa bylam u lekarza, szyjka kotka ale juz sie tym nie przejmujemy. mam sie zglosic 4.06 o 7.30 na cesarke :ico_chory: strach mnie wczoraj oblecial jak juz wszystko ustalone..
dziecko wg usg wazy juz 3kg ale lekarka powiedziala ze albo ten wynik jest zawyzony albo poprzedni zanizony bo niemozliwe zeby az tyle urosla przez 3 tyg.

jak zwykle polowe rzeczy sie zapomnialam zapytac, chociaz na kartce mialam :ico_noniewiem: beznadziejna jestem :ico_haha_01:

za niecale 2 tygodnie ide na pierwsze KTG i to juz chyba bedzie ostatnia wizyta. mam nadzieje ze doczekam do tego 4.06 albo nieduzo sie mala pospieszy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 09:57

Witajcie

my od 9 na nogach, sprztac nie musze bo wczoraj na wieczor naszlo mnie sprztanie.
Dzis ma byc cieplej niz wczoraj a podobno jutro jeszcze cieplej wiec normalnie lato pelna para.

Tuska, to jak usg dobrze teraz wskazalo, to duza dzidzie nosisz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , hihi, smiesznie tak juz wiedziec kiedy sie urodzi, to juz niedlugo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja jakos nieswiadoma tego ze porod tuz tuz

[ Dodano: 2008-05-09, 10:31 ]
Dziewczyny co z wami?????
normalnie jeszcze nie urodzilyscie a juz was nie ma.
A co bedzie jak urodzicie, to juz wogole nie bedziecia maly kiedy zajrzec.
wiec chyba dobrzez e robie sobie po porodzie odpoczynek od tt

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 10:37

hej
ja jestem... własnie jem sniadanko-strasznie głodna jestem-byłam na glukozie 75 g i wyniki wyszły dobre :) ale się cieszę, że już nie bede musiala pic tego... blleee... ide zaraz na spacerek z Corcią, bo slicznie na dworku :)

Awatar użytkownika
murdemille

09 maja 2008, 10:44

witajcie drogie :ico_ciezarowka: w ten piekny sloneczny dzien!
W Łodzi chyba po raz pierwszy w tym roku taki upał! :ico_brawa_01:
:-D
mojamaja.corcia, to super ze wyniki OK! :ico_brawa_01: ja od razu mialam robiona 75g ale tez mi wyszlo dobrze :)

siedze wlasnie z lapkiem na balkonie i sie wygrzewam.
troche statystyki tez nie zaszkodzi ale to juz tylko na swiezym powietrzu co to za przyjemnosc uczyc sie tak w domu i to w taka pogode.

a dzis wstawiam w koncu pranie dla dzidzi. jednak pojadę wszystko ręcznie prócz poscieli, bo nie mam tego aż tak dużo.

ps. znacie moze jakies strony z UK gdzie mozna kupić ubranka? moja szwagierka tam siedzi i kurde pyta się czy coś chcemy dla dzidzi. Sama nie wiem gdzie szukać :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-05-09, 10:45 ]
siunia, o wypraszam sobie, ja sie melduję późno bo późno ale zawsze :-D :-D

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 11:11

Musialam wziac szybko prysznic tak zeby dla milana sie nie znudzila zabawa w lazience,
maz jak wroci z pracy kolo 14 to jedziemy na zakupy , ale pewnie tylko spozywka.

janoszka, nie znam zadnych stron :ico_sorki:

mojamaja.corcia, to super ze wyniki ok :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
murdemille

09 maja 2008, 11:19

siunia, udanych zakupów zatem, chociaż do 14 jeszcze trochę czasu może trafi się coś prócz spożywki :-D

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 11:29

kurde no koniecznie musze proszek do prania dla dzidzi kupic,
troche myslalam ze wplynie juz kasa za urodznie ale patrze ze jeszcze nie ma, jak do wtorku nie wplynie to przejdziemy sie do nich, bo kurde zapomnialam w papierach napisac termin porodua w poniedzialek swieto i wszystko pozamykane ( zielone swiatki)
no i maz caly nastepny tydzien ma wolne, w sumie juz od dzis :-D
i we wtorek jeszcze lekarz, odebrac siostre z lotniska, oj zaczyna sie cos w koncu dziac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
murdemille

09 maja 2008, 11:36

siunia, oj to będzie się działo.
Do nas siostra męża przyjezdza z londynu na koniec czerwca zeby juz napewno dzidzie zobaczyc :)

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2008, 11:48

Cześć. Jestem cała i ciągle w dwupaku :ico_oczko: Chociaż w nocy najdałam się strachu, bo myślałam że to już, koło północy zbudziłam się z bólem, typowo miesiączkowym, pomyślałam że zaraz dostanę okresu - zaspana byłam i nie kojarzyłam :ico_haha_01: Potrzymało mnie chwilkę i przeszło na nogi (uda i łydki zaczęły mnie nieźle kręcić) no i tak się powtórzyło 3 razy , ale na szczęście przeszło. Dzisiaj z samego rana pojechaliśmy na ostateczne już zakupy - dopakuję torbę i mogę rodzić :-D Pogoda coś się popsuła, tzn jakoś zimno na dworze, w sumie wczoraj tez nie za ciekawie było :ico_noniewiem:

Dzisiaj ostatnia tura prasowania, ale już malutko i w końcu nasze rzeczy popiorę, bo już nie chciałam mieszać, jak prałam niuni to już wszystko a teraz już popiorę nasze :-)
Zostało mi też okno umyć na dole w kuchni - to też dzisiaj, obiadek i leniuchowanie :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”