lala, też słyszałam, że jest super, ale czy ten brodzik dla dzieci ma ozonowaną wodę?? Mojemu nawet po kranówie czasem pojawiają się czerowne plamki (ma delikatną skórę), a co dopiero po tak chlorowanej wodzie, jaka zwykle jest na basenach.
czy ten brodzik dla dzieci ma ozonowaną wodę?? Mojemu nawet po kranówie czasem pojawiają się czerowne plamki (ma delikatną skórę), a co dopiero po tak chlorowanej wodzie, jaka zwykle jest na basenach.
nie jest chlorowana- oj to ma bardzo wrażliwą skure - daleko mieszkasz od krakowa
Cześć,
dziewczyny mam problem :-( z szorstkimi policzkami mojego Mikołaja. Ma maleńkie krosteczki i czasem mniej lub bardziej szorstkie policzki - zależy od dnia. Nie są to potówki ani skaza białkowa bo robiliśmy testy. Stosujemy już którąś maść z kolei i za bardzo nie pomaga.....Alergolog stwierdził ze to jest tzw mieszkowe rogowacenie naskórka i ze minie w okresie pokwitania. Ale martwią mnie te policzki Miśka, bo średnio ładnie to wygląda :-( Dzisiaj zauważyłam ze zrobiła mu się podobna plamka z kilkima krostkami na powiece.
Możecie coś poradzić ?
agami7, spróbuj kremu balneum (chyba tak się nazywa) - do kupienia w aptece. Coś w rodzaju oilatum, ale moim zdaniem lepszy. Ja stosowałam go Oliwce w zeszłym roku, bo też ciągle coś miała na polikach i byłam zadowolona.
lala, super łysolek
Mój z kolei pisczy z radości, jak się do niego zbliżam z maszynką do strzyżenia
Dziś idziemy na szczepienie.. znowu będzie płacz Oh, jak ja tego nie lubię..