Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!

09 maja 2008, 19:33

witam

Becia :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: biedny Sylwek, na szczęście u dzieci złamania dość szybko się zrastają.

Gozdzik widzę, że u Ciebie prawdziwe wiosenne porządki. Ja też powinnam zrobić remanent w swoich ciuchach.

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie kremu. Postanowiłam, że wybiorę się do apteki i zapytam o jakiś bloker dla małego alergika.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 20:11

no to Niezle Sylwek zaszalał :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Jula własnie sie ciapcia dzisiaj nieżle poszalała w piaskownicy nawet kazałam M przynieść aparat bo chciałam jej kilka fotek zrobic ale niestety baterie sie wyczerpa.ły i nawet jednego nie zrobiłam wyr... :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
dobra zmykam do moich rozrabiaków

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

09 maja 2008, 21:06

Becia co ja słysze :ico_szoking: współczuje Sylwkowi (chociaż on pewnie się cieszy :ico_oczko: ) ale napewno wszystko szybko się zagoi.
I powiedz mu żeby tak nie szalał bo tu ciotki będą go mieć na oku :ico_oczko:

gozdzik, szkoda że Ci się nie udało zdjęć zrobić.

A Emilka właśnie się usypia z tatą. Byliśmy się dzisiaj rozejrzeć za spacerówkami ale takimi lekkimi i małymi i znalazłam z Chicco leciutką (4kg), fajną i jeszcze z pokrowcem także bez problemu by się ją do samolotu wrzuciło. No i cena też przystępna bo kosztuje 250 zł.
Poza tym kupiłam jej parasolkę do tego wózka co mamy żeby jej słoneczko nie świeciło :-D
Coś mnie nogi bolą :ico_noniewiem: Czuje się jak bym co najmniej jakiś maraton przebiegła :ico_olaboga:
No nic idę się położyć przed tv a jak P wróci to idę się wykąpać i spać :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 maja 2008, 21:44

Kurcze a do naszego wózka nie da sie założyc parasolki i jestem strasznie zła :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a naprawde by sie przydało bo jak swieci ostre słoneczko to kicha :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
no nic ide spać bo po nocy padam na pyszczek
Dobranoc

[ Dodano: 2008-05-10, 08:33 ]
Witajcie u nas nocka spokojna wstałysmy przed 7
a ja Stawiam dzis Wszystkim
Obrazek
i :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia:
z Okazji Moich Urodzin

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

11 maja 2008, 20:41

gozdzik, kochana ale plame żeśmy wszystkie dały że żadna z nas tutaj nie zajrzała i nie złożyła Ci życzeń.
Mam nadzieję że nam wybaczysz...

W takim razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI TWOICH URODZINEK :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
A torcik mimo że wczorajszy to i tak pyszniutki :-D

A my cały weekend spędziliśmy w rozjazdach. Pogoda dopisała więc pozwiedzaliśmy to i owo :-D W sobotę byliśmy w Pszczynie w parku zamkowym. Emilka karmiła kaczki i przy okazji pozbyliśmy się kubka niekapka bo Emilka wrzuciła go do stawu :-D
Ale w sumie wyszło nam to na dobre bo okazało się że nasze dzieciątko potrafi pić zarówno z butelki z dziubkiem (Kubuś play) jak i przez rurkę :-D
A dzisiaj przed południem pojechaliśmy z babciami do ogrodu botanicznego gdzie Emiś wyszalała się za wszystkie czasy. Nawąchała się kwiatków i strasznie jej się kogut spodobał. Nie mogłam jej od klatki odciągnąć :ico_oczko:
Popołudniu pogoda się troszkę zepsuła więc zabraliśmy Emilkę na basen.
Efekt dzisiejszego dnia jest taki że Emiś śpi już od 40 minut :-D

A ja idę zrobić kolację i będziemy oglądać Zagubionych 4 a później kąpiel i do spania :-)

Miłego wieczorku i do jutra
I niech tutaj ktoś wkońcu zajrzy :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 maja 2008, 20:51

cześć dziewczyny , dziś cos tu spokojnie
u nas ładna pogoda, byliśmy na grillu cały dzień na polku, niedawno wróciliśmy, szybka kąpiel kolacyjka, i Krzyś zasypia w łóżeczku

goździk wszystkiego naj naj naj naj naj z okazji urodzinek nasz kochana, niech Ci sie spełnią wszystkie marzenia

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2008, 21:20

Dziekuje Wam Kochane za Zyczenia :-D :-D :-D :-D :-D
My dzis bylismy na Komuni Jula wyszalała sie za wszystkie czasy :-)
Własnie przed chwilka zasneła padła jak mucha

Awatar użytkownika
__DOMI__
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 maja 2008, 21:23

Krzyś tez padł, też się wyszalał cały dzień na polku
szczęśliwy był bardzo

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 maja 2008, 07:12

Witajcie z rana

U nas dzisiaj wcześniej pobudka bo mój P tak się "kokosił" idąc do pracy że nas obudził o 5.45 :ico_zly:
No ale poleżałyśmy sobie w łóżku prawie godzinkę. Teraz Emilka ogląda bajeczki a ja idę robić :ico_kawa: bo mi się oczy zamykają

Oczywiście dla wszystkich pyszna, gorąca :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa:

Awatar użytkownika
urmajo

12 maja 2008, 07:38

witajcie op weekendzie.

Po pierwsze gozdziku spóźnione , ale jak najbardziej szczere życzenia dużo szczęscia i uśmiechu oraz spełnienia marzeń.

A nam weekend minął bardzo miło. W sobotę oczywiście sprzątanie i inne takie, bo ja w tygodniu nie mam czasu. A po południu bylismy na imprezce urodzinowej u mojej kumpeli. Było super, wyśmiałam się za wszystkie czasy.
Za to wczoraj prawie cały dzień spędziliśmy na spacerach. Pojechaliśmy sobie do Władysławowa na obiadek i potem do znajomych do Jastarnii. Mimo ślicznego słoneczka wcale na półwyspie nie było gorąco, bo wiał zimny wiatr od morza.

Aga dzięki za kawkę. Super.

Lecę popracować.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”