Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

08 maja 2008, 12:08

No to dołączyłam to grona płaczków....:)Dziś się popłakałam na "pytaniu na śniadanie", gdy mówili cos o dzieciach....ale te nasze hormony szaleją:)

[ Dodano: 2008-05-08, 13:10 ]
Myślałyście juz dziewczyny nad imieniem? My już mamy wymyślone:) Helenka lub Jas:)

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

08 maja 2008, 12:19

Motylek22, wybierz raczej szablony uniwersalne :ico_oczko: zeby niespodzianki nie bylo pozniej :-D fajne juz takie przygotowywanie pokoiku :ico_brawa_01:
ja mam nadzieje, ze w sierpniu zrobimy remoncik :ico_sorki: malej pokoj trzeba odswiezyc, bo kochane raczki sa bardzo zdolne, szczegolnie jesli chodzi o wyrazanie emocji artystycznych :ico_haha_01: :ico_oczko: mala bedzie w pl, a my spokojnie odswiezymy pokoik i moze male przemeblowanie zrobimy. Tez mam nadzieje, ze w lipcu dowiem sie (oby :ico_sorki: ) jaka plec i bedzie wiadomo, czy mala bedzie miala siostrzyczke do pokoiku czy bedzie trzeba myslec o sypialni dla juniora :ico_noniewiem: osobiscie, wolalabym to pierwsze rozwiazanie :-D
Myślałyście juz dziewczyny nad imieniem?
ja juz dostaje szalu bo szukam imienia, ktore jest znane w obu krajach i tak samo wymawiane i pisane. A do tego, musi sie nam obojgu podobac... Narazie z meskich polskich imion mezowi podoba sie Krystian (ale to tez imie mojego chrzesniaka wiec nie wiem...) a z dziewczynki Adrianna :-)

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

08 maja 2008, 15:07

My dzisiaj pół dnia graliśmy w Eurobiznes i ubawiłam się za wszystkie czasy, super relaksik..

Asiu co do grona płaczków.. to mnie wzrusza dosłownie wszysko..od reklamy gumy do rzucia, na maleńskich dzieciach skończywszy..

O imieniu myśleliśmy.. i na razie wymyśleliśmy Marta dla dziewczynki, ale to tylko tak na razie, bo dokładnie to nie wiem.. Coś się jeszcze wymyśli kupa czasu przed nami..

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2008, 13:01

osita, chyba faktycznie wybiorę coś uniwersalnego :ico_oczko: ale i tak poczekam do USG zaczynam się denerwować . . . to już za tydzień :ico_chory:

#ania#, Marta super imie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moja siostra ma tak na imię :ico_oczko: ale fakt, czasu jeszcze duuuużo :-)

Ja mam dużo pomysłów dla chłopców a dla dziewczynki tylko Amelia i Dominika ale Amelia odpada bo tak miałaby się nazywać nasza stracona dzidzia. . .

Ja ostatnio mam dziwne dni, jednego dnia mam dużo sił i energii a drugiego leżę w łużku do 13 i na nic nie mam siły.

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

09 maja 2008, 13:18

Motylku.. ja też tak mam np wczpraj przeleżałam cały dzień, a dzisiaj energia mnie rozpiera.. Chociaż faktycznie musze przynać, że jest zdecydowanie lepiej.. Nie mam już aż takich huśtawek nastroju, chociaż nadal zwala mnie z nóg reklama banku millenium, ta z zespołem Feel, no i wczoraj jak oglądałam na wspólnej jak Marta urodziła synka, to też nie wytrzymałam, ale kontem oka zerkałam na P i jemu też się łezka zakręciła, więc nie jest ze mną aż tak źle:):) Ja USG no i wizyte mam w środe 14 to już kilka dni i standardowo zaczynam się sama nakręcać, chociaż w ten weekend mam zajęcia na uczelni, to czas mi zleci jak szalony, w niedziele moje urodzinki więc suuuperowo będzie, a później to ani się obejrze i będzie środa:):) Idę się dzisiaj upiękniać, bo już nie moge na siebie patrzeć, strasznie szybko mi włosy urosły, mam nadzieje, że moja fryzjerka coś ciekawego wymyśli!!

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

09 maja 2008, 13:49

Hejka Motylku dlaczego już do nas nie zaglądasz.Pozdrawiam ciężarówki

Awatar użytkownika
Motylek22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 maja 2008, 14:07

Hej Agnieszka przepraszam że już do Was nie zaglądam, mam mało energii i w ogóle żadko zaglądam na tt a za waszym wątkiem nie nadążam. Pisze mało i dlatego ograniczyłam się do wątku Listopadowego. Może jak w czwartym miesiącu dostanę przypływu energii to zacznę i na UM pisać.

Aniu, widzę że ciąże przechodzimy bardzo podobnie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

09 maja 2008, 18:09

Nio... bardzo bardzo.. ale to fajnie, przynajmniej wiemy, że jeśli obie tak mamy, to znaczy, że wszystko z nami w porządku :ico_haha_02: :ico_haha_02:

Ja już wróciłam od fryzjera i powiem Wam, że taka wyprawa to na prawde poprawia samopoczucie i humor, czuje się 1000 razy lepiej i w końcu wbiłamsobie do głowy, że w ciąży też można pięknie wyglądać :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U nas dzisiaj wielka tragedia kobieta wjechała pod pociag niedaleko mojej babci, nie wiem czy nie zauważyła, czy może chciała.. tragedia, bo młoda 30 letnia mąż, dzieci...

Awatar użytkownika
asiula_o
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 maja 2008, 20:26

Kurcze, a ja to w ogole w zadnym dniu nie mam energii. Mogłabym przeleżeć cały dzien...Nic mi się nie chce

Awatar użytkownika
#ania#
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

10 maja 2008, 19:10

Asiu nie ty jedna, nie stresuj się, ja dzisiaj mialam sprzątać, ale na razie skończylo się na wytarganiu odkurzacza, jakwrócilam ze szkoly to padlam i spalam do 18 a teraz robie podchody, ale nie mam wyjścia bo normalnie zakopalam się już...

Musze się pochwalić, dzisiaj zdalam najgorszy egzamin z prawa pracy dostalam 5!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”