Hejka!
Witamy i my
U nas też pięknie. Chłopczyk śpi na balkonie, a ja mam chwilę żeby poklikać. U nas nocka ciężka, bo ząbki dawały o sobie znać. Miałam 2 dodatkowe pobudki i duuużooo płaczu. Czekam na tą chustę, bo już mi w piątek wysłali nową. Wyobraźcie sobie, że w tej partii nie farbowały im tylko trzy kolory. I z tych właśnie kazali mi sobie wybrać. Nie byłam zachwycona, ale co robić ... wybrałam oliwkę. Martwię się trochę, żeby to nie był taki zielony wojskowy...ale do wyboru miałam jeszcze tylko moro i wściekły seledynek
Renia0601, to hormony, ja się już trochę wyciszyłam, ale też miewałam czasem takie dni, że nagle wybuchałam i byłam wredna
U mnie jest dokładnie to samo. Teraz to się pilnuję, bo dotarło do mnie że praktycznie cały czas chodziłam skrzywiona o byle co. Muszę wyluzować, bo też nie wiem jak ten Marcin ze mną wytrzymuje .....
Justyna i
Jola słodkie zdjęcia
Goonia wczoraj obejrzeliśmy battlestar galactica i postanowiliśmy, że będziemy ściągać dalej... wciągnęło nas to
Suuper
Cieszę się bardzo. Gdyby tak było jak pisałam wcześniej, że kilka pierwszych odcinków moze Was trochę przynudzać, przeczekajcie cierpliwie
dalej jest coraz lepiej. Ten serial jest jak stare wino, im starszy tym lepszy. Z serii na seriię lepszy i cała historia pięknie się rozbudowuje z odcinka na odcinek, nie ma tu tzw. "odgrzewania kotleta"
Ciekawe co myślisz o Tudorach
fajny
Podczas oglądania pierwszego odcinka miałam trochę skojarzenia z Rzymem, ale Rzym dużo bardziej mi się podoba. Nie mniej jednak ... miło się ogląda.
A stargate oglądałaś?
Stargate nie, może się skuszę?
Lecę zrobić kawusię.pa!