Aniu współczuję.. biedna Heleneczka, Ty i bobas
Zyczę Wam zdrówka! Kurde takie piękne dni, mozna szaleć w parku, na słonku. Oby szybciej powróciła dobra forma i sampoczucie!!!
Asiulka trzymam kciuki za to Twoje przedwsięzięzie
Nie zbyt ciekawie, ze męzulek swpędza większość czasu poza domem, ale z drugiej strony trzeba się trochę poświęcić, zeby potem było lepiej. Interes rozkręca, ale na swoim będzie o niebo lepiej, wtedy sobie odbijecie wszystkie nieobecności
Frydza zdjęcia ładniusie, taki chichrol z tej Wikusi
Pamiętam pisałyście orozmiarach ubranek... Wanesska nosi 74, ale jak coś kupuje (zwłaszcza drozszego) to biorę 86 . No ale faktycxzny wzrot małej 75 cm. Do czego dązę.. Wikusia jest juz taka duza (zwłaszcza na zdjęciu gdzie śpi u Ciebie na kolanach na kanapie, to ze starszych zdjęć) ile ona ma dokładnie wzrostu? Wczoraj byłam na mieście, ludzie wszyscy zgodnie dawali jej ponad rok
Tak pomyślałąm, ze o Wikusi mówią "pewno ze 2 latka ma "
Ma po kim hehe Uśmiech po mamie, a tatusiowy wzrost
Dziewczynyu dzięki za szczerość w sprawie kapelusika. Utwardziłyście mnie w przekonaniu, ze kapelusza nie nalezy wkładać. Chusteczki jej bęcę kupować, bo wygląda jak chłopak w tych kapeluszach. kurde mam dla nie taką ładną bejsbolówkę. I mimo, ze jest rózowa i w motylki, Wanesska jest w sukience i rózwych bucikach.. wygląda jak chłopiec!
któremu włozono sukienkę
Później pstryknę fotkę hehe.
Co do przesądu o włosach, to wiem ze się do roku nie obcina, ale to chyba ze wzglkędu na delikatną skórę i czaszkę dziecka. Oczywiście jest tez zabobon, ale nie wiem co oznacza. Wiem, ze
po roczku nalezy obciąć dziecko koniecznie, zeby były mocniejsze włoski. Niektóre mamusie (zwłaszcza dziewczynek) nie obcinają, bo szkoda loków.. a potem dziewczynki maja słabe włosy... My zamierzamy na rok obciąć na łyso Wanesskę hehe Ale teraz to szybciutko odrosną i będą mocne te jej warkocze
[ Dodano: 2008-05-13, 08:40 ]
Basiu zdjęcia fantastyczne!!
Jak basenik ? Wanesska się go boi, ale myślę, ze trzeba jej dać trochę czasu
Widziaąłm w Auchan taki sam Muchomnorek za 80 zł
Aha Astrid kochana zapomniałąm dso Ciebie słówko napisać.. Jaka znowu operacja??????????? Coś przeoczyłam? Trzymamy kciuki za Ciebie !!!