Czesc Dziewczeta! Dzis mdlosci bardzo niewielkie chyba z 5 razy mialam. Sikam z naciskiem na pecherz i malo za kazdym razem. Nie chce slodyczy i dziwie sie ze tak wczesnie mam objawy. Nogi mi dzis wysiadly po godzinnie chodzenia ale pozniej bylo juz ok ot tak sobie. A tak to jest mi bosko! Mam wspaniale samopoczucie. Chce mi sie ze wszystkimi o wszystkim rozmawiac. O maly wlos w urzedzie(!) nie pilabym herbatki z Paniami:) Milo milo!!!!Pozdrawiam. Baaardzo sie ciesze. Ukochany mnie rozpieszcza jak zwykle. CALUJE:*:*:*
kotavenusa, ja się czuję dobrze, chociaż wczoraj mnie zemdliło troszkę... ale najważniejsze, że ten mój brzuszek juz mniej boli... od wczorajszego wieczora prawie w ogóle (tfu, tfu, żeby nie zapeszyć), więc mam nadzieję, że już tak zostanie
No wlasnie ananke.. mnie tez juz nie boli jakos. Milo i juz sie tak nie martwie. :) Trzymaj sie zdrowo i cieplutko. Nawet Ci chyba nie gratulowalam wiec GRATULUJE Pesteczki:)
ja dzis w wyśmienitym nastroju nawet urwałam się z pracy 5 minut szybciej, co ciężko zrobić także mam 5 minut dłuższy dzionek
a jak Twoi najbliżsi, krewni, znajomi?? powiedziałaś juz wszystkim, czy czekasz jeszcze? bo ja juz tym najbardziej zainteresowanym naszymi staraniami i trzymającym kciuki powiedziałam a co?! niech się cieszą z nami i trzymają kciuki teraz za Pesteczkę