Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 maja 2008, 22:55

janoszka, nooo rozumiem, oby tam wszystko ok wyszlo, bo tak na koncoweczce do szpitala to naprawde nie za fajnie.

Awatar użytkownika
murdemille
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

12 maja 2008, 22:57

żegnam się już i kładę spać, bo jutro znów pewnie M. mnie obudzi koło 5 :ico_sorki: :ico_oczko:
buziaki!

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 maja 2008, 09:25

Cześć.
No faktycznie ostatnio zaniedbuję tt, ale to chyba przez pogodę, dużo czasu spędzam na dworze, ale zaglądam codziennie :-)
Cieszę się że u Wszystkich jest ok, ja już spakowana(pisałam wcześniej) no ale jeżeli brać poważnie to co mi gin mówił to został mi tydzień do porodu - ale to się okaże, zobaczymy ja córci sie spodoba :ico_oczko:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno :ico_buziaczki_big:

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2008, 11:10

hej wpadłam się przywitac :)
własnie kończe sprzatac kuchnie i czekam na kolezankę, bo ma wpasc na kawkę :) dzis wieczorkiem jade do lekarza i na usg-juz sie doczekac nie moge :) pozdrawiam i milego dnia zycze
janoszka, trzymam kciuki, aby było wszystko ok i żebys na sam koniec w szpitalu nie musiala się meczyc :)
Siunia-slicznie tam u Was :)

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2008, 11:14

Witajcie.

Ja juz po wizycie, wszystko ok, dzidzia rosnie, widomo cisnienie ciut wyzsze bo to juz koniec ciazy.
kolejna oczywiscie za tydzien.

No prosze dzis ile dziewczyn ma wizyte :ico_brawa_01:
Czekam na sparwozdania.

Choc zajrze do was dopiero wieczorkiem bo o 13 wyruszamy z domu po siostre na lotnisko, a i po drodze musimy zalatwic kilka spraw w banku.

Sloneczko swieci.

Wiec dla was zycze milego dnia.

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

13 maja 2008, 11:31

witam i ja :ico_ciezarowka:

Ja niedawno wróciłam z badań, musiałam jeszcze parę rzeczy w mieście pozałatwiac i tak mi zeszło. Właśnie jem śniadanko i piję :ico_kawa: , bo dziś mimo ładnej pogody, ja jakoś kiepsko się czuję. Nocka minęła niespokojnie, jakoś się budziłam co chwila i spac nie mogłam, ale nic mnie nie bolało i póki co nie boli :ico_brawa_01:

Miałam się zabrac za poprawianie pracy na zaliczenie, ale dziś chyba sobie odpuszczę, pójdę na polko, dotlenic się :-) może się i zdrzemnę :ico_oczko:

Życzę powodzenia na wizitach u ginów i czekam na relacje :ico_sorki:

Wpadnę potem :ico_buziaczki_big:

CMonikA
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2008, 11:34

relacja z mojej wizyty pewnie dopiero jutro-bo wizyte mam dopiero na 19, potem spotkanie z lokatorami i do domku dojazd pol godziny... pozdrawiam

[ Dodano: 2008-05-13, 11:34 ]
siunia, i NOWA, dobrze, że wszystkko ok :)

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2008, 12:04

jeszcze na sekunde wpadlam , ktoras z wam moze zna sie na cisnieniach i napisal by jakie to w norwie
bo ja nie mam bladego pojecia

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

13 maja 2008, 12:09

Hej hej!!!
U mnie tez piekna pogoda od samego rana. Maly rusza sie w brzuszku-uwielbia kiedy pije cos cieplego:kawke, herbatke a najbardziej to kisielek. :-D :-D :-D
Chyba zmarzlakiem bedzie jak mama.
Wczoraj pojechalam z mezem wieczorem proszek do prania dla Maluszka kupic i nie bylo!!!I teraz juz nie wiemw czym mam prac te delikatne rzeczy.
A wo gole to mialam, sen ze urodzilam dzidziusia i mialo jedna nozke biala a druga czekoladowa :ico_olaboga: :-D
Ciekawe, co to moze znaczyc?

lulu_
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

13 maja 2008, 12:16

Witajcie!!
Wyrwałam się na chwilę z kuchni, bo smażę Ł. placki ziemniaczane już od godziny :-P
Nie znoszę placków i nigdy ich nie jadam, ale czasem daję się namówić na smażenie :ico_oczko: Dziś nawet sama zaproponowałam :-D Poza tym niewiele się u nas dzieje. Wczoraj udało mi się poczytać. Na dzisiejsze popołudnie też zaplanowałam naukę.

Wizyty teraz to wszystkie będziemy miały częściej :ico_brawa_01: Za wszystkie mamusie i ich bąbelki trzymam dziś kciuki.
spinka, dziś świętujemy Twój 37 tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_buziaczki_big:
siunia, mieszkasz w pięknej okolicy :ico_brawa_01: A ten domek zaznaczony to Wasz?

NOWA, Twój m. to byk jak mój :ico_oczko: Mamy taki sam układ bliźnięta - byk. U nas sprawdza się świetnie :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”