-oj zycze ci tego z calego serduszkaEmilciu byłoby cudownie, gdyby jednak były te II kreseczki
a wracajac do naglej zmiany plci to raczej wychodza z dziewczynek chlopcy jak zauwazylam,niz na odwrot
nie wiem czy 3D ale każde normalne potwierdzało chłopaczka. Dziewczynki często mają popuchnięte narządy płciowe i lekarze biora to za jajeczka, albo czasem pępowina się między nogami pląta.a tez kazde USG potwierdzalo,ze niby chlopak do konca itd,nawet to 3D??
-nie bede sie ludzic,ale nie obrazilabym sie nic a nicDziewczynki często mają popuchnięte narządy płciowe i lekarze biora to za jajeczka, albo czasem pępowina się między nogami pląta.
-czekam na wiesci wiec z niecierpliwosciaJa uciekam do wanny i do położnej odezwe się później
- no to w takim razie jesli wszystko z tych badanek ok to albo pojdzie do domku i bedzie czekac na rozwoj wydarzen,albo sama zacznie rodzic-niech bedzie szybko,bezkonfliktowo i niech juz powita kolejna majoweczka zdrowego dzieciaczkaJa leżałam przed porodem w tym samym szpitalu i tam z reguły jeśli USG i zapis KTG jest w porzadku to z wywoływaniem czekaja do 2 tygodni po terminie.
- hm... w zasadzie sa laseczki,ktore rodza nawet do 2 tyg po terminie i tez jest okNie sadze, zeby ja po terminie juz wypuscili ze szpitala
-dziekuje,oby tak wlasnie bylo ,i kazdej z pozostalych majoweczek tego zyczeemalia30, to trzymam kciuki, żebys nie musiała za długo czekac, i zeby wszystko poszło samo z siebie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Sherriwette i 1 gość