od tego jest mama
Kasi.k od samego rana teraz mam lepszy humorek
Ty to wiesz jak mi go poprawic. Mnie tez teksty o rozpieszczeniu dziecka wkurzaja, bo owszem, dziecko da sie rozpiescic, ale kilkuletnie, a nie maluszka. On po prostu potrzebuje mamuski najblizej jak sie tylko da
A zdjec wlejaj ile tylko mozesz
Dla mnie nigdy za duzo nie bedzie
Mroweczka ja nosze 13 kg
Da sie nosic nawet wiecej jak sie ma duzo pary
Monia nie bede tu znowu wykladu robila na temat chust
Zajrzyj sobie prosze pod ten link
http://www.chustomania.pl/online/chusto ... st_zdjecia tam sobie mozesz chusty rozne w akcji poogladac i poczytac o nich. Ja ci proponuje na poczatej pouch'a albo kolkowa (ring sling) jaka ma Felicyty, a jak sie wam spodoba to sami wiazanej zapragniecie
(ta jest najbardziej uniwersalna - od noworodka do trzylatka)
Nie patrz na razie na tej stronie na nosidla azjatyckie i ergonomiczne, bo na nie przyjdzie czas jak Zuzia sama usiadzie. Na razie za wczesnie.
Jak cos znajdziesz na ebayu to podrzuc linka to zobacze co to za cudo
(niektorzy jako chusty co innego sprzedaja i potem moze byc rozczarowanie). Na angielskim ebayu raczej wiazanych nie ma, wiec jakbys jednak wiazanke chciala to daj znac, powiem ci skad taka wziasc
Wiem ze jest ci cięzko, ale głowa do góry ani się nie obejrzysz a będzie coraz lepiej...
pociesze cie, ze to jeszcze najwyzej kilka lat potrwa, bo raczej sie nie widuje 10 latkow wiszacych mamie na szyji
A powaznie to ciesz sie z tego co masz, poki nie jest za pozno. Mi Luska juz z rak zlazi
Jak ja na rece biore to sie odpycha i na ziemie zapitalac sama
Cholercia u nas tez zarabista pogoda a ja juz 3 dzin przez listonosza w domu uziemiona
dobrze, ze ogrod chociaz jest (szkoda tylko ze plytkami chodnikowymi wylozony
[ Dodano: 2008-05-13, 09:41 ]
A
Ewa sorrrkii!!! Zapomnialam chwilowo o Tobie
Ale sobie juz przypomnialam i trzymam oczywiscie kciuki za prace