Dzien doberek!
U nas kolejny ladny dzionek. Rano posprzatalam domeczek, popoludniu bylismy na dlugasnym spacerku, Jasiu ma akurat druga drzemke wiec mam czas na tt
Ja foteczke sukienki wam wrzuce po weselichu, bo przeciez nie bede samej sukni fotografowac, tak to bedziecie miec odwalona Dominike a nie kawalek szmatki
Bo cos nam ostatnio foteczek nie dajesz
Laska, no cy Ty. Przeciez niedawno wklejalam... Moze w porownaniu z czestotliwoscia wklejania przez Was to malo daje, ale ja po prostu malo zdjec mam. Osttanio fotografowalam Jasia jak byly siostry K. On wogole ma jakos malo zdjec, wiec po prostu nie ma nic z nowosci.
a te okularki to niezle potraktowalas, i co teraz chodzisz bez? czy mialas jakies zapasowe?
No mam niby stare, ale jakios dziwnie sie w nich czuje i sa slabsze wiec chodze bez. Wczoraj nawet autkiem jechalam bez okularkow a powinnam miec

Ale jak bede teraz w kraju to jakies sobie sprawie, bo tutaj to takie ceny ze ho ho, zreszta jak wszystkiego.
u nas z praca okazala sie kicha
Nic sie nie martw. Wkrotce na pewno zalapiecie cos ekstra, czasami po prostu trzeba zaczekac. A wogole jak pierwsze wrazenia?? Jestes zadowolona??
I zawsze sie zastanawialam dlaczego tutaj tak czesto na budach od wozkow w cieple i sloneczne dni mamuski maja pozarzucane takie grubsze pieluchy bawelniane, no i wiem... Jedyny sposob aby chronic takiego maluszka kilkumiesiecznego przed sloncem
Kobieto oswiecilas mnie, ja tez zawsze nad tym myslalam. Tylko ja jeszcze te pieluszki rozumiem, ale czasami sa to wielkie i grubasne koce, wogole jakis absurd. zreszta w lecie moze jest to jakas ochrona przed sloncem, ale Norwezki to caly rok z tymi kocami przewieszonymi przez wozek lataja. A jak u nas jest z filtrami to nie wiem, widzialam kremik z Nivei i jest tez cos z Vichy ale nie wiem od jakiej granicy wiekowej, ja pewno zakupie cos w kraju.
jeszcze tylko jedna tabletkę a potem to będę
stosować taką antykoncepcję jak Gosia
A my zostalismy przy gumkach ale strasznie mnie wnerwiaja... A gdzie dokladnie jedzie L?? W jakim miescie sie ztrzymuje i do jakiej firmy??
a to weselicho to kiedy macie
24 maja pierwsze, a potem jeszcze w sierpniu drugie. No i w przyszlym roku juz sie dwa zapowiadaja tak wiec kieca sie przyda jak nic, tym bardziej ze te dwa w tym roku to u znajomych a w przyszlym to rodzinka wiec nikt nie bedzie wiedzial ze to ta sama kreacja
Teraz lece przygotować obiad , dziś będą naleśniki z farszem mięsnym mniam, mniam
Ja chce przepisa, bo ostatnio brakuje mi weny kulinarnej
I wogole to frzyurke masz super, a Olus jaki maly mezczyna
Ja pierwsze zwrocilam uwage nie na Twoje wloski a na pazurki, bombowe! Ja to len jestem i nie chce sie mi bawic. Wogole to po domu gonie w wynaciganym podkoszulku, nieuczesana, bez makijazu. A Ty mamuska jestes pierwsza klasa, fajnie ze Ci sie chce. Az mi wstyd za sama siebie
Ja kiedys tez chcialam podobnie do Ciebie sciac wlosy, ale moje wywijaja sie w kazda strone i lekko faluja wiec odpada, a Twoja sa takie super proste i gladkie. Normalnie sie w Tobie zakocham
Mamo Zuzi nie zalatwilabys mi takieo smoka z imieniem dla Jasia?? Jakos bysmy sie dogadaly z kasiorka