Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2008, 10:15

Czesc

mialam wczoraj pisac ale zapomnialam wieczorem Majka wcinala lozeczko podciagnela sie pod szczebelki i lizala szczebelki nie wiem czy to przez zeby czy glodna byla :-D

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

14 maja 2008, 12:02

Hejka!!!
U nas jak zwykle dwie pobudki :-D Dzionek też mamy piekny.
W temacie kupek u nas też problem. Karolek robi teraz co drugi dzień. Zauważyłam że to się pojawiło w momencie jak zaczęłam dawać prawdziwy soczek, kleik i jabłuszko ... Na szczęście nie marudzi. Wczoraj zrobił dopiero po południu, ale taką ... że aż mnie pierwszy raz w życiu wykrzywiło ...heheh ... :ico_haha_01: no mega kupsko :ico_haha_01:
Justyna ale Gabik się pięknie śmieje :-D Karolowi ciężko zrobić śmiejące zdjęcie, bo jak zobaczy aparat to się gapi zaciekawiony i przestaje się uśmiechać.
Byłam wczoraj u Gosi_mz :-D Fajnie było, ale tym razem nam się chłopcy nie zgrali, bo jak jeden chciał się bawić, to drugi przysypiał, jak potem Karol się rozbudził to Pawełek nie miał ochoty na harce .....heheheh :ico_haha_01: No ale cóż, tak czasem bywa. Dziś podobnie jak Justyna będę miała zaraz moją kochaną przyjaciółkę :-D Właśnie dzwoniła, przyjedzie za 20 minut :ico_brawa_01: Ale się cieszę.
Pinko jakie piłaś Karmi? Ja bardzo lubię malinowe :-) i popijam czasem, bo alkoholu na razie ani grama. Dopiero jak przestanę karmić to może jakiś browarek wreszcie :ico_haha_01:
Jola biedactwo jesteś z tymi paznokacimi, ale dobrze że obyło się bez chirurga.
ajka wcinala lozeczko podciagnela sie pod szczebelki i lizala szczebelki
heheh .... Karol też teraz wkłada do buzi co się tylko da.
Miłego dzionka!pa!

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 maja 2008, 14:21

No ja wkońcu witam, miałam awarię sprzętu i chyba ze trzy razy przeinstalowywałam system i wkońcu wszystko chodzi jak trzeba.
My budzimy się teraz koło piątej, czwartej na pierwsze nocne jedzonko i śpimy do siódmej, ósmej tażke wkońcu super.
Pogoda super tażke wczoraj cały dzień na podwórku, dzisiaj też pójdziemy za chwilę, jak tylko śpiący Królewicz wstanie.
I nowe foteczki wam pokażę :]
Dawaj mama tą łyżeczkę
Obrazek
Uśmiech
Obrazek

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

14 maja 2008, 15:45

kochane wpadam tylko zajrzec co u was i juz uciekam robota goni

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

14 maja 2008, 15:53

Pinko jakie piłaś Karmi?
Kupiłam dwa, jedno classic i drugie malinowe, wczoraj piłam to malinowe, nawet nie najgorsze :-) (nie przepadam za przetworami malinowymi)

Byłyśmy dzisiaj na masażu i cały czas Ulek płakała, więc babeczka jej nie masowała, bo jak tylko się do niej zbliżała to Ula od razu w płacz. Jak chodziłam na płatne masaże, to pomimo tego, że Ulek płakała, pani ją masowała, dziwne to, wtedy była wprawdzie inna babka, no ale jednak, Ula powinna być masowana.... zobaczymy jak bedzie jutro

Uciekam kończyć obiadek i sprzątanko

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

14 maja 2008, 16:35

Hej

śliczne zdjecia :ico_brawa_01: u nas tez piekna pogoda, Patryk bryka na ogrodzie z dziadkami a mała własnie zasnęła. Moze później wyciągne jescze Macka na motorek zeby Patryk sobie pojeździł.

Jezeli chodzi o kupki to u nas tak jak u Goni ostatnio co drugi dzien jest. A co do piwka to ostatnio miałam taka ochote ze pół szklaneczki sie napiłam :ico_wstydzioch: ale było dobre, nie wytrzymałam po prostu :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

14 maja 2008, 18:02

Renia super zdjęcia.

My też kilka wkleimy:
Z pobytu w Poznaniu, spacerek nad Jeziorem Kierskim:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ula ze swoją nową spineczką:
Obrazek
Nasza nowa chusta:
Obrazek
Obrazek

Zmykamy na vojte do ośrodka....

Awatar użytkownika
CleoShe
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 maja 2008, 21:29

Hejka :-)
Miło zajrzeć i Was poczytać.
Mój maluśki już śpi choć zaliczyliśmy histerię, ale to dlatego że głodny był biedaczek. Zanim mu kaszkę przyrządziłam to troche minelo a kąpiel więc była po jedzonku. I jeszcze się wkurzyłam bo musiałam gotować wodę na kąpiel i kapac malego w misce - mamy centralne ogrzewanie ale nie wiem czy wode ciepla odlaczyli czy co :ico_zly:
No i Norbert spi cale noce. Budzi się dopiero po 6 na jedzonko. Zabki daly na razie chyba spokoj boe nie widze by ,arudzil z tego powodu, tylko slini się masakrycznie i do buzi wszystko wciska.

Iwona, kolezanka mi raz powiedziala ze swojej coreczce zaczela dawac danonki jak mala miala kolo 4 miesiaca i jej nic nie bylo :ico_noniewiem:

Ja Norbertowi daje rozne sloiczki juz.. nawet te po 6 miesiacu. Kupki normalnie robi 2-3 dziennie. Nie mam co teraz narzekac.

Cos mialam jeszcze napisac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

14 maja 2008, 21:48

Ja napisałam posta i mi zeżarło :ico_zly:
Pinko Ulcia ma taki sam smoczek jak Gabik :-) a w lustrze widać jej łysinkę z tyłu głowy :ico_oczko:

Dałam dzisiaj Gabiemu herbatkę z jabłuszkiem i melisą-tą po 4 miesiącu, ale oczywiście nie chciał jej pić-ostatnio zupełnie nie akceptuje picia z butelki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 maja 2008, 21:53

Hej!

U nas nocka spoko i dzionek caly dzien na powietrzu, dopiero teraz do kompa przysiadlam i nadrabiam zaleglosci...

Gosiu, milo sie bylo znowu spotkac..... tylko faktycznie chlopaki sobie za duzo nie pogadali :ico_noniewiem: , ale my przynajmniej porozmawialysmy, zapraszam znowu!!!

Dziewczyny fajne fotki!!! Nie moge sie nadziwic jakie pieknie wloski maja te Wasze przesliczne dziewczynki!! :ico_brawa_01:

Pawelek ma ostatnio manie podziwiania stop.... na razie u wszystkich dookola, ale jego tez juz zaczynaja go interesowac. :ico_haha_02:

Wybralismy juz date chrzcin, wpadlam na pomysl, ze skoro jest nasz synek jest Pawel, Piotr to ochrzimy go 29 czerwca na Piotra i Pawla.... hehe akurat w tym roku wypada w niedziele :ico_oczko:

Zycze spokojnej nocki!

Do jutra! PA!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”