Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

15 maja 2008, 09:48

Dużo zdrówka dla Amelki i Igorka z okazji 4 miesiączka... wszystkiego najlepsiejszego :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Ostatnio zmieniony 15 maja 2008, 14:24 przez pinko, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

15 maja 2008, 10:30

cześć wszystkim!
najlepsze życzonka dla Amelci :ico_brawa_01: :ico_tort:

Gabriel śpi na dworze tylko jak Go na przedpołudniową drzemkę wyturlam-prawie od razu zasypia, ale po południu muszę z nim spacerować, żeby spał, bo inaczej się budzi...

Dzisiejsza noc jak każda, tyle, że jak rano Go przewinęłam, przebrałam-niestety się przesikał, nakarmiłam i chwilę się pobawiliśmy to zasnęliśmy znowu i o 8.15 pobudka :ico_szoking: normalnie pierwszy raz chyba tyle pospałam

Marcia faktycznie bardzo ładny ogród macie, dzidziuś koleżanki to kolosik jest :ico_olaboga: a Gabriel zdaniem babć cioć itp, jest drobnokościsty i ma małą główkę :ico_noniewiem: i mimo, że długaśny jest, bo od narodzin już ponad 10cm mu przybyło to szczuplutki jest i pucków raczej miał nie będzie :ico_oczko:
a Już drugą grzechotkę widzę, że Krzysio ma taką jak Gabik :ico_haha_01:

Tak, chusty faktycznie fajne... Ja nie mam kiedy po nosidło jechać, bo Kuba wiecznie w pracy :ico_olaboga: już wczoraj z poczty Go na rękach niosłam, a wózek co kawałek popychałam jedną ręką...

idę ogarnąć trochę dom, póki mały śpi

[ Dodano: 2008-05-15, 10:33 ]
I tak mimo wszystko najlepsze życzenia dla Igorka... też dzisiaj 4 miesiączki kończy

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 maja 2008, 11:13

I my lecimy na dworek, na dworze cieplej niż w domu :ico_oczko:

NO i najlepsze życzenia dla solenizantów :ico_tort:

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

15 maja 2008, 14:03

dziewczyny wpadam tylko sie zameldnowac,cale dnie spedzamy na dworku taka piekna pogoda

wszystkiego naj dla solenizantow :ico_tort: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

15 maja 2008, 17:41

Ja ululałam Gabiego jeszcze na podwórku, ale pewnie tylko na chwilę... dzisiaj znowu w krótkich bodach brykał, bo upał straszliwy

Awatar użytkownika
Tagar
Mistrz pióra
Mistrz pióra

15 maja 2008, 18:06

Dziewczyny, malo tu zagladam, ale inna sprawa ze wy duzo stukacie :) i ja nie nadazam czytac za wami!!!
Dziewczyny z lutego przeniosly sie na marzec... ech, a ja z 30 stycznia wiec chyba powinnam tutaj troche pisac.

Mam pytanko... dzisiaj moja Hania miala bardzo kiepski dzien. Normalnie jest to mega spokojne dziecko. Nigdy nie placze (chyba ze jest glodna lub zmeczona), jest grzeczniutka i fajniutka. A dzisiaj od rana strasznie plakala, marudzila, nie moglam ja niczym uspokoic, jesc nie chciala, smoka wywalala :( W koncu padla ze zmeczenia, ale potem znowu. Dopiero po poludniu sie uspokoila i spala dlugo dlugo :( Nigdy taka nie byla. Zastanawiam sie czy moze to przez zabki? Czy to mozliwe zeby juz jej cos wychodzilo? No i jesli ta zabki to moze raz bolec raz nie? Bo teraz jest ok... ech sama nie wiem :( Martwie sie, ze moze cos jej dolega a nie wiem co :( Poradzcie...

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 maja 2008, 19:29

Zastanawiam sie czy moze to przez zabki? Czy to mozliwe zeby juz jej cos wychodzilo? No i jesli ta zabki to moze raz bolec raz nie?
Możliwe że zęby, my już z tym dawno się borykamy, chociaż mnie osobiście nie bo u nas ni widu ni słychu zębolów

Awatar użytkownika
Jola_85

15 maja 2008, 21:10

Tagar witamy i zagladaj do nas czesciej :ico_sorki: :ico_brawa_01: :-D
Podejrzewam,ze to zabki moj Mirus juz od 3msc ma takie napady,sa dni co non stop krzyczy a sa dni co lezy spokojnie,smieje sie i bryka...tymbardziej,ze piszesz,ze nie chce smoczka i jesc to jak najbardziej dokuczaja jej zabki...Kup sobie zel bobodent i do tego polecam czopki Viburcol sa one ziolowe i nie szkodza a naprawde przynosza ulge przy zabkowaniu mojemu Mirkowi pomaga..

uciekam dziewczyny spac caly dzien bylismy na dworku,bylo upalnie,teraz juz spi....
Dzis z kolezanka poszalalysmy i wypilysmy po 2piwka i jeszcze do tego drinka-humorek mialysmy niezly......
buziaki dobranoc

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 maja 2008, 21:32

Czesc

ale ze mnie ciotka zapomnialam o miesiecznicy mojej chrzesnicy wiec sto lat dla Amelci i Igorka :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

a my zamiast do Krakowa to do Wadowic pojechalismy Majeczka byla bardzo grzeczna i jak bylismy w srodku w kosciele to smiala sie do wycieczki dzieci a one do niej

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

15 maja 2008, 23:01

My dzisiaj późno do domku wróciliśmy i nie kąpaliśmy Uli. Testowałyśmy dzisiaj chustę, Ula była niej zadowolona, rozglądała się i gadała, a po chwili zasypiała :-), więc myślę, że to był dobry zakup :-) Wzbudzałyśmy ogólną sensację na ulicach, ludzie się za nami oglądali, jedna mama nas nawet zasypała pytaniami :-)

Tagar ja też myślę, że to mogą być ząbki, chyba, że boli ją brzuszek.
Zmykam kompu kompu i lulu
Dobrej nocki kochane...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”