i się choroba mała rozebrała i tą kupą z pampersa prześcieradło wysmarowała i szczebelki
a ja myslalam,ze tak sie bawia tylko starsze panie chore na Alzcheimera

No to niezle sprzatanie mialas,pewnie kazda z nas to czeka bo wczesniej czy pozniej kazde z naszych kwieniakow bedzie chcialo "dotknac"ten rodzaj rzeczywistosci
delicja, ciesze sie,ze spedziliscie milo dzionek i macie opalone cialka.No i prosze,Ola juz wie,ze ketchup to najlepszy przysmak dzieciakow.
syla75, ja tez myslalam,ze niespodzianka dla meza,ale jak dla Nicoli to jeszcze fajniej,bo dziecko potrafi sie cieszyc calym serduszkiem.
Agi-widac Mayeczka to dziewuszka z temperamenetem i wie czego chce.Moj Antos ciagle tylko raczkuje i nie ma zamiaru tego zmienic.Chyba jeszcze dlugo bede czekac na pierwszy kroczek.Jesli chodzi o ubrabka to do koscola poszedl tak jak maz chcial,ale swieczke na torcie dmuchal juz w tym stroju:
Caro-ja jakos nie mam przeczuc czy to bedzie braciszek czy siostrzyczka.Bedziemy niecierpliwie czekac na Usg jak juz bedzie tak daleko.Buziaczki dla Twojej dwojeczki.
[ Dodano: 2008-05-16, 01:29 ]
Rybciu-no to czekamy co to z Wami bedzie.Byloby fajnie kibicowac dwom kwietniowkom.Moj maz mi dzisiaj powiedzial,ze troche szkoda,ze konczy mi sie tzw Rodzicielski Pieniadz(dla kobiet niepracujacych przez pierwsze 12 miesiecy placone jest 300 Eur miesiecznie)wiec,trzeba sie postarac ,zeby znow zaczeli placic.Normalne w szkou bylam,nie wiem czy to zarcik,czy na serio juz chce drugiej dzidzi
A co do tych razów to my jak nie chcielismy to niebyło a jak zachcieliśy dzieciaka to raz i machneliśmy Syna
Mroweczka-no to gratulacje!u nas bylo do trzech razy sztuka

i az milo sie czyta jak Twoj Erys na dzentelmena wyrasta.
Kasik-moja synowa jest po prostu sliczniutka,piekne zdjecia i tez jestem w szoku,ze pozwala sobie nakladac kapelusiki bez wiazania,u Antosia ten numer nie przechodzi,on odwiazuje nawet te na wiazanie i woli miec gola glowe maly lobuz.
Trzymajcie kciuki,jutro wypuszczam sie autem do Centrm Handlowego.
Papatki!!!
I mam prosbe w zwiazku z ta teoria o tym,ze kobiety ,ktore w momencie poczecia byly na lekkostrawnej diecie prawdopodobnie poczely dziewczynke,a te z wysokokaloryczna chlopca.U mnie sie zgadza,bo ja od zawsze jem bardzo kaloryczne rzeczy,chcialabym wiedziec czy cos w tym jest to moze w koncu mnie to zmobilizuje do ograniczenia jedzenia
[ Dodano: 2008-05-16, 01:33 ]
No i pare zdjec w drugim stroju: