Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

15 maja 2008, 22:43

Witajcie wieczorowa pora :)
Co Was dzis tak malo??

Kocura gratuluje Zuzi nowego zebola :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

My dzis po zakpukach, chcialam jeszcze kupic cos dla Zosienki, Jasiowi jakies skarpeteczki i sobie stniczek do sukienki. Akurat trafilam na fajne promocje, bo tutaj 17 maja jest Swieto Narodowe i wczesniej zawsze robia jakies super promocje. Tak wiec wzbogacilam sie w dwa staniczki i majteczki bo byla promocja dowolne dwie rzeczy i trzacia gratis. Nawet moje mezulec kupil sobie jaies tam koszulki ( a wchodzac do sklepu twierdzil ze on dzis nic nie kupuje :-D ). Potem zakupki spozywcze, ale to juz robilam sama i braklo mi kasy :-D . Karta nie mozna bylo placic. Babka zgodzila sie zebym poszla wyplacic kasiorke do bankomatu, bo byl niedaleko, tak wiec zabralam zakupy, wsadzilam do autka, wyplacilam kasiorke i wrocilam zaplacic. zrobilo sie male zamieszanie, bo kasierka sie zakrecila i do zakupow jakiegos faceta doliczyla moje i potem bylo duzo odkrecania. K. spozniel sie przeze mnie na jakies spotkanko bo czekal w domku na auto hihihihi dobrze mu tak :) Jutro wielkie pranie i prasowanie przed wyjazdm wiec pewno wpade pozno, pozno.

Popijam amaretto z lodem i spritem, chce ktoras?? Pychotka :)

eSKa jutro robie Twoje nalesniki :)

[ Dodano: 2008-05-15, 22:45 ]
Dobra troszke popisałam teraz pod prysznic
Muzus namawia mnie na masazyk w jackuzzi, ale tak sie mi nie chce...

Wlasnie Mamo Zuzi basen zewnetrzny naprawiony, lezaki na tarasie rozlozone, tak wiec wpadaj :) Oczywiscie jak wroce z Polandu :)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2008, 09:40

Hej, wczoraj jakos weny mi braklo aby cos popisac.... Bylam na lunchyku u kolezanki, mniam mniam, tortillki byly a potem na spacerku i szybko dzien zlecial.
Co ja tu mialam pisac?
Gratulejszyn dla Zuzi za zebusia kolejnego :ico_brawa_01: super!
No i dla Kacperka za strzelanie z tatusiowej gumeczki od gatkow, ale sie z mezem smialismy z tego :ico_haha_01: No i oczywiscie jeszcze dla Kacperka za przespanie nocki :-) Kiciu ale musialas sie wyspac co? :-)

Dominisiu, popatrz jeszcze raz, bo ten smoczus co wybralas ma ksztalt taki jak NUK, tzn jest z jednej strony splaszczony. Wiem ze Jas ciagnie MAMy i one sa splaszczone z obu straon, jak aventy i obawiam sie ze moglby miec problem ze ssaniem innego rodzaju smoka. Tam nizej sa o podobnym ksztalcie w tych samych kolorach "symetriska", czyli z obu stron splaszczone, moze lepszy bylby taki?
No i strasznie mi przykro z powodu babci i dziadka, kurcze ale sie porobilo i to oboje rownoczesnie. Ale wiecie ze ja to sobie kiedys marze , ze jak bede juz baardzo stara i zmeczona zyciem to bardzo chcialabym umrzec w niedalekim odstepie od malzonka... To musi byc strazne stracic kogos z kim sie bylo przez cale zycie, wiec mysle ze taka jakby "jednoczesna " smierc jest pewnym szczesciem od Boga, co? Ale sie w temacik wkrecilam, sorki ;-)
Oczywiscie , bron boze , nie oznacza to , ze zycze babci i dziadkowi Dominisi aby juz umarli, o nie nie :ico_nienie: Mam nadzieje ze wyzdrowieja i wszytko bedzie dobrze.

Eska, i jak z kupkami Olusia? Juz lepiej? no bo to raczej na pewno nie grypa zoladkowa, jej to nie da rady pomylis z czyms innym....

Aaaaa, jakuzzi na tarasie Dominiczko to kusi, obgadamy sprawke jak wrocicie do domku :ico_haha_01: No i pogadauchy z Toba jeszcze bardziej kuszace :-)

Kicia, L. juz w drodze? Jak samopoczucie?
Gosiu dziewczyny pisały że nie widzą cie w ciemnym kolorku a ja wręcz przeciwnie , mogłaby z tego wyjśc całkiem ciekawa Gosia.
hihi, szatynka sie odezwala :-D ale masz racje , czasem fajnie jest poeksperymentowac. Ja po rozstaniu z bylym skrocilam wloski tak do ramion i zrobilam balejazyk z dwoch kolorkow, i generalnie cos zmienilam ale na radyklana zmiane koloru to sie wtedy nie zecydowalam. Bo jakby cos nie wyszlo to bym sie juz calkowicie zalamala ;-)
Muzus namawia mnie na masazyk w jackuzzi, ale tak sie mi nie chce...
oj kobieto , ale ci zazdroszcze :-)

A propos tematu... hmmm.. ne wiem czy mi wypada Was pytac, ale w sumie to my juz o wszytkim chyba tu gadalysmy wiec zaryzykuje, a co tam ;-) Jesli mozecie napiszcie jak czesto mniej -wiecej kochacie sie z mezulcami? Bo mnie to troche nurtuje czy nie wypadamy ponizej przecietnej... Oczywiscie jak was to krepuje to nie piszcie. :-)

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 maja 2008, 13:00

Witam laseczki. na początku gratulacje za dzielną parkę dla Zuzi i Kacpra, zembole wychodzą, a to oznacza że nasze dzieci rosną i rozwijają się.
Gosiu dziewczyny pisały że nie widzą cie w ciemnym kolorku a ja wręcz przeciwnie , mogłaby z tego wyjśc całkiem ciekawa Gosia.
noi teraz nie wiem. Chcę coś zmienić, napewno ścinać nie chcę, bo taka długość jest super. Włosy to mój atut (jeden z wielu:)))) hehe), a jak zetnę to już nie zapuszczę. Ale na kolor od zawsze miałam chętkę. Tylko nie wiem jaki, jeśli nie ciemny to jaki? może coś doradzicie:)?
chyba źle go potem zakleiłam bo godzine póxniej jak wstaliśmy do pracy to Olek juz był cały zsikany łącnie z poduszką , kołdrą i materacem, nie wspomne o piżamce.
No chłopcy są dobrzy w tej dziedzinie, Lena chyba raz przemokła, ale raczej jej się to nie zdarza. Jaj jej zdejmuje pampersa, bryka chwilkę taka golutka, lubi takie wietrzenie i nigdy nie zlała się na materac. Sika tylko do pampersów:) dobrze wychowana :-D
zrobilo sie male zamieszanie, bo kasierka sie zakrecila i do zakupow jakiegos faceta doliczyla moje i potem bylo duzo odkrecania.
w polsce to już by ludzie narzekali, mówili głośno pod nosem. Szczerze mówiąc zawód kasierki jest bardzo niewdzięczny i odpowiedzialny. Ja byłam kilka razy świadkiem różnych nieporozumień w kasie i zawsze się to odbijało na kasierce. No ale nie myśl Dominiko że mam jakieś złe zdanie o tym co się stało. :ico_nienie: :ico_nienie: Nie nie, ja sama kiedyś zapomniałam pieniądzy i zrobiłam zakupy i poźniej sięgam do portwela a portwela nie ma. Przypomniałam sobie że w domu został i musiałam zwracać wszystkie zakupy.
Popijam amaretto z lodem i spritem, chce ktoras??
pewnie:) ja amaretto pijam tylko z kawą, nie piłam jeszcze takiej mieszanki, w jakich porcjach to robisz?
Wlasnie Mamo Zuzi basen zewnetrzny naprawiony, lezaki na tarasie rozlozone,
kurde Dominika to ty masz jakąś willę??? Basen, jackuzzi, taras. No no prosimy o fotki:) skoro nie możemy tam być to przynajmniej pooglądamy:)
jak czesto mniej -wiecej kochacie sie z mezulcami? Bo mnie to troche nurtuje czy nie wypadamy ponizej przecietnej...
więc ja odpowiadam że ja napewno spadłam poniżej przeciętnej, a nawet powiem więcej poniżej zera:( no ale wiem że to pytanie nie było do mnie, więc moja odpowiedź się nie liczy.
A oto moje zdjęcie z lenką, popatrzcie i zaproponujcie mi jakiś kolorek:)
Obrazek

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2008, 14:21

HEJ DZIEWCZYNKI
NAPISALAM DO WAS DLUGASNEGO POSTA I MI GO WCIELO :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
a specjalnie Szymcia uspilam zeby do was skrobnac
ehh juz sie nie wkurzam

wybaczcie ze nie napisze do kazdej z osobna, ale nie dam rady teraz
Szymon rozrabia i musze go miec na oku
M poszedl dzis pierwszy dzien do pracy, rano zadzwonili z agencji i nawet po niego przyjechali bo nie wiedzielismy gdzie to jest
a ja ide w weekend do pracy na nocki od 22-10
mam nadzieje ze dam rade
trzymajcie kciuki :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-05-16, 14:24 ]
gosiaperelka, ja mysle ze w jakims swietlistym jasnym brazie byloby Ci super :-)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2008, 15:17

no ale wiem że to pytanie nie było do mnie, więc moja odpowiedź się nie liczy.
gosienka, sorki jesli ci to pytanie sprawilo przykrosc, to nie bylo moim zamiarem. A pytanie jak najbardziej rowniez do Ciebie, bo przeciez bylas "w temacie" kiedys i jak to wtedy bylo?

A Dominisia, to nazwala ten basen wlasnie jakuzzi , bo ono jest na zewnatrz, wbudowane w tarasie, swietna sprawa... :-)

Eve, no suuper ze tak szybciutko wam sie powiodlo z praca, po prostu szok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: glowa do gory na pewno wszystko bedzie dobrze :-)

Gosia, ja Cie widze w balejazu czekolada, bez i jasny blond, tj z 3 kolorkow i tej czekolady najmniej, wiecej bezu i troche jasnego blondu :-D A teraz masz swoje naturalne? Bo jesli tak, o raczej nie farbuj calosci, bo szkoda Twojego naturalnego kolorku, bo po farbowaniu calosci juz taki jak teraz nigdy nie bedzie. :-)
A Lenka to widze strojnisia rosnie :-D

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

16 maja 2008, 15:18

dziewczyny poratujcie mnie bo tu tak pisza sms ze ja musze sie domylac
co oznacza:

starting 2nite and 2moro

????

[ Dodano: 2008-05-16, 15:05 ]
i jeszcze to:

ask supervisor bout work sat nite

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2008, 17:07

starting 2nite and 2moro
wg mnie " rozpoczyna sie (ew. poczatek) dzis wieczorem i jutro"
ask supervisor bout work sat nite
"zapytaj superwizora (jakiegos koordynatora waszego, moze tego od pracy) o prace w sobote w nocy".

Chyba, eh, wychodzi ten nasz angielski ;-)

Awatar użytkownika
gosiaperelka
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 maja 2008, 18:53

gosiaperelka, ja mysle ze w jakims swietlistym jasnym brazie byloby Ci super
też rozmyślałam o jasnym brązie. Teraz mam baleyage czekoladowy z blondem, a swoje naturalne mam ciemny blond, ale przez te pasemka mi się trochę zmienił kolor.
gosienka, sorki jesli ci to pytanie sprawilo przykrosc, to nie bylo moim zamiarem
mamozuzi nie sprawiło mi to przykrości, więc się nie martw.
Chyba, eh, wychodzi ten nasz angielski
no super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sama lepiej bym tego nie przetłumaczyła. Ale rzeczywiście trzeba znać ang aby to rozszyfrować. Poczekaj eve jeszcze trochę a sama będziesz takimi skrótami operować:)
Idę bo pora kompieli się zbliża

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 maja 2008, 12:10

Widze ze caly tik-tak byl przyblokowany od wczoraj. Coz, pocieszajace to troche ;-)

Gosia, no to walnelam z tymi pasemkami, bo wlasnie takie masz.. no niezla zmiane bym ci zafundowala :-D ;-)

U nas ok, pogoda nawet taka sobie, chyba sie gdzies wybierzemy... Ale mi sie nie chce... W ogole to dzisiaj malo mi sie chce :-D

Nell faszeruje sliwkami w sloiczku zeby kupe zrobila... ma problem bo zmieniami jej mleko, mamy z 6 opakowan polskiego Nan2R i chcemy je wykorzystac a do tej pory byla na szwedzkim nanie 2 . No i nam sie dziewczynka przytkala. Moze ja ruszy po tym :-)

eSKa
4000 - letni staruszek

17 maja 2008, 13:12

witam, klawiatura strajkuje z literkami :ico_zly: :ico_zly:
Widze ze caly tik-tak byl przyblokowany od wczoraj. Coz, pocieszajace to troche
caly wieczor pro*owalam tu wejsc i *ic :ico_zly: :ico_zly:

Teraz mam tylko chwile Olo spi a ja musze miesko do grilowa*ia przygotowac

Eve faj*ie ze macie prace, szy*ciutko to poszlo, mam *adzieje ze dasz rade z tymi *ockami.

Mamo Zuzi od*os*ie twojego pyta*ka to u *as jest roz*ie, czasem przez tydzie* *ic a czasem ze 4 razy :ico_wstydzioch: ale sred*io wychodzi moze 2 razy w tygod*iu , *ie wiem jak to wypada wsrod i**ych :ico_oczko: . Ciekawa jestem wiec dziewczy*y piszcie :ico_haha_02:

Gosia Le*ka rzeczywiscie stroj*isia :-D faj*a foteczka :ico_brawa_01:
Ja dalej o*stawiam kolor *a jakis *razik, *a przyklad orzech,

Loj loj mezu wola o miesko :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-05-17, 13:13 ]
mam *adzieje ze jakos sie rozczytacie :ico_haha_02:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”