Kochane wiem ze niewiele jest osób z lubelskiego ale jednak bardzo bym prosiła Was o to byscie napisały jeśli wiecie gdzie,jaki dobry lekarz przyjmuje np.w Lublinie ewentualnie Zamościu bardzo mi na tym zależy
Z góry dziekuję za pomoc
Pozdrawiam
MONIKA ja bardzo polecam moja doktor która mi prowadzila ciąże Hanna Caban przyjmuje w szpitalu na Lubartowskiej i w przychodni na Ul.Hipotecznej jeśli byschciała to napiszę ci godziny przyjęc (oczywiście to w Lublinie )
czarnulka lbn,
Kochana to jeśli możesz to wyślij mi na PW godziny przyjec i moze masz nr.tel.by mozna wcześniej sie umówić zarejestrowac,czy zapisac z góry dziękuję
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
MONIKA dla mnie najlepszą doktorką na świecie jest dr Beata Gulanowska-Gędek, pracuje na al.Kraśnickich w szpitalu(oczywiście w Lublinie), ale też przyjmuje prywatnie, prowadzi mi już drugą ciążę i mam do niej całkowite zaufanie, zresztą większość moich znajomych do niej chodzi regularnie
moge ci dac nr tel do niego ale napisz do mnie na gg ok? 1363744.... jest dobry lekarz ale neistety u mnie wykryl ciaze zagrożona:( mam nadzieje jednak ze wszytsko bedzie ok