Motylku!!!! W końcu!!!! tak bardzo się ciesze i gratuluje Wiercipiętka!!
Ja własnie się umówiłam na wizyte tzn. na takie genetyczne USG 27 maja o 22.45 mam wizyte, to był jedyny wolny termin, ale co tam, będe mieć pewność, bo sprzęt i fachowcy z najwyzszej półki, oczywiście nie mam nic do mojej ginki, kochana jest, ale jednak wole mieć pewność, po za tym będę mieć nagranie na płycie DVD więc jak tylko opanuje jak publikuje się filmy w necie, to zobaczycie nasze Maleństwo:):) Wiecie co już się doczekać nie moge, tym bardziej że wiem, że jest dobrze a to tylko dla mojego spokoju...
Po za tym ma potworne mdłości o każdej porze dnia.. całe szczęście w nocy mam spokój, ale za to mam potworną zgage.. powiem Wam, że z utęsknieniem czekam na 2 trymestr, bo może miną..
Po za tym zauważyłam, że nie mieszcze się już w żadne ubrania z przed ciąży.. pomijając jakieś luźne tuniki, to zupełnie nic Nawet w biustonosz się nie mieszcze.. Tyje i nic nie moge na to poradzić, z jednej strony bardzo się ciesze, bo Maluszek rośnie, a z drugiej jak patrze na siebie to płakać mi się chce z żalu i rozpaczy..
U mnie też cały weekend forum nie działało.. a szkoda..
Aaaaaaaaaaa byliśmy na komunii i Paula dostała od nas MP3 i chyba była najbardziej zadowolona z tego prezentu