I ja sie doczłapałam
Zbora trzymaj się kochana. Jestem z Tobą. Zobaczysz że będzie dobrze. Zawsze po chwilach zwątpienia przychodzą dobre chwile.
A co do Twojej propozycji to ja jestem za bo bardzo chciałabym się spotkać. Jeśli miałybyśmy się spotkać we 3 to zapraszamy nad morze i nocleg gwarantuje.
Jagodka śliczna jak zawsze i super że teraz tak dobrze się czujesz
doris, czekamy na torta :) No i co Ty na propozycję zbory?
Lady mam nadzieję że u Ciebie już lepiej. Trzymam kciuki.
Miało być na początku, ale będzie teraz. Dla naszych dwóch
King z okazji urodzin spóźnione życzenia dla Was.
Urodzinki - dzień radosny, Pełen kwiatów, zapach wiosny, Wszyscy złożyć chcą życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia. Niech Ci słońce zawsze świeci I niech czas radośnie leci! Niech odejdą smutki, złości I powróci czas radości! Te życzenia, choć z daleka, Płyną jak wzburzona rzeka I choć skromnie ułożone, Są dla Ciebie przeznaczone
Oraz dla
Miluni
Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę
i zamiauczał pięknie miauuu....
bo już jeden roczek miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia...
A u nas nie narzekam. Oczywiście kłótni z M. nie da się uniknąć i wiem że on wykorzystuje to że mi złość mija po 2 dniach
Mój Skarbek coraz pewniej chodzi... ale za rączkę i ciągle musi się czegoś trzymać. Sam się boi. Stać już też się uczy powoli. Niestety zębów jeszcze nie widać chociaż pod łyżeczką słychać tylko wyjść nie chcą więc moje dzieciątko będzie chyba pierwszym które na roczek nie będzie miało zęba. Ale nawet sie tym bardzo nie przejmuję.
Mnie w piątek i sobotę czekają imprezy z okazji 18, a w niedzielę wyprawiamy roczek. Więc będziemy balować 4 dni bo w poniedziałek dzień matki hihi
Oki idę popracować. Zajrzę później. Mam nadzieję że będzie co poczytać.