Witam!
Antos czasem też meczy się z kupką, straszny widok , wspólczuje meggi.
Mój synek codziennie ładnie śpi w nocy, ,mamy 3 pobudki, sam ładnie póżniej zasypia, jestem bardzo zadowolona z nocek.
Ja Ewę też musiałam pieluchować-nie lubiłam tego robić i nie zawsze robiłam, oszukując tym samym naszego ortopedę. No ale wszystko ok jest z Ewy bioderkami. U Kingi na szczęście nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości i nie muszę wkładać jej tej okropnej grubej pieluchy.Muszę go pieluchować bo coś tam może być nie tak z bioderkami, pójdziemy na prześwietlenie sprawdzić to.
No ja mam tak samo z Kinga. Tylko, że do tego dochodzą jeszcze dwie pobudki Ewy - czyli w sumie 5 :-( Nie wiem dlaczego ten mój smerf jeszcze się budzi w nocy. Spał już ładnie kilka nocy bez budzenia, a teraz znowu zaczął. Raz się budzi (ok. 24:00), przychodzi do nas do sypialni, trzeba ją odprowadzić do jej pokoju i ładnie zasypia. A drugi raz, tak ok. 3:00 to jeszcze woła mleko. Wypije całą butlę i śpi do 6:00. Tak już bym chciała, żeby przynajmniej ona się już nie budziła. Od 12.01.2007 roku przespałam całą tylko jedną noc. Było to wtedy, kiedy byliśmy u znajomych na noc, a Ewę zawieźliśmy do dziadków. Poza tą jedną nocą ciągłe przerwy w spaniu :-( Ciekawe kiedy to się skończy???Mój synek codziennie ładnie śpi w nocy, ,mamy 3 pobudki, sam ładnie póżniej zasypia, jestem bardzo zadowolona z nocek.
masz rację taka mała miniaturka taty. A główke ładnie i długo trzyma, i sam przekręca sie na plecki.Antoś to naprawdę identyczny jak tata
jajku jak Ci dobrze!!!Tosia budzi się raz, no czasem dwa razy w nocy -
mój taki sam aż sama jestem zdiwiona,ze tak pieknie się wciągnąl tylko kreska jeszcze taka ciemna i wyrażnarzuszek juz nie ten sam, trochę badziej miękki i wiszący.
z takiego maleństwa brawo5060 i mierzy 58cm
Tak szybko?? Ale dla Antosiai sam przekręca sie na plecki.
U mnie sa małe kolki ale staram sie nie jeść wszystkiego. Jem bardzo duzo rozmaitości ale nie mam odwagi zjeść na przykład rzodkiewki czy kapusty. Wiem tylko że mój maluszek dostaje kolke jak zjem cebule więc jej nawet nie ruszam bo ostatnio mięliśmy sensacje. A nie wiedziałam że cebula jest wzdymająca Teraz wiemJa nadal ścisłą djetkę trzymam bo boję się cokolwiek zjeść zeby tych kolek nie było.
Śliczny garniturek. Mały bedzie wyglądał w nim uroczo1 czerwca będziemy chrzcic małego, zamówiliśmy mu taki garnitur (będzie miał go jeszcze na wesela, na które idziemy)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości