barbapuppa
Trzy tysiące lat minęło...

20 maja 2008, 18:02

super filmiki abegano widać, że dobrze szkolisz Natalkę, bo już pięknie mamusi pomaga w sprzątaniu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

20 maja 2008, 18:04

abegano, ślicznie chodzi Natalka :ico_brawa_01:
a moja Zosia od niedawna dopiero raczkuje i wstaje przy meblach :-D

aha widze ze macie takie same panele na podłodze i puzzle z owocami :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-05-20, 18:05 ]
a my kupilosmy taka hustawke
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=360707116
i wlasnie teraz przyszla naprawde polecam
potem wkleje fotki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
abegano
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

20 maja 2008, 18:23

sosim, fajna huśtawka! My mamy stojącą NAtala lubi w niej siedzieć i być bujana ale czasem zamiast siedzieć spokojnie przekłada rączki i próbuje dotknąć stelaża i boje się że sobie coś zrobi.....

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 maja 2008, 19:21

czesc dziewczyny
wreszcie mam chwile zeby do was zagladnac ufff

na wstepie stawiam zalegle torciki :ico_tort:
gratulacje postepow malusinskich.. hihi
widze tez fajne foteczki i super zakupki!!
przepraszam ze kazdej nie odpisze ale szybko czytalam :ico_wstydzioch:

ostatnio co doczytalam.. hmm
ula nie rozumiem rodzicow ktorzy wtracaja sie do nazych p;lanow.. masz racje... rob swoje bo wy wiecie najlepiej co dobre dla was...
i moze i lepiej ze bedziecie sie rozgladac za swoim.. nie ma to jak u siebie!!
a chatka z bali i mnie sie marzy kiedys hehe
ale bardziej turystycznie... bo ja miastowa jestem a tutaj takie piekne domy nie pasuja hih

a u nas??? nie pamietam nawet kiedy pisalam po raz osttani.. hmmm hihi
ale napewno cos sie dzialo skoro mnie nie bylo nie?
odwiedzalismy znajomych. pojechalismy na 2 dni do przyjaciol z dwojka dzieciakow hehe 2 i 3 latka. boze jak pieknie zajmowali sie leonkiem. probowali go nosic. calowac... tak slodko to wygladalo
a najlepiej kiedy cala trojka raczkowala rowno z leosiem hehe widok rozkoszny!!!
leos przezyl tam swoj pierwszy raz w piaskownicy hehe oczywiscie musial troszke sprobowac piachu ale nie za duzo hihi podobalo mu sie!!!
na dzien dziecka musimy mu taka sprawic w ogrodzie!!!
oczywiscie grillek byl i drineczki pyszne z nasza receptura ze swiezym ogorkiem... polecam !!!

w weekend tez grillowalismy a nawet dwa razy w ciagu dnia,. najpierw u tesciow na dzialce, a pozniej poszlismy do znajomych. moja mama odebrala lelka a my zostalismy oczywiscie hihi
w niedziele komunia byla nuuuudna. gdyby nie leon to chyba zasnelabym na trawie hihi
a on raczkowal po calym ogrodzie... jak wiesniak maly
sciagnelam mu buty, bo nie ma jeszcze takich do chodzenia wiec wole jak chodzi na boso hehe a ten swir wlazil wszedzie i zasuwal jak rakieta hihi
nauczyl sie wreszcie chodzic za rece i jak pruje do przodu :ico_szoking:
normalnie szok hihi
za jedna reke jeszcze nie pojdzie...
gada jak najety... hihi
nikogo sie nie boi :ico_szoking:
gorne zebole nie chca sie przebic, ale dziasla opuchniete ... jedna dwojka sie przebila a druga stoi w miejscu i drazni lelka
obiadki mu ostatnio nie smakuja wiec karmienie go to wielka przeprawa
leon upackany. dziadkowie tez i jeszcze podloga do zmywania
nie ma to jak krzeselko do karmienia... :ico_olaboga:
cwaniak maly z naszych talerzy zje wszystko duza dorosla lyzke a na widok swojego jedzenia zaciska usta i odpycha reka
wiec bierzemy go na sposob i jego obiad podaje w doroslej misce wielka lyzka. i tak na zmiane z moim i wsuwa wszystko hehe

juz zapomnialam o karmieniu piersia.. super, ze tak mi to sprawnie i szybko poszlo
jestem pelna podziwu dla mego syna
w nocy ladnie zjada butle i spi. rano od 6 do 7 ma przerwe po czym wlazi do mnie do lozka i spimy do 9,

wstyd sie przyznac ale jak adam byl to rano nie mialam sil sie ruszyc do lelka.. spalam nawet do 12.30 . a do 11 conajmniej... podejrzewalam ze to z powodu lekow na alergie ktore zaczelam zazywac po tym jak nos mi rozsadzalo i oczy mialam ochote wydrapac. teraz jest juz ok.. ale te ranki mnie wykanczaly kiedy nie mialam sil zwlec sie z zlozka hihi

adam martwil sie o lelka .. bo rano zwykle jestem z nim sama
ale dzis o dziwo nie mialam problemu
wiec moze to jednak lenistwo mnie ogarnelo :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

adam odlecial wczoraj wieczorem... bezsensu
tydzien jakos wytrzymam ale tylko dlatego ze jakos go rozplanowalam
inaczej bym tutaj umarla bez niego :ico_placzek:
cale szczescie ze na weekend sisterka przyjedzie ufff
bedzie wesolo hihi

dzis klade lelka spac i ide z kumpela na piwko
trzeba korzystac poki sa dziadkowie nie?

a tak poza tym to nic wielkiego sie nie dzieje...
zdjecia mam na fotosiku to zaraz moze cos zalacze

a tymczasem trzymajcie sie cieplo
u nas dzis ochlodzenie a takie piekne lato mielismy

aaaa naogladalam sie w polsce naubieranych po szyje dzieciaczkow i tak mi ich zal bylo. slonce swieci my w krotkich rekawakach a nawet i bez a niektore maluchy w bluzach badz kurtkach i czapkach na uszy.... masakra!!!! :ico_szoking: :ico_olaboga:

buziaki papa

p/s teraz bede czesciej bo ten tydzien ma byc spokojniejszy hehe
no i bez adama :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_brawa_01:

grillowanie na dzialce moich rodzicow,
Obrazek

lelek w chmurach
Obrazek

u znajomych z malenka Ola
Obrazek
Obrazek

taki kojec adas mu zbudowal bo na tego swira innego sposobu nie ma hehe
Obrazek

pasuje mi ??
Obrazek

[ Dodano: 2008-05-20, 18:31 ]
odwiedziny u znajomych

pierwszy raz lelka w piaskownicy
Obrazek

lubie swiat do gory nogami
Obrazek

leon zasuwa z moja przyjaciolka
Obrazek

z dwu letnia amelka
Obrazek

tatus tez sie bawi:))
Obrazek

z mamcia
Obrazek

fajna mam gromadke
Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-05-20, 18:43 ]
u tesciow na dzialce
z dziadkiem i tatkiem
Obrazek

z moja mama
Obrazek

na komuni adama chrzesniaka
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

rozpedzony lelek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 21 maja 2008, 10:15 przez madziorka hihi, łącznie zmieniany 1 raz.

barbapuppa

20 maja 2008, 20:25

sosim fajna huśtawka, tylko u mnie niestety nie ma drzew do zawieszenia, więc ja muszę coś kompleksowego
już się dowiedziałam, że po 1 czerwca będzie ta którą chcę kupić (ja już rozwojowo, coby mi się dwójka nie biła w ogrodzie, ale i tak trzeba będzie dokupić dla Tadzia jakieś siedzisko, bo to będzie na później)
http://www.injusa.com/cgi-bin/catalogo3 ... injugarden
a tutaj pierwsze raczki Tadzika, jeszcze nieudolne, bo teraz to super zasuwa i zupełnie normalnie, a nie tak śmiesznie :ico_haha_01:
http://pl.youtube.com/view_play_list?p=D4176AED650262FA
madziorka zdjęcia jak zwykle superowe i jak zwykle mnóstwo się dzieje u ciebie, no ale trzeba wykorzystać czas z rodzinką
oj wesoło masz z Leosiem, to już prawdziwy cwaniaczek i w kaszę dmuchać sobie nie pozwoli
Ostatnio zmieniony 20 maja 2008, 20:26 przez barbapuppa, łącznie zmieniany 1 raz.

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 maja 2008, 20:26

Wielkie brawa za postepy dla dzieciaczkow :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Violu, mala grzecznie ci te buty oglada, moja jak sie dorwie to je zjada i juz byly nawet dziurki wygryzione, takie ma ostre kielki :-D wiec zastawiam teraz, bo :ico_nienie:
Madziu, u mnie twoje zdjecia nie otwieraja sie! :ico_szoking:
Ula nie mùartw sie, pewno mamie przejdzie, przemysli i bedzie ok! A swoj domek, to tez super pomysl! :ico_brawa_01: Moj tesc, to sie na nas obrazil jak zaszlam w ciaze z ta corcia co ma 8lat! bo podobno nie zapytalismy sie czy mozemy!!! Maz po takiej glupiej dyskusji wyprosil go!!! i on sie obrazil!!! przez pare lat praktycznie nie widywalismy sie, a tym razem jak sie mala urodzila, to na nowo gadu gadu i nawet tu przyjechali (po raz pierwszy od 7lat!!!) coz... :ico_puknij:

barbapuppa

20 maja 2008, 20:31

anulaf no właśnie tak to bywa z rodziną...
a mój Tadzik też uwielbia wszelkie buty, kapcie, szczególnie Wiki pantofelki, normalnie wtedy jak torpeda zasuwa i oczywiście im brudniejsze tym lepiej i wszystko do buzi, a micha to mu się śmieje, jak mówimy że nie wolno

[ Dodano: 2008-05-20, 20:38 ]
nie wiem czy wam to wklejałam, ale jest super http://pl.youtube.com/watch?v=WWz5aqx1M ... re=related

Awatar użytkownika
Viola

20 maja 2008, 21:04

Basiu nie otwiera mi sie filmik... :ico_placzek:

fajna ta hustaweczka :ico_haha_02:

UleNko nie przejmujcie się....moze zmienią zdanie...
no i trzymam kciuki za......poczęcie :ico_haha_02:

[ Dodano: 2008-05-20, 21:06 ]
dla Natalki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Madziorka suuuuuuper!!!!!

Justynko
śliczne zdjęcia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Veronisia jaka cudna panieneczka!!!

joanna1111

20 maja 2008, 21:45

Basiu nie moge otworzyc filmiku :ico_placzek:
Violu widac ze Milence buciki przypasowaly :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Madziorka zdiecia super :ico_brawa_01:
Agnieszka fajnie Natalka juz posowa i jak fajnie sie smieje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sosim zakup fajny czekamy na fotki.Dzieki za rade.Musimy w takim razie objechac Wroclaw.No my przez Wroclaw bysmy przejezdzali okolo 5 rano w piatek.Wiec spotkanie chyba sobie podarujemy :ico_oczko:
Ula glowa do gory moze cos sie jeszcze mamie pozmienia :ico_oczko: A z tym maskowaniem to racja :ico_oczko:
Dobra lece pod prysznic i spanko

[ Dodano: 2008-05-20, 21:46 ]
Justynko cudnie wyrosla juz Veronisia a ile ona ma wloskow to moja w porownaniu lysa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

barbapuppa

20 maja 2008, 22:24

nie wyświetla się? to co ja mam zrobić?
jak teraz nie będzie działać, to poproszę help
http://pl.youtube.com/watch?v=NSs72Leps ... 4B&index=0

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”