pada i zimno,nawet 10 st nie ma
w domu też zimno bo przecież nie grzeja już
nienawidzę takiej pogody
choc z drugiej strony i tak musimy siedzieć w domu chorzy,to przynajmniej nam nie żal,że świeci słońce
u nas też dziś pokropiło ale bylismy w tym czasie u kuzyneczki Matiego na roczku pod daszkiem także nie zmokliśmy:) jutro jakiś baran wymyślił nam zjazd także jade do szkoły i wrócę dopiero w sobotę jak Mati będzie już spał...
matikasia nasze maluchy identycznie liczą mój też te trzy mówi zdrobniale zna już trzy kolorki nieraz sie myli ale jest ok.ma na to jeszcze sporo czasu
u nas dziś miało być ładnie a zimnica straszna jest
Cześć moje kochane mamusie i dzieciaczki Ojej długo mnie tu nie było i widze ,że się troszkę pozmieniało. Kasiekk ,u mnie też pogoda do bani ,więc możemy dołować się razem I zdrówka życzę Matikasia ,super ,że znalazłaś pracę I gratki za nowe osiągnięcia Matiego Bozenka ,ale Ci chłopcy rosną Agnes ,miło się Ciebie ponownie czyta-fajny avatarek
Witam nową mamę ,moż napisz coś o sobie więcej
Troszkę zdjęc Wam pokażę
moje dzieci
moja rodzinka
my na pikniku
ja i Bartosz
Bartosz zły
witam i ja po długiej przerwie
kolejny długi moajowy weekend, który spędzam w domu z powodu brzydkiej pogody i... zasmarkanych dzieci - a miałam taaakieeee plany
Oto kilka najświeższych zdjęć moich dzieciaków i nas samych, w niedzielę 18.05 byliśmy na komunii u mojego chrześniaka stąd te strojne ubrania i piękne fryzury
Pozdrawiam gorąco