domek, kurcze sie niezle wkurzylam, i to tak kiepsko podlamalam, ten domek co chcielismy kupic to juz zostal sprzedany, dupki sprzedaly a jeszcze tydzien temu tam bylismy z budowlanciem i mierzylismy i remont planowalismy, glupi bylismy ze zadnej umowy zobowiazujacej nie podpisalismy bo kurcze goscie nam nic nie powiedzieli tylko jeden mail wyslali a nie zadzwonili, nie wzieli nas serio bo tacy mlodzi jestesmy i sprzedali wrrrrr

ale co zrobic, wczoraj sprawdzilismy maila i kobieta pisala 6 dni temu o tym ze ktos dal cene na dom ale laskawie nie zadzwonila, a kto tam sprawdza maila codziennie swojego prywatnego, jak nieoczekuje zadnych listow hmmm po to miala nasz telefon i moj i A. i domowy, to juz nie bylo mozliwosci ze sie dodzwonic nie mogla, a glupia byla bo stracila klienta. ...

Ale za to znalezlismy inny domek co jedziemy zobaczyc w sobote i taki sam i w dodatku w tym samym miescie na tej samej ulicy hihihi i troche w lepszym stanie, ale i tak dach pewnie bysmy chcieli zmienic no i podlogi, bo kurcze sa panele a my tego tak niecierpimy, chcemy drewniana podloge lub cos podobnego, no i lazienka tez to samo z kuchnia chcemy nowa. Zaraz wkleje wam lineczka.
http://www.nybolig.dk/maegler/index.jsp ... boligsiden jedna rzecz to sie zastanawiamy jak to zrobimy z cegla, bo w sumie lubimy lepiej ta widoczna cegle, moze trzeba bedzie jakos podreperowac lub wyczyscic czy cos, niewiemy, no i wogole duzy ogrod (1616 m2 ), tak jak i w tym pierwszym domu co chcielismy konczy sie nad stawem wiec fajosko

zobaczymy co z tego wyjdzie, wiem tylko ze wszystko bedzie szlo super predko bo czasu niestety nie mamy.
Wogole kobietki powiem wam cos wstydliwego

budze sie dzis w nocy bo moj A. mnie popycha reka, on ma zamkniete oczy i steka, patrze a on sobie dobrze...ten teges robi...

w lozku, kolo mnie spiacej

se pomyslalam i go budze a ten sie odwraca i spi jakby nigdy nic to go budze i mu mowie co robil a on w szoku i twierdzi ze tylko sie drapal

Taki zaspany byl, potem rano sie pyta czy co to bylo czy to sen mial czy co ze go w nocy budzilam, wiem ze facet lunatykowal bo ma to do siebie ze jak sie go obudzi spiacego to sie rzuci na czlowieka i od razu milosci chce hihihi a potem niczego nie pamieta, dotad nie znalazlam na to lekarstwa, zawsze go wtedy leje po lbie zeby sie odczepil, i tak potem nic nie pamieta wiec nie ma mi za zle, ale kurcze to zeby sobie spiacemu dobrze robic i tak jeczec to jeszcze nie widzialam......
[ Dodano: 2008-05-22, 10:38 ]
MONIKAB fr, juz fotki znalazlam na innym wateczku i powtarzam - Alusia jest po prostu przesliczna, takie ma slodkie zamkniete oczka

malutki spioszek kochany

Gratuluje jeszcze raz, niech wam rosnie zdrowo a mlody braciszek pomaga
Aga_fr, przesliczne fotencje

ale sobie urzadzacie fajoskie wycieczki

a jazda skuterem Cie wciagnela, nie boisz sie jazdy???? hihihi ja bym pewnie w portki robila
Natashka, hihih rozumiem teraz synek juz w centrum nie jest hihihih ale co tam, musi sie pogodzic z drugim mezczyzna

Ciesze sie ze ejstescie szczesliwi cala rodzinka, trzymam kciuki zeby wam sie tylko poszczescialo

Sliczne foteczki wogole,a co to za dzieci z podstawowki??