Maggie pisze:no no to super, dobra wiadomość...a gdzie Emil jedzie?
Emil jedzie na szkolenie do Niemiec jutro na tydzień
Paulina82 pisze:Magda Sz., no tak ale Dwaidek ma już rok i dziesięć miesięcy a moja oli dopiero 4 miesiące i rok to chyba jednak dużo
Agnes pisze:czy wy kapiecie dzieciaczki codziennie czy tylko myjecie lub prysznic???
Agnes pisze:dzis była wyprzedaz i kupiłam Adrianowi sweter za 5 zł i spodnie sztruksowe za 17 zł udało mi sie
Magda Sz. pisze:mialas farta naprawde tanio
Dora1 pisze:Byłam dzisiaj w przedszkolu koło mojego bloku spytac sie jak jest z zapisami dzieci do przedszkola ,a mi dyrektorka mówi ,ze nie ma problemu-przynajmniej tak jest u niej -i mam przyjść za rok styczeń -marzec-żeby zapisac Bartoszka do 4-latków Ale się cieszę To mnie tutaj w Stalowej dziewczyny postraszyły
Agnes pisze:dokładnie mój od samego początku byl kąpany codziennie i tak mu zostało że chyba bez kapieli ani rusz spać
za słówkaMaggie pisze:No i chwalę się, nowe słowka mojego synusia: mapa, gulek (ogórek), moja mama (nie pamiętam czy juz się chwaliłam ) agaga (Agata)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości