zrezygnowalam z tej wizyty, bo mysle ze juz bedzie ok
M poszedl do pracy, przyslali smsa z agencji ze go potrzebuja a wczoraj jak pytal konczac prace to mowili ze nie potrzebuja
no niezly balagan tam maja, dobrze ze twoj M. szybki facet jest
zreszta moj sporo kosztowal a tez wad ma sporo i napewno juz bym takiego nie kupila
a taka bylam na niego napalona no to go mam
oj czytalam tez o Mutsy, no i faktycznie tez wymieniali duzo wad. Jako ten najmniej wadliwy wymieniano najczesciej Quinny Speedi, i chociaz tak wizyalnie to nie jest on spelnieniem moich marzen to moze go kupimy

Prowadzilam troche u Dominiki to jezdzi super, tak leciutko, no i dobre jest to ze jest duze siedzisko i nawet 2 latek spokojnie sobie wyciagniety spi. Wada to ta ze nie rozklada sie calkkowicie na plasko, ale w sumie to dzieciom w naszym wieku az taka funkcja juz nie jest przydatna, nie bez powodu nazywa sie ten wozek spacerowy a nie do lezenia. No i ze nie ma barierki

ale cale szczescie moze zamowic taka uniwersalna ktora pasuje do speedi. Z tego co tu czytalam to wiekszosc z was kupila juz takie a la parasolki, tyle ze wypasione. A ja nie wiem czemu nie chce takiego wozka, moze dlatego ze juz to przeszlam z Zuzia, najezdzilam sie nic sporo i juz mi sie znudzilo, nie wiem
Eska, ty masz X-landera? Tez duuuzo dobrego o nim slyszalam. Powiedz jaki masz model i mze co ci w nim przeszkadza (bo o zaletach to na kazdej stronie w sklepie internetowej moge poczytac a o wadach nigdzie ).
[ Dodano: 2008-05-22, 10:44 ]
Waży 9270 g i mierzy 74 cm.
Slicznie Macius podgonil inne dzieciaczki