Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

22 maja 2008, 10:11

Eve, jak masz wizyte to ja bym poszla
zrezygnowalam z tej wizyty, bo mysle ze juz bedzie ok :ico_sorki:
poza tym musialabym jechac autobusem, wiec dodatkowo ciagac malego jeszcze jakas godz. drogi to mi sie nie usmiecha tymbardziej ze dzisiaj jeszcze chce posiedziec w domu a jutro jak bedzie ok to juz wyjdziemy sobie na dwor.
M poszedl do pracy, przyslali smsa z agencji ze go potrzebuja a wczoraj jak pytal konczac prace to mowili ze nie potrzebuja :ico_zly:
normalnie dobrze ze to facet to szybko wstal i sie zebral :ico_sorki: a mial od wstania do wyjscia 30min :ico_olaboga:
stracilam ochote na ten wozek
ja tez bym stracila jakbym przeczytala same wady
zreszta moj sporo kosztowal a tez wad ma sporo i napewno juz bym takiego nie kupila
a taka bylam na niego napalona no to go mam :ico_puknij:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2008, 10:42

zrezygnowalam z tej wizyty, bo mysle ze juz bedzie ok
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
M poszedl do pracy, przyslali smsa z agencji ze go potrzebuja a wczoraj jak pytal konczac prace to mowili ze nie potrzebuja
no niezly balagan tam maja, dobrze ze twoj M. szybki facet jest :-D
zreszta moj sporo kosztowal a tez wad ma sporo i napewno juz bym takiego nie kupila
a taka bylam na niego napalona no to go mam
oj czytalam tez o Mutsy, no i faktycznie tez wymieniali duzo wad. Jako ten najmniej wadliwy wymieniano najczesciej Quinny Speedi, i chociaz tak wizyalnie to nie jest on spelnieniem moich marzen to moze go kupimy :ico_noniewiem: Prowadzilam troche u Dominiki to jezdzi super, tak leciutko, no i dobre jest to ze jest duze siedzisko i nawet 2 latek spokojnie sobie wyciagniety spi. Wada to ta ze nie rozklada sie calkkowicie na plasko, ale w sumie to dzieciom w naszym wieku az taka funkcja juz nie jest przydatna, nie bez powodu nazywa sie ten wozek spacerowy a nie do lezenia. No i ze nie ma barierki :ico_puknij: ale cale szczescie moze zamowic taka uniwersalna ktora pasuje do speedi. Z tego co tu czytalam to wiekszosc z was kupila juz takie a la parasolki, tyle ze wypasione. A ja nie wiem czemu nie chce takiego wozka, moze dlatego ze juz to przeszlam z Zuzia, najezdzilam sie nic sporo i juz mi sie znudzilo, nie wiem :ico_noniewiem:
Eska, ty masz X-landera? Tez duuuzo dobrego o nim slyszalam. Powiedz jaki masz model i mze co ci w nim przeszkadza (bo o zaletach to na kazdej stronie w sklepie internetowej moge poczytac a o wadach nigdzie ).

[ Dodano: 2008-05-22, 10:44 ]
Waży 9270 g i mierzy 74 cm.
Slicznie Macius podgonil inne dzieciaczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2008, 11:01

Już wiem, dlaczego Zuzia już tak dużo nie śpi! Po prostu ciężko jej zasnąć jak siedzi :-D A ona albo siedzi albo stoi w łóżeczku. Zuzia czas dzieli między podłogę, kojec i łóżeczko- bardzo lubi łóżeczko, taki jej malutki pokoik.

majandra, witaj "wrześniowa" mamusiu! Czekamy na foteczki Mamusi i Maciusia :-)
No bo nie zrozum mnie zle, Twoj mezu to takie Ciacho ze nie wiem jak Ci sie moze nie chcec
hehehe, to się uśmiałam! Nie powiem mu tego, bo jeszcze za bardzo urośnie :-D

U nas z ubieraniem też nie ma jakiegoś wielkiego problemu. Tzn. czasem jest, jak po kąpanku jest już bardzo zmęczona. Ale jak na

Ale pogoda do bani! A ja się na kawkę umówiłam na Rynku.... z własnym mężem :ico_haha_01: Chyba sie przeniesiemy do salonu :-D

Awatar użytkownika
eve81

22 maja 2008, 12:15

Chyba sie przeniesiemy do salonu
no to po tej kawce moze byc ciekawie w tym salonie..hehe :-D

a dzisiaj 8 miesiecy konczy Marcelinka, wiec wszystkiego NAJ dla niej :ico_tort:
i wypijemy cos z tej okazji co nie mamuski??? ktora ma ochote na imprezke
:ico_zdrowko: :gitara:

[ Dodano: 2008-05-22, 12:16 ]
wiecie co kusi mnie wyjscie na dwor
bo tutaj taka ladna pogoda, swieci sloneczko az zal w domu siedziec///hmm
Szymon juz nie ma goraczki to chyba nic mu nie bedzie jak troche pospacerujemy, co nie??? :ico_oczko:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2008, 12:31

Nie powiem mu tego, bo jeszcze za bardzo urośnie
nooo, moze i masz racje :-D
Chyba sie przeniesiemy do salonu
no, no, hmm, hmm... ;-)
a dzisiaj 8 miesiecy konczy Marcelinka, wiec wszystkiego NAJ dla niej
sto lat dla Marcysi :ico_tort: i maly toascik :ico_zdrowko:
wiecie co kusi mnie wyjscie na dwor
bo tutaj taka ladna pogoda, swieci sloneczko az zal w domu siedziec///hmm
Szymon juz nie ma goraczki to chyba nic mu nie bedzie jak troche pospacerujemy, co nie???
kobieto rob co ci serce mowi ;-) ja bym szla :-)

Katka
Wodzu
Wodzu

22 maja 2008, 13:02

witam WRZEŚNIÓWKI ale Wasze dzieciny rosną, jak na drożdżach i to w zastraszającym tempie :ico_szoking: :ico_oczko: :ico_brawa_01:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2008, 13:26

Czesc K@tk@ :-)
Oj rosna, az nawet nie chce sie wierzyc, ze to ten same kruszynki :-) Widze ze u Ciebie 2 dni do testowanka wiec trzymam WIEEElkieee KCIUKI!!!! :one:

[ Dodano: 2008-05-22, 13:27 ]
K@tk@ a napisz mi czy Gie juz urodzila??? Na jakim jest watku?

Katka
Wodzu
Wodzu

22 maja 2008, 13:30

Widze ze u Ciebie 2 dni do testowanka wiec trzymam WIEEElkieee KCIUKI!!!! :one:
dzieki wielkie :ico_brawa_01:
K@tk@ a napisz mi czy Gie juz urodzila??? Na jakim jest watku?
Gie jest SIERPNIÓWKĄ, bywa u nas na UM :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
eve81

22 maja 2008, 15:09

K@tk@, ja tez mocno trzymam kciuki!!!!!!!!!!

bylismy z Szymonem na miescie
i wszystko ok, nie ma temp. :ico_brawa_01:
mysle ze to od zebow bo innego wytlumaczenia nie ma :ico_noniewiem:
zrobilam zakupki, kupilam doladowanie do tel. i wrocilismy na obiadek Szymcia:)

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 maja 2008, 16:01

zrobilam zakupki,
hihi, widze ze zwyczaje rodem w Polski :-D No i widze ze Ewa jak ja z nudow siedzi na naszej-klasie bo nikt nie pisze na tt ;-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”