ja moge dotrzymywac Ci towarzystwa i jeszcze Ewelinka83 sie nie rozsypała ;)a jeszcze jak Wy mnie zostawicie to będzie rewelacja ... eh...sama zostaje chyba...
Prosze bardzo Kochana i dziekuje za caluski!Ewelinko 83 cudny wierszyk , dzieki wielkie i za te specjalna dedykacje całusy dla Ciebie
No wlasnie ja tez jeszcze jestem 2w1 choc skurcze tez jakies mam ale juz sie do nich przyzwyczailam wiec jesli nie zacznie mnie bolec na maksa to nigdzie sie nie wybieramja moge dotrzymywac Ci towarzystwa i jeszcze Ewelinka83 sie nie rozsypała ;)
No to zostałyśmy my :)K@tk@ napisał/a:
ja moge dotrzymywac Ci towarzystwa i jeszcze Ewelinka83 sie nie rozsypała ;)
No wlasnie ja tez jeszcze jestem 2w1 choc skurcze tez jakies mam ale juz sie do nich przyzwyczailam wiec jesli nie zacznie mnie bolec na maksa to nigdzie sie nie wybieram
Czy ja wiem, to jakoś ja mam zapłon słbawy ..przeciez juz dawno miałam urodzić a tu się smleutko na czerwiec zapowiada chyba ... /no ale teoretycznie został mi jeden dzień jeszcze ...To chyba ja raczej zostane tu sama!!!
Ja się tak po ciuhcu jeszcze nastawiam..przecież dopiero mamy 22 maja ..wiec juz sie nie nastawiam nawet na ma
Jak widać na drugim suwaku to tez odliczam na drugi termin ... ale mam nadzieje, że nie!ja cos czuje ze przenosze do czerwca
Jutro mam termin a tu nonono blada, nic się nie zpaowiada Załamka totalna ... Same z Ewelinką i Szpilką zostałyśmy- chociaz ona się nie odzywa, więc moze tylke we dwie juz jesteśmy ... No chyba się zastrezle, jak faktycznie przyjdzie mi te paskudne 2 tygodnie czekac na ten czerwieć Do drugiego terminu mam 14 dni ale się pocieszam, że mamy dopiero 22 maja więc czesu na urodzenie w maju jest jeszcze troche ... Dziweczyny zaczynam pękać i smęcić wam tutaj, wybaczcie ale same wiecie jak to jest z tym czekaniem ...!Malgorzatko i Ewelino - do roboty! czekamy na was i trzymamy kciuki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość