no hej dziewczynki
widzę że klimaty małżeńskie bez zmian
ladybird23,
zborra, dzięki za miłe słowo
i trzymam za Was kciuki!!!
w sumie z tymi kłótniami to
Gosia ma rację, chociaż to bardzo zależy od konkretnego zestawu osobowości - np. my z R się bardzo rzadko kłócimy...
a jesteśmy ze sobą już 11 lat
a od 6 małżeństwem... jednak to jasne, że w każdym związku są lepsze i gorsze chwile albo nawet lata i kłótnie się zdarzają... nie wiem, ale mnie się wydaje, że kłótnia jest dobra, ale nie każda - zawsze jest pewna granica której lepiej nie przekraczać bo potem ciężko się z tego wycofać, ja obstaję zawsze przy dyskusji, nawet ostrej, ale jednak wymianie argumentów i próbie dojścia do jakiegoś celu
a kłótnia kojarzy mi się z rozładowywaniem negatywnych emocji na partnerze
tylko... łatwo mówić, jak się nagromadzi różności to potem trudno się opanować (dlatego lepiej gadać na bierząco, ja tak robię mówimy o wszystkim natychmiast, nie ma żadnych zaległości i bóli sprzed lat)
co do związków ogólnie to ja sobie myślę że po prostu bardzo trudno się dobrać tak żeby się idealnie dopasować i po prostu to się niestety rzadko zdarza... u mnie w rodzinie też właściwie nie ma takich idealnych czy choćby fajnych przypadków
nam się jakoś udało i
Bogu za to dziękuję
Iguśka już lepiej teraz coś marudziła wieczorem i apetytu nie ma ale to chyba przez ten antybiotyk... no i racja z tym lekarzem musze w necie poszukać jakiegoś info... bo
ladybird23, co do drukarki to chyba nie pomogę, a ten tusz to orginalny bo my kiedyś napełnialiśmy i też tak było, ale R mówi że jak orginalny to można serwisowo przeczyścić jakoś i w necie są podobno jakieś programy do tego , a teraz coś mi tu mówi, żebyś wydrukowała sobie trzy podstawowe kolory np. kropkę 2cm/2cm w kolorach zielonym , niebieskim i czerwonym - każdą drukować po jednej oddzielnie i w ten sposób się okaże czy w ogóle te kolory są dobrze drukowane - bo może trzeba coś przeczyścić... ale chyba więcej już Ci nic nie napiszę bo ja nic z tego nie rozumiem sama
taaa
aaaaa R mówi żeby odinstalować drukarke i zainstalować jeszcze raz i powinno wszystko wrócić do normy...
no dobra to już nic nie piszę bo się rozwlekłam niemiłosiernie
sorki...
buziaki a.